Merhabalar . Ben de şuan dış gebelik geçiriyorum , gerçekten çok zor, psikolojik sancıları yoğun bir durummuş . 2 senedir çocuk düşünüyoruz , bütün testlerimizi , taramalarmızı yaptırdık ,eşimde de bende de bir sorun yok ama bir türlü hamile kalmadım ama bunu da çok sorun etmedik keyfimiz yerindeydi . Birkaç sene sonra tüp bebek yaptırırız diyorduk . Sonra 2 hafta önce adetim gecikti ve aşırı stres yüklüydüm , patlayacak gibiydim . Gecikmeden 3 gün sonra 1 pedi tam doldurmayacak kadar koyu kırmızı kahveye dönük leke oldu ve diğer gün iki damla , 3.gün de 2 damla leke gelip kesildi . Hemen test aldık eşimle ve çift çizgiyi görüp aşırı mutlu olduk . Kanamanın da yerleşme kanaması olduğunu düşünmüştük . Öbür gün hemen doktora gittik , ultrasonda göremedi ve kanamam olduğunu duyunca çok şüpheli yaklaştı . Ya yeni bi gebelik , ya düşük ya da dış gebelik dedi . Beta hcg 300 çıktı ve büyük ihtimalle hamilesin dedi . Şüpheyle ve sevinçle 3 4 gün geçirdim . Duygularım çok karışıktı , seviniyordum ama bi yandan aşırı korkuyordum bi türlü emin olamıyordum doktorun şüpheli tavrından dolayı . Hcg çok düzgün şekilde artıyordu ve 1 hafta sonra keseyi görmek için gittiğimde malesef keseyi tüpte gördük . Ağlaya ağlaya iğne vuruldum , neyse ki çok büyümemişti 5400 hcg ve kalp atışı yoktu . Bugün 3400 e düşmüş . Umarım düzgün ve rahat bir şekilde düşüş devam eder . Dış gebelik geçirip sonraki hamileliklerinden bahsedenler bizlere çok moral oluyor , yaşayan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim