Sanirim bosaniyorum

yanlış anlaşılıp linç yiyeceğimi bile bile yazıyorum.
başlarda ben de sizin gibi davranıp sizin gibi cevaplar alıyordum. şiddete kadar ilerledi.
sonra oturdum düşündüm zor olanı yapıp kurtarmaya çalıştım ikimizinde ikinci bir şansa ihtiyacı vardı.
eşiniz çok haklı neden dışarı çıkmasına izin vermiyorsunuz neden ona yaşam alanı sunmuyorsunuz?
eşinize güvenin bırakın adam günün yorgunluğunu atsın. sizde evde onu beklemeyin kukuman kuşu gibi çıkın gezin bazen çoçuğu o alsın bazen siz. birbirinize nefes aldırın kavgalarınız azalacaktır.

Googledan Zeynep baharı arat ve yazılarını oku..umarım yararı olur..burada bu konuya çözüm bulamazsın.Evlilik uzmanları bile boşan boşanma demez ki buradakilerin boşan demesiyle de boşanılmaz.

Aksine benim her şeyi bilmem gerek vs gibi bi düşünce doğru değil siz sordukça adam anlatmaz zaten başta bir olur iki olur sonra da senin onu kısıtladığını istediğini yaptırmaya çalıştığını düşünür akrabalarınızdan birisi varsa yanınızda her şeyi karışma olarak algılayabilir.. bunları bu kadar büyütmeyin adamı tanıyın ona göre davranın siz de arkadaşlarınızla gezmeye gidin çok soru sormayın, kendisi zaten zamanla yüzünü döner size.. işinizi bilin yani kısaca her şeyi direk söylemek sormak ilişkilerde hem doğru yapmak demek olmuyor maalesef... bu arada bisiklet olayını hiçbir şey haklı çıkarmaz tabi ama yazınızın üst kısımlarında hatalar karşılıklı gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…