• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sanırım buldum :)yorum ıstıorum :):):):):)

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
Merhaba kızlar... Aylardır gelınlık arıorum dıktırcem mersın de cok ıyı dkıen bır yer nısanlıgımı goturmustum aynısını cıkarmıstı...neyse gelınlıgımı bır turlu bulamıodum ama sonunda buldum sanırım..sımdı ıkı model paylaşcam sızınle bırı balık etek bır model dıerı ıse prenses model....ben prenses modelın ustunu cok begendım gelın dedıgın bıraz parlamalı dı mı :) balık etek olan modelın de altını cok begendım :)belden kabaracxak sekılde boyle bır model ıstıorum.... Ha bu arada soylemeden edemıcem prenses model komple de cok guzel belkı dırek onu yaparım ama su dalgası modeller harıka....yorumlarınızı beklıorum teşekkurler... $jdf_jpg_580.jpg $cljgf.jpg

Öncelikle mutluluklar dilerim. Ben balık etek olanı çok beğendim. Prensesler bana sıradan geliyor artık ama onun da üstünü beğenmişsin, ondaki ışıltıyı diğerine de uygulayabilirsin. Diktireceğin yer sana bu konuda fikir verebilir. Kolay gelsin :)

öncelikle mutluluklar dilerim. Ben balık etek olanı çok beğendim. Prensesler bana sıradan geliyor artık ama onun da üstünü beğenmişsin, ondaki ışıltıyı diğerine de uygulayabilirsin. Diktireceğin yer sana bu konuda fikir verebilir. Kolay gelsin :)

aynen oyle dusunuyorum ben de.. Prenses modelın ustunu balık modelın de altını cok begendım ... Oyle yaptırcam sanırım.. Tsk ederım canım benım cok saol..:32::32::32::21::21:

canm 2 side çok güzel ama fizigine güveniosan boyun 170 ve üstü belin ince popon düzgnse :) balık diyoru çok zarif görünüooooo bende balık yaptırcam gelinliğimi:)

ikiside tarzım değil canım.. taşlı şeyleri sevmem ve çok kabarık. 2.side elbise gibi bence. tabi sen beğendiysen sıkıntı yoktur.

cnm anladığım kadarıyla farklılık istiyosun ve haklısın cidden artık 10 gelinden 9 u prenses etekli gelinlik giyiyo kopya gibi resmen ve gına geldi artık su dalgası modelleri hoş duruyor iyi bir terzinin elinde istediğin model harika olacaktır şimdiden mutluluklar dilerim sana :D

Prenses etek benim de düğünümde tercih edeceğim bir model ve resimde ki gelinlik hoş :) Hemen gelinlik klasörüme kaydediyorum :):51:

ben biraz fazla klasikçiyim galiba böyle üstü gri duran gelinlikleri hiç beğenemiyorum... gelinlik tamamen beyaz olmalı bana sorarsanız. eğer ''gelin parlamalı'' diyenlerdenseniz belki ışıklarda ara ara parlayıp ışıldayacak boncuklarla bezenmiş bir üst düşünebilirsiniz böyle tamamen gümüş olmasındansa..ama tabii tercih meselesi, nasıl olursa olsun inşallah içinize sinen gelinliği alır ve çook mutlu olursunuz:1:

Bembeyaz ve kabarık gelinlikleri çok beğeniyorum, ama su dalgası modeli de çook güzel gerçekteen :16:

Ben de gelinlikte taş aramayanlardanım. Benim gözüm orijinal fransız kupon dantel ya da ipek kumaş arıyor gelinliği çekici kılmak için. Bu soldaki bayanın gelinliği tarzını sevmiyorum, güzel değil ucuz malzemeler gibi görünüyor bana. Zaten etek desen bir fiyasko, o kadar kabarık ki bakın, gelinliği aşağı çekmiş. Doğru durmuyor bile bayanın üstünde. Böyle bir gelinlikle ne yürünebilir, ne size biri sarılabilir, ne arabaya binilir. Rahatsız olduğu buradan belli. Bence ilk seçenekten herşeyiyle uzak durmalı. İkincisi olduğu haliyle ondan kat be kat iyi.

prenses model çok güzel, balık modelide güzel ama rahat değilmiş oturduğu yerde kalakalıyormuş insan

Back