• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sanırım buldum :)yorum ıstıorum :):):):):)

Kesinlikle prenses model diyorum ikinci modelde güzel ve zarif fakat bana çokk sade gibi geliyor

ben ikinci modeli daha çok beğendim, daha asil gözüküyor.
ama tamamen sizin düğünde nasıl olmak istediğinizle ilgili, prenses gibi olmak istiyorsanız tabiki birinci model :)

mutluluklar dilerim

bence çok güzel bi seçim yapmışsın.istediğin tarzda bikaç model koyuyorum.özellikle Lazaro modellerini incelemelisin bence.Vera Wang modellerinin de benzer tipte etekleri var.

model seçmende yardımcı olabilecek bir blog

the serendipitist

ayrıca youtubedan say yes to the dress diye aratıp çıkan videoları izlemeni tavsiye ederim(kendi sitelernde de videoları var) ünlü bir gelinlik mağazasının tv programı,her bölümde birkaç gelinin gelinlik seçim ve prova süreçlerini gösteriyorlar.değişik modeller,fikirlerle karşılaşabilirsin:16:

Eklentiler

• $lazaro4.jpg
    $lazaro4.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $fl-7-lazaro-3213-size-10.jpg
    $fl-7-lazaro-3213-size-10.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 52
tabiki princess model sekerim!:) balık model artık cok bayağılastı cok kotu bi goruntu yaa bu hatunların şu balık olma merakıını bi anlayamadım!!:))
ha 1.75 boya 50 kg oranındaysan estetik görünebilirsin canım ama princess le yakalycgn güzellik bin kat daha fzla olr emn oll!
bu arada hayrlı olsun mutluluklarr ;))

Bence vücut tipine göre kendin karar vermelisin. Gerçekten prenses modeli çok güzel gösteriyor, insan kendini prenses gibi hissediyor. Balık model de ayrı bir asalet veriyor. Özellikle bu balık modelin etek kısmını çok beğendim. Ama kafanda tasarladığın modelin bi benzerini deneyip görmende fayda var. Bir de özellikle tamamiyle farklı 2 modeli birleştirmeye çalıştığında diktireceğin terzinin de görüşlerini dikkate al bence, sonra beğenmezsen ben demiştim demesin :)

balık modelle cok zarıf durursun kabarık modelle ıse dıkkat cekıcı havalı olursun.bence nasıl gorunmek ıstedıgını dusun ona gore modele karar ver ıkı modelde guzel eger uzun boylu ısen helede cok yakısır ıkısıde sana:1:

hangisinin yakışacagını sen daha iyi bilirsin amma ben 1. sini çok sevdim:D:D:İnşallah sevdiğin adam sana kendini hep prenses gibi hissetirir...

Merhaba kızlar... Aylardır gelınlık arıorum dıktırcem mersın de cok ıyı dkıen bır yer nısanlıgımı goturmustum aynısını cıkarmıstı...neyse gelınlıgımı bır turlu bulamıodum ama sonunda buldum sanırım..sımdı ıkı model paylaşcam sızınle bırı balık etek bır model dıerı ıse prenses model....ben prenses modelın ustunu cok begendım gelın dedıgın bıraz parlamalı dı mı :) balık etek olan modelın de altını cok begendım :)belden kabaracxak sekılde boyle bır model ıstıorum.... Ha bu arada soylemeden edemıcem prenses model komple de cok guzel belkı dırek onu yaparım ama su dalgası modeller harıka....yorumlarınızı beklıorum teşekkurler...Eki Görüntüle 548664 Eki Görüntüle 548665

bu ikisinden kesinlikle 1. diyorum :32:

önemli olan senin beğenmen ve kendine yakıştırman iki modelde güzel görünüyor:)

Son düzenleme:
Back