Sandviç - Kanepeler Sandviç ve Kanepeler

En başarılı bulduğunuz Sandviç ve Kanepe

• Ankete Katılan
    174
kategori yaş pastalar olsun mu ?

Köfteler kategorisini bekliyorduk ama :26: Tabi birinci olan arkadaşımız karar verecek

Tebrik ederim BÖYLESİNE arkadaşım Diğer arkadaşlarında ellerine kollarına paylaşımlarına sağlık Vallahi çok güzel paylaşımlar oldu

boylesine,tebrik ederim canim

Tebrikler boylesine

yeni kategori pastalar mı, umarım hazır pandispanyayla yapılanlarda olur

Böylesine tebrikler
Tüm katılımcıların ellerine emeğine sağlık. Bakınca gülümseten , gayet hoş , yaratıcı ve iştah kabartan tariflerdi.Teşekkürler.

Tebrikler arkadaşım , tekrar eline emeğine sağlık .

Tebrikler böylesine emeklerine saglik..
Hediyelerini gule gule kullanman dilegiyle...

bence yemek yarismasi sezon finali yapmali tanemin dedigi gibi

cogu kisi tatile cikti dönmelerini beklesek daha cok katilim olur diye düsünüyorum

cogu kisi tatile cikti dönmelerini beklesek daha cok katilim olur diye düsünüyorum
Kesinlikle katiliyorum size kizlarBenimde fikrim yeni yemek yarismasinin baslangici eylulde olmali.simdi herkes tatile gidiyor ozelliklede temmuz-agustos kimseler olmayacak zaten ramazan girecek araya.Hem yapilmasin bende olmayacagim ama :84::84::84::84::84::84::84:

Kategori belirlenmemis daha :44:
Ara mi verilcek yoksa :26:
Yas pasta olursa katilirim ben

Ben de öyle düşünüyorum son yarışta bile bayağı az talep olmuştu:44:Ama yaş pastaya katılmak isteyenlerde var:44:Sezeon finali olsunEylülde bomba gibi sezona başlayalım

Böylesine tebrikler arkadaşım.Diğer arkadaşlarımında ellerine sağlık.

boylesine,tebrik ederim canim

Tebrikler boylesine

Teprikler böylesineee :)

Böylesine tebrikler
Tüm katılımcıların ellerine emeğine sağlık. Bakınca gülümseten , gayet hoş , yaratıcı ve iştah kabartan tariflerdi.Teşekkürler.

Tebrikler arkadaşım , tekrar eline emeğine sağlık .

Tebrikler böylesine emeklerine saglik..
Hediyelerini gule gule kullanman dilegiyle...

çokk çoookkkk teşekkür ederimm kızlarrrr

ben bu ayrıntıyı gözden kaçırmışım sanırımm, ben mi karar verecem bir sonraki kategoriyee :44::44::44::44:

ben bu ayrıntıyı gözden kaçırmışım sanırımm, ben mi karar verecem bir sonraki kategoriyee :44::44::44::44:

Evet canım bir sonra ki kategoriyi yarışmanın 1.si belirliyor..Ama Kazen yaş pastalar olur mu diye yazmıştı sende cevap bekleniyor olabilir.

Evet canım bir sonra ki kategoriyi yarışmanın 1.si belirliyor..Ama Kazen yaş pastalar olur mu diye yazmıştı sende cevap bekleniyor olabilir.

çoğunlukta yaş pastaları istemiş sanırımm
yaş pastalar olsun o zamann, görsel şölen olsunn topikteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…