Sanırım mucize olmasını bekliyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen özelini ifşa ettiğin için burda adamakılli özür dileyene kadar arkasındayım djavunun. Bu mesajı okuyunca bana özelden ulaş arkadaşım, sana her konuda yardimci olucam.
Adam akıllı özür nasıl oluyor?Ben özür dilerim der geçerim yalvarmak falan mı lazım 40 yaşındaki kadının bana yazdıklarına bakın şaka gibi

Adam akıllı özür nasıl oluyor?Ben özür dilerim der geçerim yalvarmak falan mı lazım 40 yaşındaki kadının bana yazdıklarına bakın şaka gibi
Bu arada evet 40 yaşindayim ve haksizliga ugrayan bir kadin arkadaşina tanimasa da destek olabilecek maddi manevi birikime ve güce sahip bir kadinim.Bu yasa kadar hazirv yiyip bos oturanlardan olmadik elhamdülillah....profilime bakip durma,sen sor ben anlatırim

Sadece birkez baktım yaşına sonra kapattım valla vaktim yok o kadar tamam ben eziğim

Üyelerin konu açma hakkı kadar, açılan konulara yorum yapma hakkı da vardır, site kurallarına uyulduğu sürece ne konu açma hakkı ne yorum yapma hakkı engellenemez.
Ayrıca özel mesajlar ifşa edilemez, yöneticiler dahi özelden yazıştıkları üyelerin rızaları olmadan tek bir satır özelini başka bir yöneticiyle bile paylaşamazken hiçbir üye özelleri karşı tarafın izni bilgisi olmadan paylaşamaz.

Konu maalesef üslupsuz demek dahi az gelecek yorumlar nedeniyle yorumlara kapatılmıştır.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…