• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanirim bebegimi kaybediyorum:(yardimmm

Hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah sağlıksız bi bebek doğurmaktansa şimdi kaybetmek inan daha iyi. Nolursun bunun için dua et. Ben de dua ediyorum senin ve bebeğin için. İnşallah sağlıklıdır ve sağ sağlim kucağına alırsın
Insallah dualarinizda yer verin cunku yarin son gunum yarinda kalbi duyulmassa bitti..

Bebegimi bugun vakum yontemiyle aldilar 45 dk lik bir operasyon gecirdim..o yok artik..ilgilenenenlere tesekkurler...:(

Bebegimi bugun vakum yontemiyle aldilar 45 dk lik bir operasyon gecirdim..o yok artik..ilgilenenenlere tesekkurler...:KK43:

Canın ilk gebeliğin mi bilmiyorum ama genelde herkes yaşıyor bunun gibi şeyler.benimde başıma geldi ilk bebeğimde kalbi atmadı ve aldılar nasıl üzülmüştüm ama Allah yine nasip etti çok şükür.bebeğin hasta olmasaydı inan bana Allah ona ömür verirdi.umarım bir daha yaşamazsın sağlıklı bir bebeğin olur çok geçmiş olsun

Bebegimi bugun vakum yontemiyle aldilar 45 dk lik bir operasyon gecirdim..o yok artik..ilgilenenenlere tesekkurler...:KK43:
geçmiş olsun diyeceğim ama bir müddet geçmiyor.zor bir süreç.sağlam dur doğacak bebişlerin için.allah hayırlısını versin tüm isteyenlere.

Canın ilk gebeliğin mi bilmiyorum ama genelde herkes yaşıyor bunun gibi şeyler.benimde başıma geldi ilk bebeğimde kalbi atmadı ve aldılar nasıl üzülmüştüm ama Allah yine nasip etti çok şükür.bebeğin hasta olmasaydı inan bana Allah ona ömür verirdi.umarım bir daha yaşamazsın sağlıklı bir bebeğin olur çok geçmiş olsun
Insallah dedignz gbi surece adapte olabilirim.zor gercekten zor ama metanetli durmak zorundayim herkes biraz yzum gulsun diye gozumun icine bakiyoken dahada zor oluyo hersey. Rabbim sizinde evladiniza guzel uzun omurler versin bu arada evet ilk gebeligimdi oyuzdende zor oldu..

geçmiş olsun diyeceğim ama bir müddet geçmiyor.zor bir süreç.sağlam dur doğacak bebişlerin için.allah hayırlısını versin tüm isteyenlere.
Amin insallah...dediginizi yapmaya calisiyorum..insallah basaririm

Back