Sanırım bu sefer gelcek bebiş:)

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
4 ocakta 6 haftalık bebğim düşmüştü
geçenlerde gene hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum değerleri güzel yükselio :)
ama 5 hafalık olması gerekirken 4 hafta 3günlük gözüküo dr um telaş yapma 13 kasım yerine 20 sinde doğum yaparsın dedi biraz pipiriğim ama ne yapalım :1rolleyes:
Bebişimi çok istiyorum :nazar:

canım bu çok normal korkmana gerek yok bende şuan 24 haftalık hamile olmalıydım ama bebek 22 haftalık geç döllenme dedi seninde öyledir kafana takıcak bişey yok sen kafana takınca minik etikleniyor

haklısın eftelyaaacığım artık tamamen bebişime odaklanmalıyım. bu arada drum bana progesteron , ferro sana ve 100lük corasprin verdi umarım aspirin bebeğe dokunmaz. Gerçi dr onu kılcal damarlar tıkanmasın bebek beslendie verdiğini söledi ama genede pipirik oluyorum kullanıyorum ama kullansam bi dert oluo kullanmasam bi dert mirmirmirmirfisfisfis:uhm:

:uhm:birde bişey sorucam arkadaşlar bebek ultrasonda 2mm gözüktü hemde vajinal değil karından baktı drum çok silik olarak gördü boyutu normalmi sizce

cnm endişe etme sakın
önemli bişey olsaydı dr.söylerdi zaten
takılma hiç böyle şeylere hamileliğinin keyfini çıkar

sanırım haklısınız dr um bişey olsa söler tebrik edip çok sevindim demez ve test tarihlerini sölemezdi ama sanırım ben fazla pipiriğim :CüvCüv:

tebrikler canım,inşallah sağ salim kucağına alırsın.
rabbim tamamına erdirsin..

:Saruboceq:teşekkür ederim cnm Amin Allah hepimize haırlısıyla kucaklamayı sağlıcakla doğmalarını nasip etsin

4 ocakta 6 haftalık bebğim düşmüştü
geçenlerde gene hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum değerleri güzel yükselio :)
ama 5 hafalık olması gerekirken 4 hafta 3günlük gözüküo dr um telaş yapma 13 kasım yerine 20 sinde doğum yaparsın dedi biraz pipiriğim ama ne yapalım :1rolleyes:
Bebişimi çok istiyorum :nazar:
gozun aydin tatlim sende bende kasim annesi olcaz nasip olursa ne guzel doguncada dogum haberini veririz buyumelerini anlatiriz cunku biz aileyiz sen kafana takma bisey dusunme kotu seyler bebisede stres yapma tamam byyyyyy kib

hayılrı olsun ayrıntılara fazla takılma olurmu su akar yolunu bulur endişelenme tatlım :)

X