Merhaba cok kotu gunler geciriyorum..sizinle konusmak istedim.birbucuk aylik hamileyim..iliskiye girmemiz yasak degildi fakat dun iliski sirasinda biranda benden 1 cay bardagindan fazla kipkirmizi kan geldi tum vucudum titredi hemen doktora gittik nobetci doktor vardi ve bana kesemin seklinin bozuk oldugunu bebeginde kalbinin atmadigini soyledi..fakat benm hastalik tarihime gore bebek zaten gec dollenmisti suan 7 haftalik hamileyim kalbinin atmamasi kese seklimin bozuklugu ve kan gelmesi sizce normalmi yoksa dusukmu yapucam doktor 1 hafta istirahat ve hap verdi Progestan sizce simdi ne olcak bu tarz seyler yasaYanlar yazsin nolurrr cok ihtiyacim var cok kotuyum(((ym
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanirim bebegimi kaybediyorum:(yardimmm
- Konu Sahibi Sirine44
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 506
- 198
- 39
Sakin ol canım progestan olası düşüğü engelleyecek doktorun yapılması gerekeni yapmış zaten. Dua et eğer bebeğin doğduğunda sağlıksız olacaksa düşsün zaten. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin sana inşallah. Çok yorma kendini Allah'ın izniyle hiç birşeycikler olmaz evladına. Kendini üzer strese girersen bebeğin dr strese girer. Rahat ol herşey çok güzel olacak. Gelişmeleri lütfen paylaş.
- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
- 168
Nefes almiyo dedi oysa kendi doktorum gec dollendigi icin daha haftasi var demisti kesemdede biraz kan pijtilari varmis hersey ustuste geldi cok korkuyorum cokta dua ediyorum bide dogsada cok saglikli olmayadabilir dedi benim elimi kolumu kirdi sanki ama heranda hersey degisebilir bunuda belirtim cunku Allahtan dedi buna biz bisey yaoamayiz dedi bilmiyorum kafam cok karisikSakin ol canım progestan olası düşüğü engelleyecek doktorun yapılması gerekeni yapmış zaten. Dua et eğer bebeğin doğduğunda sağlıksız olacaksa düşsün zaten. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin sana inşallah. Çok yorma kendini Allah'ın izniyle hiç birşeycikler olmaz evladına. Kendini üzer strese girersen bebeğin dr strese girer. Rahat ol herşey çok güzel olacak. Gelişmeleri lütfen paylaş.
Insallah cok kotu bi duyguymus yasadigim o an gozumun onunden gitmiyo kandan cok korkan biriyim bide bebekle ilgili olunca yasadigim soku atlatamiylrumrabbim yardımcın olsun umarım düşündüğün gibi olmaz.....
Insallah dediginiz gibi guzdl olur hersey(Sakin ol canım progestan olası düşüğü engelleyecek doktorun yapılması gerekeni yapmış zaten. Dua et eğer bebeğin doğduğunda sağlıksız olacaksa düşsün zaten. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin sana inşallah. Çok yorma kendini Allah'ın izniyle hiç birşeycikler olmaz evladına. Kendini üzer strese girersen bebeğin dr strese girer. Rahat ol herşey çok güzel olacak. Gelişmeleri lütfen paylaş.
- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 148
- 34
bu anlattığınız olayı birebir ablam yasadı sizinle aynı zamanlardaydı ve ilişki sonrası kanaması oldu yasak deildi doktor yasak koymamıştı ama oldu..hemen acilden giriş yaptılar aksam kontrol edildi kesede kanama olduğu ve bir hafta istirahatle progestan verildi ve gecen ay sağlıkla doğumunu yaptı..lütfen belirli bir müddet ilişkiden uzak durun bol bol dinlenin doktora gitmeyi ihmal etmeyin bebeğiniz sagsalim sizinle olur insallah
Insallah cok saolun unarim dediginiz gibi olurAllah yardımcınız olsun
inşallah sağlıkla doğar bebeğiniz..
Bu dediginiz umut verici..acaba bende aynisini yasarmiym rabbim evladinizi size bagislasin girdapta kalmak cok zorTatlım benim de kesemde kanama vardı ben de progestan kullandım. Ama benim üzüntüden olmuştu. Şimdi çok şükür evladım 14,5 aylık. Üzme kendini bak bu çok önemli
Insallah dediginiz gibi olur yoksa ilk gebeligin verdigi korkular yuzunden aklim gidicek..peki ablanizdada bebegin kalp atisi yokmuydu bende yokbu anlattığınız olayı birebir ablam yasadı sizinle aynı zamanlardaydı ve ilişki sonrası kanaması oldu yasak deildi doktor yasak koymamıştı ama oldu..hemen acilden giriş yaptılar aksam kontrol edildi kesede kanama olduğu ve bir hafta istirahatle progestan verildi ve gecen ay sağlıkla doğumunu yaptı..lütfen belirli bir müddet ilişkiden uzak durun bol bol dinlenin doktora gitmeyi ihmal etmeyin bebeğiniz sagsalim sizinle olur insallah
Ama kurtaj yada bebegi kaybettikte demiyolar inanin kafam cok dolu kalbim aciyobu anlattığınız olayı birebir ablam yasadı sizinle aynı zamanlardaydı ve ilişki sonrası kanaması oldu yasak deildi doktor yasak koymamıştı ama oldu..hemen acilden giriş yaptılar aksam kontrol edildi kesede kanama olduğu ve bir hafta istirahatle progestan verildi ve gecen ay sağlıkla doğumunu yaptı..lütfen belirli bir müddet ilişkiden uzak durun bol bol dinlenin doktora gitmeyi ihmal etmeyin bebeğiniz sagsalim sizinle olur insallah
- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 506
- 198
- 39
Bu dediginiz umut verici..acaba bende aynisini yasarmiym rabbim evladinizi size bagislasin girdapta kalmak cok zor
Amin cümlemizinkini inşallah. Biri 5 günlük biri 15 aylık oğluşlarımın. Lohusanın duası kabul olur derler Rabbim inşallah tamamını nasip etsin bebeğine. Hayırlısı neyse o olsun.
Allah razi olsun sizden amin insallah sabahtan beri dua ediyorum yarin tekrr kontrole gitcem rabbimin dedigi olur hayirlisi neyse o olsun bisey diyemiyorum ne desem bosAmin cümlemizinkini inşallah. Biri 5 günlük biri 15 aylık oğluşlarımın. Lohusanın duası kabul olur derler Rabbim inşallah tamamını nasip etsin bebeğine. Hayırlısı neyse o olsun.
- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 506
- 198
- 39
Allah razi olsun sizden amin insallah sabahtan beri dua ediyorum yarin tekrr kontrole gitcem rabbimin dedigi olur hayirlisi neyse o olsun bisey diyemiyorum ne desem bos
Canım yiyecek ekmeği içecek suyu varsa biz ne desek boş o bebek bir şekilde dümyaya gelecek zaten Allah yeter ki hayırlı evlatlar, hayırlı nesiller kısmet etsin
Bugun doktora gitim kalbi atmiyrmus persembeye kadarda atmassa alicaklar..hersey olumsuz ilerliyo..Canım yiyecek ekmeği içecek suyu varsa biz ne desek boş o bebek bir şekilde dümyaya gelecek zaten Allah yeter ki hayırlı evlatlar, hayırlı nesiller kısmet etsin
- 11 Eylül 2014
- 77
- 45
- 18
- 42
geçmiş olsun .evet olumsuz düşünme.ikinci bebeğimde iki hafta kanamageldi.kalp atışını dinlemeye gittiğimizde düşdüğünü öğrendim.bir müddet kendime gelemedim.tekrar hamile kaldim.ilk başlarda yine kanama oldu.gitti dedim.içim yandı ama bebeğim bırakmadı beni.şimdi 2,5 aylık.kürtaj da doktorum doğsaydı da sağlıklı bir bebek olmazdı dedi.kısmet böyleymiş.sakın olumsuz düşünme.ama soyle birsey sende gec döllenme olmuş olabilir sonuçta tarihide tam hatırlamıyorsun iicini ferah tu ilacını aksatma bol bol su ic uzam dinlen isin varsa ertele bırak vee asla olumsuz dusunme
- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 506
- 198
- 39
Bugun doktora gitim kalbi atmiyrmus persembeye kadarda atmassa alicaklar..hersey olumsuz ilerliyo..
Hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah sağlıksız bi bebek doğurmaktansa şimdi kaybetmek inan daha iyi. Nolursun bunun için dua et. Ben de dua ediyorum senin ve bebeğin için. İnşallah sağlıklıdır ve sağ sağlim kucağına alırsın