Sanırım yardımınıza ihtiyacım var...

Meltemsoyozu121234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
4
3
1
24
kusura bakmazsanız açık bı sekılde anlatmak ıstıyorum cunku içim içimi baya yiyor bakıreyım ve sevgilimle birkirimizi ellerimizle tatmın edıyoruz. Sevgilim 2 kere boşaldı ilkinde kendısı boşaldı hemen içeri gitti elini yıkayıp yıkamadıgını bılmıyorum. Daha sonra ben onun penisine dokunarak bır boşalma oldu onun elıne sıvı geldı mı bılmıyorum ama benım elıme sıvı geldı kalkıp ellerimi sabunla yıkadım ve kuruladım. Aradan 5 dakıka falan geçtı bu sefer o elıyle bana yapmaya basladı parmakları vajınamın hem ustundeydı hem de iç kısmındaydı. Yanı parmağını içine soktu. Bu sekılde hamıle kalma ıhtımalım var mıdıır sizce gerçekten cok korkuyorum. Regl olmama 2 gun kadar süre var. Uyku uyuyamz oldum başka hiç bişey düşünemiyorun..

Fiş prize girmeden elektirik vermez canim. Fişe prizi bile tanıtmamışsınız nasıl elektrik verecek..bilmem anlatabildim mi kısacası korkma da bu kadar da acele etmeyin..

Fiş prize girmeden elektirik vermez canim. Fişe prizi bile tanıtmamışsınız nasıl elektrik verecek..bilmem anlatabildim mi kısacası korkma da bu kadar da acele etmeyin..
Evet cok haklısınız tamamen bi ilişki yaşanmadı. Internette bir doktor sitesine sordugumda bu sekılde olmaz ama reglinizde gecıkme olursa test yaptırın falan yazmış bu durum beni korkuttu o yüzden sizlere de danısmak istedim

Korkma hic bir sey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…