• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şanlıurfa'da Yaşamak!!!

Ben de 2005 ve 2009 yılları arası görev yaptım Urfa da. İlk görev yerimdi. 4 yıl boyunca hiç alışamadım. Hiç te ozlemedim. Nedenini bilmiyorum. İnsanları ya da arkadaşlarla ilgili değil. İnsanları evet çok iyi ve sicak kanliydi ama sanki farklı tellerden çalıyorduk. Onlar da bana bayılmadı yani:-)Şehirle elektrigimiz tutmadı sanırım karşılıklı olarak:KK64: Çok sevdiğim dostlar bıraktım orada, büyük kızım orada doğdu. Biz oradayken avm yeni açılmıştı. Şimdi gelişmiştir tabii. Allah kolaylık versin size de. Anlıyorum ne demek istediğinizi, hem de çok iyi;)

Esinizin tarzi farkli gelmemismiydi ilk bastan!
Eşime aşığım, tarz farklılığını da bir ölçüde kaldırabiliyorum diye bütün bir şehrin, başka kültürün her farklılığını da mı kaldırabileceğimi sandınız? Bu tek cümleniz sizin hayat tecrübesinden yoksun, son derece saf bir insan olduğunuzu gösteriyor. Ayrıca beni yargılamak size mi kaldı? Siz "Bir Yargıç Var" diye bir bölüm açın en iyisi, buralarda harcanmayın.

genel olarak urfalıların takılmadığı yabancıların takıldığı yerlere takılın
nesela kahve durağında tango kursu var
ben aylar önce oraya kısa bir süre gitmiştim tek urfalı bendim
gerisi atanmışlar ve atanmış eşleriydi
Aynen öyle yapmam lazım, tam da aradığım şeyi söylediniz aslında. Kahve durağı neresi bilmiyorum ama tangoya da eşim sıcak bakmaz. Ama dediğiniz tarz şeyler arıyorum.:KK54:

Eşime aşığım, tarz farklılığını da bir ölçüde kaldırabiliyorum diye bütün bir şehrin, başka kültürün her farklılığını da mı kaldırabileceğimi sandınız? Bu tek cümleniz sizin hayat tecrübesinden yoksun, son derece saf bir insan olduğunuzu gösteriyor. Ayrıca beni yargılamak size mi kaldı? Siz "Bir Yargıç Var" diye bir bölüm açın en iyisi, buralarda harcanmayın.
Sozlerinizi aynen iade ediyorum sorunlu bi tip oldugunuz cok belli o yuzden arkadasinizin olmadigida cok belli sana mutluluk haram bu gidisle kocanada Allah sabir versin senin gibi biriyle isi zor.

Ben de 2005 ve 2009 yılları arası görev yaptım Urfa da. İlk görev yerimdi. 4 yıl boyunca hiç alışamadım. Hiç te ozlemedim. Nedenini bilmiyorum. İnsanları ya da arkadaşlarla ilgili değil. İnsanları evet çok iyi ve sicak kanliydi ama sanki farklı tellerden çalıyorduk. Onlar da bana bayılmadı yani:-)Şehirle elektrigimiz tutmadı sanırım karşılıklı olarak:KK64: Çok sevdiğim dostlar bıraktım orada, büyük kızım orada doğdu. Biz oradayken avm yeni açılmıştı. Şimdi gelişmiştir tabii. Allah kolaylık versin size de. Anlıyorum ne demek istediğinizi, hem de çok iyi:KK66:
Çok teşekkür ederim. Şehir kadim ve mübarek, son derece kıymetli. Ama ortamlar ve insanlarla ben de farklı tellerden çalıyorum, çok güzel söylediniz.

Çok teşekkür ederim. Şehir kadim ve mübarek, son derece kıymetli. Ama ortamlar ve insanlarla ben de farklı tellerden çalıyorum, çok güzel söylediniz.
4 yıl boyunca hiç sıra gecesine gitmedim mesela, hiç merak etmedim. Yanlış anlaşılmasın kotulemiyorum. Arkadaşlarım sürekli giderdi ama benim tarzım değil. Hiç dışarda yemek yiyemedim doğru düzgün. Oysa yemekleri çok övülür. Ama koyun eti ve kuyruk yağı yiyemem, ciğer sevmem. Tam da dediğiniz gibi erkeklere ait bir şehir. Ortalıkta pek fazla kadın yok. Genelde dışardan gelenler dolanıyor carsilarda. Ben de Aydin dan gittim oraya. Dediğim gibi onlarda beni sevmedi ya da kabullenemedi. Ben de onların tarzı değildim. Benim şansım öğretmendim orada ve arkadaşlarım vardı. Allah gönlünuze göre versin inşallah.

Aynen öyle yapmam lazım, tam da aradığım şeyi söylediniz aslında. Kahve durağı neresi bilmiyorum ama tangoya da eşim sıcak bakmaz. Ama dediğiniz tarz şeyler arıyorum.:KK54:

kahve durağı yenişehir de, kebapçımm' ın bitişiğinde
tam açıklayabildim mi bilmiyorum :)
böyle yerler bulursam size yazarım yine burdan sizi izlemeye aliyim unutmamak için

4 yıl boyunca hiç sıra gecesine gitmedim mesela, hiç merak etmedim. Yanlış anlaşılmasın kotulemiyorum. Arkadaşlarım sürekli giderdi ama benim tarzım değil. Hiç dışarda yemek yiyemedim doğru düzgün. Oysa yemekleri çok övülür. Ama koyun eti ve kuyruk yağı yiyemem, ciğer sevmem. Tam da dediğiniz gibi erkeklere ait bir şehir. Ortalıkta pek fazla kadın yok. Genelde dışardan gelenler dolanıyor carsilarda. Ben de Aydin dan gittim oraya. Dediğim gibi onlarda beni sevmedi ya da kabullenemedi. Ben de onların tarzı değildim. Benim şansım öğretmendim orada ve arkadaşlarım vardı. Allah gönlünuze göre versin inşallah.
Aynı sizin gibiyim, ne koyun eti ne kuyruk yağı ne de ciğer severim. Zaten ev yemeklerinden çok kebap ve lahmacun şehri burası. Ama kebaba da kim hayır diyebilir:kk77: İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim. Allah kimseye gördüğünü, bildiğini aratmasın, hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

kahve durağı yenişehir de, kebapçımm' ın bitişiğinde
tam açıklayabildim mi bilmiyorum :)
böyle yerler bulursam size yazarım yine burdan sizi izlemeye aliyim unutmamak için
Yenişehir Öğretmen Evi'nin olduğu yer sanırım değil mi? Düğünüm için geldiğimizde orada kalmıştık, anısı var bende:110: Çok teşekkür ederim ilginize. Benim şehrime de bir yabancı gelmiş olsa ben de aynı şeyi yapardım. Herşey gönlünüzce olsun.:KK19:

Yenişehir Öğretmen Evi'nin olduğu yer sanırım değil mi? Düğünüm için geldiğimizde orada kalmıştık, anısı var bende:110: Çok teşekkür ederim ilginize. Benim şehrime de bir yabancı gelmiş olsa ben de aynı şeyi yapardım. Herşey gönlünüzce olsun.:KK19:
hayır oradı değil oradan daha daha aşağı taraflar
araphoca parkını biliyor musunuz yada gs store, emniyet caddesi falan o rakarın az aşağısında

ha bu arada rica ederim ne demek seve seve
bir ihtiyacınız olursa yine yazabilirsiniz bana
yanlış anlamayın diye üstelemiyorum ama kk dışındada iletişimde olabiliriz benim için sorun değil
insanlık ölmedi sizin de herşey gönlünüzce olsun

hayır oradı değil oradan daha daha aşağı taraflar
araphoca parkını biliyor musunuz yada gs store, emniyet caddesi falan o rakarın az aşağısında
Emniyet caddesini biliyorum evet, 24 metreyi de biliyorum

ha bu arada rica ederim ne demek seve seve
bir ihtiyacınız olursa yine yazabilirsiniz bana
yanlış anlamayın diye üstelemiyorum ama kk dışındada iletişimde olabiliriz benim için sorun değil
insanlık ölmedi sizin de herşey gönlünüzce olsun
Elbette, seve seve. Ama mesaj yazabiliyor muyum bilmiyorum, bi deneyeyim bakalım.

Urfagüzel yer sıcağına rayanamam sadece. Gezilcek yerler var ama oralı akrabalar varsa işin zor

Merhaba hanımlar, bir süredir bu siteyi okuyorum, hem yalnızlığımı gideriyorum diyebilirim hem de faydalı bilgiler öğreniyorum. Sorunum belki çok basit ama artık içinden çıkılmaz bir hal aldı. 2014 mayıs ayında Ankara'dan Şanlıurfa'ya gelin geldim, eşim buralı ama asıl sebep işinin burada olması ve daha da acısı kısa bir süreliğine diyerek beni buraya getirmiş olması. Neredeyse iki sene olacak ama geri Ank'ya dönmeyi düşünmüyor, başka bir şehir olabilir ama ne zaman ben de bilmiyorum diyor ( düğün borcumuz bitene kadar buradayız diyor ) . Takdir edersiniz ki bu mesele evimde kavga konusu, bu yüzden bebeği bile ertelemiştim çünkü burada doğurmak istemiyorum ama onun baskısı galip gelecek sanırım çünkü çok istiyor. Bense burada 1 gün dahi durmak istemiyorum, ne gezilip eğlenecek bir yer var, çalışmayı çok istedim çalışan kadınlara alışık değil bu şehir hele de dışarıdan gelmişsin rahatsız eden çok olur dediler, tamamen bir erkek şehri, hiç arkadaşım yok zaten. Evlenmeden önce bu konular konuşuldu, biliyordu benim burada yapamayacağımı, çok zorlandığımın farkında ve o da üzülüyor. İnanılmaz bir kültür farkı var çünkü. Geldiğimden beri depresyondayım, eski halimle aramda dağlar kadar fark var, içime kapandım, asosyal oldum, hayatımın fedakarlığını yaptım ama çok pişmanım:KK43::KK61:

Valla allah yardimcin olsun 1 gun gezmeye gittik bunaldim.cok skıcı ve bunaltici biryer gercekten helede sicagi :(

Eşiniz ne iş yapıyor özel sektörde. Eşinizin ailesi ile ilişkiniz nasıl? Yani ailesi ile uyum sağlayabildinizmi ?

Eşin seni resmen kandırmış üzüldüm durumuna

Back