- 13 Ağustos 2017
- 307
- 187
- 53
- 33
- Konu Sahibi married_woman
-
Canım benim cok kafana takma normalden farklı birşey olduğu zaman acaba mı de çünkü zora sokarsın süreci biraz kafanı boşaltıcı şeyler yap benceBenimde bat 8 subat ama cok zor geciyo. Gun icinde kendimi oyalayamiyiyorumsurekli erken gebelik belirtileri ariyorum :) allah insallah cok bekletmeden verir bebislerimizi
İnşallah canım morelini yüksek tut bol bol dua et.
Dertlendim isteee..Allahin dediği olur elbette.Imtihan işte.Yaşıyoruz biseyler..
.
Benim de öyle oldu.Oleli cok olmuş icimde.Az daha kalsa zehirlermis ama hiç bozulmamış yavrum.İnşallah dediğin gibi olur ve hepimiz hamis kalırız hayırlısıyla..
Benimde bat 8 subat ama cok zor geciyo. Gun icinde kendimi oyalayamiyiyorumsurekli erken gebelik belirtileri ariyorum :) allah insallah cok bekletmeden verir bebislerimizi
Benimde aynı kızlar hep kafamda var mı yok mu diye bi an önce olsalarda akıl sağlığımız bozulmasaCanım benim cok kafana takma normalden farklı birşey olduğu zaman acaba mı de çünkü zora sokarsın süreci biraz kafanı boşaltıcı şeyler yap bence
Kararmaysa olma ihtimali yüksek:) inş cnm hamişsindir yaaDamarlanma yok sanki ama kararma gibi bilemedim ya
Kuzu test yapmışsınn ama ben cizgi gördüm sanki bİnşallah canım morelini yüksek tut bol bol dua et
oy kuzuum ama bak böyle yapma varsa stress iyi değil rahat bırak kendini olmazsa bir bir sürü ay var önündde kısmetiyle hayrıyla gelsin.
Benimde aynı kızlar hep kafamda var mı yok mu diye bi an önce olsalarda akıl sağlığımız bozulmasa
Bnmde 8 şubat batBenimde bat 8 subat ama cok zor geciyo. Gun icinde kendimi oyalayamiyiyorumsurekli erken gebelik belirtileri ariyorum :) allah insallah cok bekletmeden verir bebislerimizi
Ay canım ne bileyim inşallah öyledir. Önümüzde ki günlerde belli olurKararmaysa olma ihtimali yüksek:) inş cnm hamişsindir yaa
Ayyy inş artık kasım anneleri diye topik açarızAy canım ne bileyim inşallah öyledir. Önümüzde ki günlerde belli olur
Çizgi varda hemen çıkmadı ki canım kuruyunca belli oldu :/ ahhh benim eşim çok istiyor bu ay içimde bir his var dedim 1dediğimi iki etmiyor yazık ondan stres yapıyorum bende ne bileyim bu kadar hevesleneceğiniKuzu test yapmışsınn ama ben cizgi gördüm sanki b
oy kuzuum ama bak böyle yapma varsa stress iyi değil rahat bırak kendini olmazsa bir bir sürü ay var önündde kısmetiyle hayrıyla gelsin.
Haha inşallah olursa beraber açarız konuyu ay ne güzel olur ilerde hep okutacağım yavrucuğuma burayıAyyy inş artık kasım anneleri diye topik açarız
Bu ay olursa kasımda mı doğar acaba
Dimi yaa inş cnmHaha inşallah olursa beraber açarız konuyu ay ne güzel olur ilerde hep okutacağım yavrucuğuma burayı
Evetkasım gibi evet canım benim içimde bir his var bu başlık bize uğurlu gelecekAyyy inş artık kasım anneleri diye topik açarız
Bu ay olursa kasımda mı doğar acaba
İNŞALLAHHHHHHHHEvetkasım gibi evet canım benim içimde bir his var bu başlık bize uğurlu gelecek
İnş inş dualarım hepimizeEvetkasım gibi evet canım benim içimde bir his var bu başlık bize uğurlu gelecek
Ama burada sonradan silik çıkanların hamile olduğunu gördük 2 gün sonra yine yaparsın kuzu stres yapma yeterÇizgi varda hemen çıkmadı ki canım kuruyunca belli oldu :/ ahhh benim eşim çok istiyor bu ay içimde bir his var dedim 1dediğimi iki etmiyor yazık ondan stres yapıyorum bende ne bileyim bu kadar hevesleneceğini
Akrep mi oluyor eşimin yükseleni akrepİnş inş dualarım hepimize
Akrep olacak yaniii
Bnm bildiğim kasım akrep cnmAkrep mi oluyor eşimin yükseleni akrep
İnşallah kuzum cuma sabah yaparım artık hayırlısı bakalım :)Ama burada sonradan silik çıkanların hamile olduğunu gördük 2 gün sonra yine yaparsın kuzu stres yapma yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?