Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde doğru çıkıyot diye biliyorum tebrik ederim kan verebilirseniz bi kan verinKızlar hayırlı mutlu günler. İdrar testinde çok net iki çizgi çıktı. Sizce yanıltma ihtimali nedir? :)
Yarın ilk fırsatta vereceğim çok teşekkür ederim. Nerdeyse 9 aydır olmuyordu. Bu ay ilk kez soğan Kuru yaptım ve sonuç pozitif. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah :)Genelde doğru çıkıyot diye biliyorum tebrik ederim kan verebilirseniz bi kan verin![]()
Ay çok teşekkür ederimÇok netse yanılma ihtimali düşük, kan testi verin tabi yine de. Hayırlı olsun![]()
Yarın vereceğim çok teşekkür ederim :)) bir de kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplıyorum biliyor musunuz :)Hamile olup negatif çıktığı olabilir ama pozitif çıkması gebelik var demektir kan verin en kısa zamanda![]()
İnşallah canım. Soğan kurusu nasıl oluyorYarın ilk fırsatta vereceğim çok teşekkür ederim. Nerdeyse 9 aydır olmuyordu. Bu ay ilk kez soğan Kuru yaptım ve sonuç pozitif. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah :)
Son adetin ilk gününden hesaplanıyorYarın vereceğim çok teşekkür ederim :)) bir de kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplıyorum biliyor musunuz :)
Yarın vereceğim çok teşekkür ederim :)) bir de kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplıyorum biliyor musunuz :)
Soğan kürü canım. Burda tarifleri vardır her sabah kahvaltıdan önce soğanı dörde bölüp bir buçuk bardak su içinde 5 dk kaynattim. Normalde öğlen veya akşam da yapıyorlar, günde iki kez oluyor yani ama ben yapamadım. Ayrıntılı topicler var diye biliyorum :)İnşallah canım. Soğan kurusu nasıl oluyor
Çok sagolunSon adet tarihinizden itibaren saymalısınız rica ederim![]()
Peki teşekkür ederim canımmSoğan kürü canım. Burda tarifleri vardır her sabah kahvaltıdan önce soğanı dörde bölüp bir buçuk bardak su içinde 5 dk kaynattim. Normalde öğlen veya akşam da yapıyorlar, günde iki kez oluyor yani ama ben yapamadım. Ayrıntılı topicler var diye biliyorum :)
Çok sagolun![]()
13 gün kadar canım :) ama zaten düzensiz olduğu için şimdiye kadar suphelenmemistim.:)Kaç gün gecikti adetiniz aceba meraktan soruyorum ☺
Neyse yanılma payı çok çok düşük kesinlikle hamilesiniz şimdiden gözünüz aydın inşallah hayırlı sağlıklı bir evladınız olurKızlar hayırlı mutlu günler. İdrar testinde çok net iki çizgi çıktı. Sizce yanıltma ihtimali nedir? :)
13 gün geçti canım yarın ilk işim kan testi vermek olucak teşekkür ediyorumNeyse yanılma payı çok çok düşük kesinlikle hamilesiniz şimdiden gözünüz aydın inşallah hayırlı sağlıklı bir evladınız olurkan testiylede mutlaka kesinleştirin kaç gün geçti adetinizden
Ooo maşallah baya olmuş hadi yarın güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz canım13 gün geçti canım yarın ilk işim kan testi vermek olucak teşekkür ediyorum![]()
Canım benim adetim çok düzensizdi. Geçen ay da bir hafta kadar gecikmisti ve ne zaman gecikip test yapsam negatifi gördüm. O yüzden bu kez beklemek istedim. Ama bu aydan tek ümidim soğan kuru yapmamdi. Nasip işte :))13 gun mu masallah 2 hafta daha bekleseniz 2 aylik oluyormus bebek:)![]()