Sanlıurfa///63

slm arkdaşlar yin nedenile urfa halfetiye gidecez ama kızım urfa merkez anadolu turzim ve otelcilik meslek lisesini kazndı bi bilginiz varmı okul hakındaaaaaaaaayardımccı olursanız sevinirimmmmmmmm

slm urfa ii akşamlar herkese urfadannnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinizzzzzzzzzzz

gunaydin5ji.jpg

meb arkadaşlar bende doğma büyüme urfalıyım

günaydın urfam gününüz gülerden güzel olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

meb arkadaşlar bende doğma büyüme urfalıyım

günaydın canım hoş geldin bayadır buraya yazıyom ama kimseler gelmiyo allhtan bi merahaba diyen geldi hoş geldin tekrar canım bende yeni geldim bu sene urfa merkeze urfalı olmasamda urfayı çok sevdim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

urfayı sevmene sevindim dışardan farklı görünüyo urfa gelince seviolar insanalr yanlış ortam düşenlerde önyargıyla yaklaşıo

ii akşamlar urfa sanada ii akşamlar canım gülendam63 evt sevdim rfayı ön yargılı değildim zaten yıllar önce görmüştüm ama urfadaaaaaaaaaaa yaşamakta varmış ve urfada yaşamak bence güzelllllll tarih her tarafı dünyanın en eski şehri çok güzel tarih kokuyo her ye her aradınnı bulabiliyosunda gezecek görecek yerleri var bence hoşşşşşş

mrblar urfa geleni ağlatır gideni ağlatır malesef bu meşhur sözü söylemeden edemedim:dance:

slm urfaaaaaaaaaaaaaa ben sevdim urfayıııııııııııııııııııııopuyorumnanaktan

X