- 14 Ağustos 2024
- 144
- 15
- 13
- 24
- Konu Sahibi ipek prenses
-
Kesinlikle değerlendirin asıl pik bu galiba diğeri bundan silikmiydi
Evet silikti bilmiyordum ben pik sanmıştım ama bugün böyle görünce bunun pik oldugunu anladım bu akşamı ve kaç gün değerlendirmem lazım acabaKesinlikle değerlendirin asıl pik bu galiba diğeri bundan silikmiydi
Çok teşekkür ederim çok mutlu oldumBugünü yarını bide ertesi günü degerlendirmelisin. Sperm sorunu yoksa. Birde testi yarında yapmalısın siliklestigini görmen lazım siliklesmemisse değerlendirme gerek yok silik görünce degerlendiriceksin iki gün daha
Şans getirsinÇok teşekkür ederim çok mutlu oldum
İnşAllahŞans getirsin
Çok teşekkür ettim hayırlı ramazanlar bu aradaYarın çıkar silik ama çıkmazsa da telaşlanmaya gerek yok bazen hemen çatlamaya biliyormuş. Çatlama göre kadar değerlendirme değil bugün pik zaten değerlendirmelisin yarın eğer siliklesmezse gerek yok silik çıkarsa değerlendirin bide ertesi günü. Yüzde doksan yarın siliklesir zaten. Silik olduktan sonra değerlendirmeye yöneleceksiniz
Tamamen koyulaştı diğerlerine göre bakınca belli ediyo zaten pik gibiTestin fotoğrafını yükleyince otomatik pik yakalayan uygulamalar var onlardan birini kullanabilirsin tam pik olmamış bana göre
Tamamen koyulaştı diğerlerine göre bakınca belli ediyo zaten pik gibi
Çizgilerin aynı koyulukta ya da ilk çizginin daha koyu olması gerekiyor tam pik demek içinTamamen koyulaştı diğerlerine göre bakınca belli ediyo zaten pik gibi
Attım son haliniÇizgilerin aynı koyulukta ya da ilk çizginin daha koyu olması gerekiyor tam pik demek için
Rica ederim sizede hayırlı ramazanlarÇok teşekkür ettim hayırlı ramazanlar bu arada️
Kesinlikle değerlendirin asıl pik bu galiba diğeri bundan silikmiydi
Olmuş bence değerlendirin bugünü deEki Görüntüle 3552850 en alttaki de bugün acaba çatlama olmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?