iki gelinlik tarzınıda begenmiyorum birleştirince nasıl durucak merak etdim
nasıl begenıosun mrk ettım dogrusu ... :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki gelinlik tarzınıda begenmiyorum birleştirince nasıl durucak merak etdim
prenses etek benim de düğünümde tercih edeceğim bir model ve resimde ki gelinlik hoş :) hemen gelinlik klasörüme kaydediyorum :)
canm 2 side çok güzel ama fizigine güveniosan boyun 170 ve üstü belin ince popon düzgnse :) balık diyoru çok zarif görünüooooo bende balık yaptırcam gelinliğimi:)
Merhaba kızlar... Aylardır gelınlık arıorum dıktırcem mersın de cok ıyı dkıen bır yer nısanlıgımı goturmustum aynısını cıkarmıstı...neyse gelınlıgımı bır turlu bulamıodum ama sonunda buldum sanırım..sımdı ıkı model paylaşcam sızınle bırı balık etek bır model dıerı ıse prenses model....ben prenses modelın ustunu cok begendım gelın dedıgın bıraz parlamalı dı mı :) balık etek olan modelın de altını cok begendım :)belden kabaracxak sekılde boyle bır model ıstıorum.... Ha bu arada soylemeden edemıcem prenses model komple de cok guzel belkı dırek onu yaparım ama su dalgası modeller harıka....yorumlarınızı beklıorum teşekkurler...Eki Görüntüle 548664 Eki Görüntüle 548665
aynen oyle dusunuyorum ben de.. Prenses modelın ustunu balık modelın de altını cok begendım ... Oyle yaptırcam sanırım.. Tsk ederım canım benım cok saol..