Sanırım pik yakaladım ovulasyon

ipek prenses

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
144
15
13
24
Kızlar daha önce pik buldum sanmıştım ama bugünki böyle çıktı sizce bu pik mi değerlendirmeli miyim

Bugünü yarını bide ertesi günü degerlendirmelisin. Sperm sorunu yoksa. Birde testi yarında yapmalısın siliklestigini görmen lazım siliklesmemisse değerlendirme gerek yok silik görünce degerlendiriceksin iki gün daha

Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum

Yarın çıkar silik ama çıkmazsa da telaşlanmaya gerek yok bazen hemen çatlamaya biliyormuş. Çatlama göre kadar değerlendirme değil bugün pik zaten değerlendirmelisin yarın eğer siliklesmezse gerek yok silik çıkarsa değerlendirin bide ertesi günü. Yüzde doksan yarın siliklesir zaten. Silik olduktan sonra değerlendirmeye yöneleceksiniz

Testin fotoğrafını yükleyince otomatik pik yakalayan uygulamalar var onlardan birini kullanabilirsin tam pik olmamış bana göre

Çok teşekkür ettim hayırlı ramazanlar bu arada

Evet ilk fotoğrafta tam koyulaşma olmamış son fotoğrafa göre pik olmuş dediğim gibi uygulama kullansanız daha net anlarsınız premom tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…