dr. gittim :)) kese miniminnacık gözüktü ama kan tahlili pozitif.. 15 gün sonra keseyi görmek için gel dedi dr. içim içime sığmıyor. allahım isteyen bekleyen herkese bu duyguyu sevinci yaşatsın bunu canı gönülden istiyorum diliyorum..
Öncelikle hoşgeldin,Allah tamamına erdirsin,yavrunu sağlıcakla kucağına almanı dilerim....
tesekkurler diecem ama hamilemiyim bilmiorum umarim oyledir ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN INSALLAH
hayırlısı olsuun Allahım sağlıklı kucagına almayı nasip etsiin darısı başıma
eşine nasıl söyledin :)
bana hamileliginizin ilk ayindaki belirtilerinizden yazarmisiniz benim bugun adet olmam lazim ama hic belrtim yok gecen ayda 5 gun gecikmisti adetim acaba gec dollenme olupta bu ay hamile olabilirmiyim???
inşallah hamilesindir canım inşallah.. aslında bende pek hamilelik belirtisi gibi bişey değildi olanlar yani sanki hep regli olacakmışım gibiydi. benim adetlerim çok düzenli yanlız 26 günü sadece ya bir gün geçer ya da ve çoğunlukla 26 günde bir mutlaka görürüm. en son aralık 27 sinde adewt omuştum bu ayda 21- 22 gb. bekliyordum ama ayın 24 ünde test yaptım ve 2 çizgiyi gördüm. fakat bu ay tam 8 gün önce belim kopacak gibi ağrıdı yataktan zor kalkıyordum. göğüslerimde o kadar acıyordu ki anlatamam. yani evin içinde bile yürürken kıyafetim göğüslerimin ucuna değdikçe yanıyordu ve her zaman üşüyen ben bu ay sanki ateşler basıyor gibi evin içinde askılılarla dolaştım onu haricinde çok belirgin bişey hissetmemiştim. fakat şimdi düşününce o zman önemsemediğim bişeyler aklıma takılıyor. mesela midem çok yanıyordu , migren hastasıyım ben her ay adetten önce mutlaka tutardı ve bu ay hiç başım ağrımadı. ( inşallah hiç tutmaz çünkü ilaç içmeden çok zor atlatıyorum) bendeki belirtiler bunlardı canım inşallah seninde bu ay gecikmelerin uzar ve hamile olduğunu öğrenirsin . allah isteyen dua eden herkese nasip etsin.. biraz uzun yazdım yine ama bişey daha eklemek istiyorum . ben bu ay ovulasyon testi kullanmıştım kullanan bazı arkadaşlarım çok doğru bi netice vermediğini söylemişlerdi ama bende gerçekten sonuç net çıktı. adetlerim düzenli olduğu için yumurtlama günümü aşağı yukarı biliyordum gerçekten o günlerde yaptığım testte 2 çizgi çıktı hemde tam 2 gün . birinci gün daha açıktı sonraki gün tam olarak netti . istersen sende bi kullan . tabi inşallah gerrek kalmaz sana ama. tavsiye ederim . kutunun içindende erken gebelik testi çıktı. o da gerçekten erkenden çift çizgiyi gösterdi bana. Dr. dedi ki normal test yapsaydın çımkazdı bu kadar erken çünkü daha çok küçük benim bebeğim..inşallah bi faydam olmuştur sana..istersen markasınıda söylerim canım..
adetim 4 gün gecikti test yapsam kesin sonuç verirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?