- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
-
- Konu Sahibi Sarjli dis fircasi
Özel lotus hastanesinde ımran ayhan var ona gidiyordum çok memnundumMerhabalar kızlar Şanlıurfa ya da Diyarbakır’dan jinekolog tavsiye edecek olan var mı? Ben buraları bilmiyorum.
Özel lotus hastanesinde ımran ayhan var ona gidiyordum çok memnundum
Evet ayrılmadıysa urfada..Bende takibimi onda yaptım memnun kaldım..karaköprüde özel lotus hastanesindeDediğiniz doktor Urfa da mı? Ben gebelik takibi için gitmeyi düşünüyorum.
Evet ayrılmadıysa urfada..Bende takibimi onda yaptım memnun kaldım..karaköprüde özel lotus hastanesindeDediğiniz doktor Urfa da mı? Ben gebelik takibi için gitmeyi düşünüyorum.
Evet ayrılmadıysa urfada..Bende takibimi onda yaptım memnun kaldım..karaköprüde özel lotus hastanesinde
Ben giderken 70 di canım üç ay öncesine kadarAnladım kesinlikle deneyeceğim. Bir de muayene ücreti hakkında bilgi verir misiniz?
Ben giderken 70 di canım üç ay öncesine kadar
Urfalıyım canım ama adanada yaşıyorum buraya gelin geldim. Özel şanmed hastanesi var yengem orda doğum yaptı istersen bir git oraya
inanın hiç bilmiyorum 3 sene oluyorHastaneden çok doktor önemli diye düşünüyorum. Yengenizin doktorunun aldı neydi acaba. Memnun muydu?
Teşekkür ederim tavsiye için ben üstteki arkadaşın dediği imran hanıma gidiyorum sadece çok yoğun bir doktor onun dışında iyi gibi.Şanlıurfa şanmed hastanesinde Mehmet ağar,Orhan balçık ve gül yaman var.ucu de çok iyi doktorlar
Teşekkür ederiminanın hiç bilmiyorum 3 sene oluyor