- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi married_woman
-
Tatlım üzmek istemem ama ben bir kere 13üncü günde test yaptım silik çizgi çıktı hemen koştum hastaneye 6küsürlü bişey çıkmıştı sonra adet oldum iğnelenmiş ama inşallah sen hamiledirsin
Benimde hep sol taraf ağrıyor batma oluyor ümitlendimO iyi sanki ama tek taraflı ağrı
Benimde 20 şubat canım aynı gün bat ımız :)Merhaba kızlar ben de geldim ama benim bat 20 Şubat daha cok var. Önce sizin güzel haberlerinizi duyup sonra da ben veririm inşallah müjdeyi :)
Şuan daha çok var diye kafam rahatBenimde 20 şubat canım aynı gün bat ımız :)
Canım bence 2-3 gün sabretmeye çalış öyle kan ver hem iğne nin etkisinin gittiğinden emin olmuş olursun. İnşallah bebişin senledirAyyy bilemiyorum ki cnm ya. Allak bullağım. Eşimde ümitleniyosun sonra çok üzülüyosun diye kızıyoo
Kaçıncı günü oluyor iğnenin 12ve ya 14. günden sonra geçiyormuş etkisi kuzumAyyy bilemiyorum ki cnm ya. Allak bullağım. Eşimde ümitleniyosun sonra çok üzülüyosun diye kızıyoo
Gunaydın kızlarr bugün nasılsınız :))
Canım bence 2-3 gün sabretmeye çalış öyle kan ver hem iğne nin etkisinin gittiğinden emin olmuş olursun. İnşallah bebişin senledir
Kaçıncı günü oluyor iğnenin 12ve ya 14. günden sonra geçiyormuş etkisi kuzum
Canım o belli olmaz kasık ağrısı oluyormuş ama iğnenin etkisindendir belki ikinci çizgi biraz bekle bakalım 2-3gün sonra yap birdeCanım 8 . Gün bugün. Sabahta test yaptım çok çok silik çizgi var. Adet ağrılarımda başladı hamile değilim bence
Günaydın canım kaşık ağrısı var belim hafifledi ama dün test yapmıştım bişey çıkmadı nasip artık demek ki geçenki test bekleyince öyle oldu olsa çıkardıGunaydın kızlarr bugün nasılsınız :))
Canım günaydınGünaydın canım kaşık ağrısı var belim hafifledi ama dün test yapmıştım bişey çıkmadı nasip artık demek ki geçenki test bekleyince öyle oldu olsa çıkardı
Bat 10 şubat kuzum :)Canım günaydın
Bata kaç gün var belki daha çıkar
Bat 10 şubat kuzum :)
Bnmde bu sabah yine silik çizgi çıktı. Adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo göğüslerimdede hassasiyet başladı bata kaldı 6 günArkadaslar ben halen adet olmadım. Batan iki gun sonra test yaptım çoook silik bir çizgi çıktı, yarın yine test yapacağım. Inşallah vardır. Kasık ağrılar im çok. Iki tarafta da ağrı oluyor. Bir sağ bi sol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?