Sanirim zehirlendim

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
merhaba arkadaslar az once temizlik yaparken hic yapmayacagim bisi yaptim e camasir suyuyla porcozu karistirdim birden icim yandi nefes alamadim suanda hirilti var ve koku burnumdan gitmiyo elimi yuzumu yikadim ama hala o koku burnumda ve bogazim kasiniyor zor nefes aliyorum.Evde yogurt yok esimde sehir disinda ne yapmam gerekiyo.
Esime soyleyemem cok kizar ve sehir disinda oldugu icin gelemezde

112 arayın

Korkutmak gibi olmasın amabir büyüğümüz yapmıştı bunu astımı ya da KOAH gibi bir de rahatsızlığı vardı

Ambulansı aramış sonra binadan çıkıp yardım isteyim derken düşüp bayılmış merkezde çarşı içinde bir yer olduğu ve tanınan birileri de çıktığı için eczane vs müdahale etmişler ambulans da gelmiş hemen

Hastanede de kaldı bir süre

Arayın 112 yi en azından yol gösterirler

Gecmis olsun. Bi defa halamda camasir suyuyla birseyi karistirmisti baya kotu oldu. Neden karisim yaparak temizlik yapiyorsunuz anlamam ki :) Ben karisim yapmadigim halde o maddeleri fazla solumamaya dikkat ediyorum ve evin her yerinde guclu temizleyici kullanmam. Sadece tuvalet, banyo.

Bizim bir akraba hamileyken bardaktaki çamaşır suyunu içmişti!
Hiç olmayacak olay ama aksilik işte, dikkatsizlik ,cahillik,belki de kader...
Çocuğunu kaybetmişti
Yani ucuz atlatmişsiniz
Çamaşır suyu -porçöz falan, resmen evdeki zehirler.
Çook dikkatli olmak lazım, geçmiş olsun

Camasir duyu icmek mi kazara mi?
Canim Cif cekiyor diyen falan duymustum ben de ama cok utopik.
Ben camasir suyunu wc icin kullanmasam eve hic sokmam. Agir kimyasal.

Camasir duyu icmek mi kazara mi?
Canim Cif cekiyor diyen falan duymustum ben de ama cok utopik.
Ben camasir suyunu wc icin kullanmasam eve hic sokmam. Agir kimyasal.
Bunlar taşrada yaşayan bir aile.
Eskiden temizlikçi dukkanlari vardı ya, onlardan pet şişesine doldurulmuş sabun- halı şampuanı falan alınırdı..
Yani kendi ambalajında - guvenlikli kapağıyla değil de erikli su şişesine doldurulup satılırdı.
Üstünden onbeş yıldan fazla geçti o yüzden yanlış hatırlıyor olabilirim ama hatırladığım kadarıyla kaynanası evine 5litrelik şu şişesinde çamaşır suyu alıyor. Kadın da onlardayken su içeceğim diye doldurup içiyor
Offf,korku filmi gibi

Şimdi insanlar bilinçli, alternatif yöntemler arıyor temizlikte-hijyende. Zehirden farksız olduğu biliniyor. Ama eskiden hala sabunla saç yikayana 'geri kalmiş' gözüyle bakilirdi, annelerimiz çamaşır suyuyla aşk yaşardı falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…