ŞANLIURFA SURUÇ'TA PATLAMA ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR

silah yardımı olayına inanmıyorum cicim pkknın başına bela olsun diye azıcık destenlenmişse bu ışid şimdi almış başını gidiyor..
Hıhı silah yardımı yok, o tırları biz rüyamızda gördük. Zaten ilaç gitmişti dimi?
At gözlükleri çok işe yarar şeyler değil canım, çıkar onları bence.

eee. ne diyorsun o zaman. yok israilli,yok yahudi.şunda yapmayın bunu artık.
neyi yapmayalım oky orada insanlar ölmüş gençler ölmüş, canlar yanmış,, ve canlı bomba deniliyor ışid deniliyorkii.. ışıd bir bela diyorum kuruluşun maksatı başka diyorum sen burda yapma yın diyorsun..

Terör ne kadar alcakca ne kadar lanet bir seymis degil mi?

Bakiyorum fotolarına gencecik çocuklar belki oyuncak götürüyorlardı belki baska bir şey. Ama simdi yoklar. Cesetlerini gördüğümden beri düşünüyorum. Sebebi ne olabilir ki? Bu kadar zalimlesmenin herhangi bir sebebi olabilir mi?

Bu arada Hdp terörist saldırıyı kinamis. Keske terörün ne oldugunu gormeleri boyle aci bir olayla olmasaydı.

Allah ailelerine sabir versin. Biz hepimiz bi iki gun konusur sonra hayatımıza döneriz. Onlar omur boyu bu aciyla basbasa kalacaklar.

Tıpkı binlerce sehit ana babası gibi

Küfredemiyorum bile artık sinirden! Cani köpekler!
Savaştaki çocuklar biraz da olsa normalleşip gülümsesin diye oyuncak götürecek kadar naifti bu gençler.

CKWybgtUEAA2mMq.jpg

sırf merakımdan soruyorum kobani bu fotoğraftaki yer değil mi? buraya nasıl yardım götüreceklerdi, teröristler temizlenmeden? orada teröristten başka canlı var mı ki?

yanlış anlamayın katliamı desteklemiyorum. ölenleri kandırılmış gençler olarak görüyorum, terörizmi destekleyenlerin piyonu sıradan insanlar. katliamların hesabı verilmeli. Türkiye'de devlet kalmış olsa bu caniler çoktan tarihe gömülmüştü

silah yardımı olayına inanmıyorum cicim pkknın başına bela olsun diye azıcık destenlenmişse bu ışid şimdi almış başını gidiyor..

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında siyaset yapılırsa böyle olur. Gün gelir o "azıcık desteklenen" yılan gelir senin boynuna dolanır tıp ki bugün olduğu gibi.

Benim gözümde ışid ve pkk arasında bir fark yok. İkisi de masum insanları öldürüyor işte. Birini yok etmek için, diğerini güçlendirmek de anca ne yaptığını bilmeyen devletin işidir.

X