- 21 Ekim 2017
- 1.463
- 3.168
- 133
- Konu Sahibi married_woman
-
Bencede canım yada kan ver kafanda birşey kalmaz en azındanADet olmasam tekrar test yapacağım iki gun sonra
Peki sende hafif bir çizgi gördün mü yaBencede canım yada kan ver kafanda birşey kalmaz en azından
Allah razi olsun canım inşallah vardır
Benim gebelik Testi idiovulasyom testi pozitifse gebelik vardır derler ama bilemedim test yapman gerek:)
Inşallah canım . Kimyasal gebelikten korkuyorumAyyy gebelikmiş testiymiş o :)))tekrar baktım valla silik te olsa çizgi var bence :)))
Hiç korkma canım Benim ben böyle silik de olsa testte çıkmasını öyle isterdim kiInşallah canım . Kimyasal gebelikten korkuyorum
Geçen ay bu testi aynı şekilde gördüm ve kimyasal gebelik yaşadımHiç korkma canım Benim ben böyle silik de olsa testte çıkmasını öyle isterdim kigüçlü ol sen güçlü ol ki o da sana sımsıkı sarılsın :))hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:)
Benimde hep midem bulanır biz seninle aynıyız bebişler olunacaksa beraber gün sayalım :)Ay aynen birde koku hassasiyetim vardır benim normalde de dayanamam kokulara eşim diyor zaten hamile olduğunda ne yapacağız acaba diye
Kuzucum gebelik testi sandım nasıl sevindim yarın falanda tekrarla bakalım koyulaşacakmış silikleşecek mi
Kuzum çok sevindim hayırlı olsun darısı bizim başımıza bize dua et :))))Kızlar test yaptım silik çizgi var . Bat 8 şubat
İnşallah kızlarrr hemen başka konu açarız beraber :)turuncu_girl canım
Bu topic bize uğurlu gelicekkk inanıyorum teker teker hamilelik haberi alacağızzz
Tatlım üzmek istemem ama ben bir kere 13üncü günde test yaptım silik çizgi çıktı hemen koştum hastaneye 6küsürlü bişey çıkmıştı sonra adet oldum iğnelenmiş ama inşallah sen hamiledirsinGeçen ayda çatlatma iğnesi vurundum. 8.günde test yapmıştım direk tek çizgi çıkmıştı. Hatta erken gebelik testiylede yaptım çıkmamıştı. Bu sefer direk silik çıkınca şaşırdım. Belkide etkisidir bilemiyorum ki bekleyip görücem
Tanimasam da o kadar çok moral veriyor sunuz ki, Allah razi olsunE canım hep aynı şey olacak değil o korkuyla yaşanmaz rahat olmaya çalış güzel olacak bak tanımadığım bi kız söylemişti dersin:)))))
İnş tatlişim. Ama bnm bu ay belli diil. İğnenin etkisiyle silik çizgi çıkabiliyomuşİnşallah kızlarrr hemen başka konu açarız beraber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?