How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sanirim zehirlendim

Bunlar taşrada yaşayan bir aile.
Eskiden temizlikçi dukkanlari vardı ya, onlardan pet şişesine doldurulmuş sabun- halı şampuanı falan alınırdı..
Yani kendi ambalajında - guvenlikli kapağıyla değil de erikli su şişesine doldurulup satılırdı.
Üstünden onbeş yıldan fazla geçti o yüzden yanlış hatırlıyor olabilirim ama hatırladığım kadarıyla kaynanası evine 5litrelik şu şişesinde çamaşır suyu alıyor. Kadın da onlardayken su içeceğim diye doldurup içiyor
Offf,korku filmi gibi:olamaz:

Şimdi insanlar bilinçli, alternatif yöntemler arıyor temizlikte-hijyende. Zehirden farksız olduğu biliniyor. Ama eskiden hala sabunla saç yikayana 'geri kalmiş' gözüyle bakilirdi, annelerimiz çamaşır suyuyla aşk yaşardı falan...

Ay Allah'im evlerden irak. Olebilirdi de Allah korumus.

Evet herkese tesekkur ederim kiz arkadasim geldi ve dr. A gittik hava verdiler dun aksam o yuzden bidaha giremedim kandi rontgendi Allahtan temiz cikti ama buda bana ders oldu bidaha prille bile hic bisi karistirmicam :işsiz:

Allah korumuş çok geçmiş olsun
Porçöz gibi kimyasalları kullanırken eldiven ve maske kullanın maske nereden bulucam derseniz en basiti ıslak havlu sarın kafanıza ağız burun örtün. Aynı yangından kaçar gibi

Gercekten cok kotuydu..İste daha temiz olcagini dusundum kendimce.Porcozun uzerinde caydanlik resmi olan kirec cozucusunu son zamanlarda aldim.Ve cok guzel temizledigi icin camasir suyundan sonra ustune hadi bide onu dokeyim dedm.Sonuc fenaydi dumanlar falan cikti.E durulamadanda kacamadim.Maske evimde var ama temizlik telasi almis basini gitmis.İnsan dusunemiyo mu o an noldu bilmiyorum.Ama artik hepsini daha az kullaniyorum.

Birde o koku yapisti resmen burnuma 2 gun gitmedi burnumdan ne yaptiysamda.Kahve kokldm,burnuma su cektim vs..

Back