• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sanırım Hamileyimmm :))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok netse yanılma ihtimali düşük, kan testi verin tabi yine de. Hayırlı olsun 🤩

Hamile olup negatif çıktığı olabilir ama pozitif çıkması gebelik var demektir kan verin en kısa zamanda 🥰

Yarın ilk fırsatta vereceğim çok teşekkür ederim. Nerdeyse 9 aydır olmuyordu. Bu ay ilk kez soğan Kuru yaptım ve sonuç pozitif. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah :)
İnşallah canım. Soğan kurusu nasıl oluyor

İnşallah canım. Soğan kurusu nasıl oluyor
Soğan kürü canım. Burda tarifleri vardır her sabah kahvaltıdan önce soğanı dörde bölüp bir buçuk bardak su içinde 5 dk kaynattim. Normalde öğlen veya akşam da yapıyorlar, günde iki kez oluyor yani ama ben yapamadım. Ayrıntılı topicler var diye biliyorum :)

Soğan kürü canım. Burda tarifleri vardır her sabah kahvaltıdan önce soğanı dörde bölüp bir buçuk bardak su içinde 5 dk kaynattim. Normalde öğlen veya akşam da yapıyorlar, günde iki kez oluyor yani ama ben yapamadım. Ayrıntılı topicler var diye biliyorum :)
Peki teşekkür ederim canımm

Kızlar hayırlı mutlu günler. İdrar testinde çok net iki çizgi çıktı. Sizce yanıltma ihtimali nedir? :)
Neyse yanılma payı çok çok düşük kesinlikle hamilesiniz şimdiden gözünüz aydın inşallah hayırlı sağlıklı bir evladınız olur 🤲🏻🥰🥰 kan testiylede mutlaka kesinleştirin kaç gün geçti adetinizden

Neyse yanılma payı çok çok düşük kesinlikle hamilesiniz şimdiden gözünüz aydın inşallah hayırlı sağlıklı bir evladınız olur 🤲🏻🥰🥰 kan testiylede mutlaka kesinleştirin kaç gün geçti adetinizden
13 gün geçti canım yarın ilk işim kan testi vermek olucak teşekkür ediyorum 😍

13 gun mu masallah 2 hafta daha bekleseniz 2 aylik oluyormus bebek:) 🧿
Canım benim adetim çok düzensizdi. Geçen ay da bir hafta kadar gecikmisti ve ne zaman gecikip test yapsam negatifi gördüm. O yüzden bu kez beklemek istedim. Ama bu aydan tek ümidim soğan kuru yapmamdi. Nasip işte :))

Back