sanırım hamileyim !! cok acıl yardım beklıyorum

Puxhu

Kalbimde matem var.
Pro Üye
27 Şubat 2012
14.216
23.618
598
herkese mrb :) bırcogunuz benı tanıyorsunuz cok hızlı yasadıgımı da soyleyenler oldu ama aramızı duzelttık :) sımdı kı sorum ıse su 1.5 ay once kurtaj olmustum ama esımle sadece 2 hafta korunmustuk zaten ondan sonra problemler 3 hafta once de korunarak ılıskıye gırdık ama esım korunma yontemı kullanıyordu ama tam manasıyla degıl.. ben zewk suyundan da hamıle kalınacagını duydum 2 haftadır da suphelenıyorum belkı de degılımdır ama ılk hamılelıgıme benzer seyler yasıyorum uyku sınırlılık ve gergınlık karında kasılmalar adet gecıkmesı vs.. cok kararsızım ve test yapmaya korkuyorum yardımcı olursanız sevınırım bu sekılde hamıle kalan arkadaslar varsa ozellıkle..

neden korkuyorsun ki anlamadım en kısa yoldan test yaptıracaksın
nasılsa bebek varsa anlaşılacak bir an önce öğrensen daha iyi değil mi?
belki de boşuna stres yapıyorsun

neden korkuyorsun ki anlamadım en kısa yoldan test yaptıracaksın
nasılsa bebek varsa anlaşılacak bir an önce öğrensen daha iyi değil mi?
belki de boşuna stres yapıyorsun

ilk hamılelıgım kurtajla sonuclandıgı ıcın tekrar anne olmayı cok ıstıyorum ve negatıf onuc alırım dıye endıselıyım

evet şimdi baktım geçmiş konularına geçmişolsun.....
ama böyle acaba öyle mi değil mi diye için içini yemesi daha kötü
hamile değilsen de hayırlısı böyleymiş dersin
allah vakti geldiği zaman nasip eder.....

pekı zevk suyundan hamıle kalınır mı gercekten ya bana sacma geldı bıraz da ya da yasamıs bı yakınınız var mı ?

pekı zevk suyundan hamıle kalınır mı gercekten ya bana sacma geldı bıraz da ya da yasamıs bı yakınınız var mı ?

kalınır cnm çünkü zevk suyu bazen sperm içerebilir
ve evet bi arkadaşım böyle hamile kaldığını söyledi

hamıle kalmayı ben cok ıstıyorum ama esım ıstemedıgı ıcın korunuyordu ınsallah kalmısımdır emir_bebek

hamıle kalmayı ben cok ıstıyorum ama esım ıstemedıgı ıcın korunuyordu ınsallah kalmısımdır

valla ben hiç duymadım ama düşük ihtimaller dahilinde olabilir mi bilemedim....
bu arada eski konularına baktım da bazı sorunlar yaşamışsın
bebeklerini kaybetmenin verdiği boşlukla hemen tekrar anne olmak istiyor olabilirsin ama bazı problemler de olmuş sanırım eşinle
belki düzeltmişsinizdir bilmiyorum ama eğer şuan hamile değilsen daha iyi gibi geldi bana
evlilik iyice oturduktan sonra çocuk yapılmalı
sadece dışardan bakan biri olarak söylemek istedim...

sorunlarımızı hallettık eskısıne nazaran daha ıyıyız artık esımde sızın gıbı dusunuyor ama ben anne olmak ıstıyorum cunku onların yokluguna alısamadım

sorunlarımızı hallettık eskısıne nazaran daha ıyıyız artık esımde sızın gıbı dusunuyor ama ben anne olmak ıstıyorum cunku onların yokluguna alısamadım

işte bende bunu demek istedim onları kaybetmenin verdiği acıyı hemen doldurmak istiyorsun anlıyorum seni ama eşim korunuyor istemiyor diyorsun tek senin istemenle olmamalı ikinizin de istediği ve hazır olduğu bir zamanda olsa çok daha güzel olur

tabi şuan belki de hamilesin eğer öyleysen allah sana bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama değilsen de üzülme bence
zamanını bekle......

ilk fırsatta bi test al eczaneden ve içini rahatlat canım. ne istiyorsan o olsun.

hayırlı olsun arkadasım allah bagaslasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…