Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canm normal testlerden. Dün sipariş vermiştim bugün gelir gelmez yaptım.Test yanlış mı acaba bilemiyorum. İlk kez o silik çizgiyi gördüm.
Ooo hemde normal test atsana testi canım bakalım.
Ben sana demiştim ama hamilesin bence diye.
Yanlış değildir hiç aklına getirme markası ne testin?

İçme sen ilaç canım ne olur ne olmaz :))) bebek varsa sıkıntı olmasın
İns vardr yoksada diger ay sikinti yok :) birde ruyamda adet oldgmu gordugum baktm bole gorenler snra hamile oldgnu ogrrnms hadi hayrlisi bakalm:) ins sizinde olur tutmstr cnm senn bata ne kadr var

İns vardr yoksada diger ay sikinti yok :) birde ruyamda adet oldgmu gordugum baktm bole gorenler snra hamile oldgnu ogrrnms hadi hayrlisi bakalm:) ins sizinde olur tutmstr cnm senn bata ne kadr var
Hahaha tersine çıkarmış rüyalar. Bende sürekli sacma sapan insanları hamile görüyorum rüyamda 2-3 akşamdır :)))
Benim bat 10 şubat canım daha çook var gecen cumartesi yumurtlama günümdü :)

Hahaha tersine çıkarmış rüyalar. Bende sürekli sacma sapan insanları hamile görüyorum rüyamda 2-3 akşamdır :)))
Benim bat 10 şubat canım daha çook var gecen cumartesi yumurtlama günümdü :)
Hadi ins tutmstr sennde:) rabbim gisteryorsa bie bldgi vardr bakalm hayrlisi ckmstr ins ruyalarmzda:)

Tmm cnm beklyrm eee belrtn neydi cok erken ogrendin erken yumrtladn galiba:)

Aslında erkende yumurtalamadım.16. günde yumurtadım. Erken çıkması normal mi bu kadar. Göbek deliğimin çevrelerinde batmalar vardı. Dünde sol kasık ağrım ve mide bulantım vardı.

Merhaba arkadaşlar neseniz bol olsun. Inşallah burada iki ay içinde hamile olduğumuzu yazariz. Bende adet olmadım. Iki gun geçti. Battan bir gun once test yaptım negatif çıktı bekliyorum artık. Adet oldum olacağım gibi ağrılar var. Sürekli wc ye koşuyor um kesin adet oldum diye. Göğüslerim berbat koltuk altından Göğüslerim e kadar çok ağrı var. Şişkinlik var. Inşallah hamilelik vardır

Testi ne zaman yapacaksın. İnşallah senden güzel haberler alırız. Seninde 31i miydi bat

İnşallah canım bence bir test yap iki gün geçmiş çünkü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…