- 17 Aralık 2012
- 9.726
- 342
- 148
Malum konu kapandığına ve yenisinin açılması sözkonusu olmadığına göre artık bakabilirler.Kazanan arkadaşımızıda tebrik ederim![]()
teşekkür ederimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malum konu kapandığına ve yenisinin açılması sözkonusu olmadığına göre artık bakabilirler.Kazanan arkadaşımızıda tebrik ederim![]()
kategori yaş pastalar olsun mu ?
kategori yaş pastalar olsun mu ?
Kesinlikle katiliyorum size kizlarbence yemek yarismasi sezon finali yapmali tanemin dedigi gibi
cogu kisi tatile cikti dönmelerini beklesek daha cok katilim olur diye düsünüyorum
bence yemek yarismasi sezon finali yapmali tanemin dedigi gibi
cogu kisi tatile cikti dönmelerini beklesek daha cok katilim olur diye düsünüyorum
Kesinlikle katiliyorum size kizlarBenimde fikrim yeni yemek yarismasinin baslangici eylulde olmali.simdi herkes tatile gidiyor ozelliklede temmuz-agustos kimseler olmayacak zaten ramazan girecek araya.Hem yapilmasin bende olmayacagim ama :84::84::84::84::84::84::84:
Böylesine tebrikler arkadaşım.Diğer arkadaşlarımında ellerine sağlık.![]()
Köfteler kategorisini bekliyorduk ama :26: Tabi birinci olan arkadaşımız karar verecek
Tebrik ederim BÖYLESİNE arkadaşımDiğer arkadaşlarında ellerine kollarına paylaşımlarına sağlık
Vallahi çok güzel paylaşımlar oldu
![]()
boylesine,tebrik ederim canim![]()
Tebrikler boylesine![]()
Teprikler böylesineee :)
Böylesine tebrikler
Tüm katılımcıların ellerine emeğine sağlık. Bakınca gülümseten , gayet hoş , yaratıcı ve iştah kabartan tariflerdi.Teşekkürler.![]()
Tebrikler arkadaşım , tekrar eline emeğine sağlık .
Tebrikler böylesine emeklerine saglik..
Hediyelerini gule gule kullanman dilegiyle...
Köfteler kategorisini bekliyorduk ama :26: Tabi birinci olan arkadaşımız karar verecek
Tebrik ederim BÖYLESİNE arkadaşımDiğer arkadaşlarında ellerine kollarına paylaşımlarına sağlık
Vallahi çok güzel paylaşımlar oldu
![]()
ben bu ayrıntıyı gözden kaçırmışım sanırımm, ben mi karar verecem bir sonraki kategoriyee :44::44::44::44:
Evet canım bir sonra ki kategoriyi yarışmanın 1.si belirliyor..Ama Kazen yaş pastalar olur mu diye yazmıştı sende cevap bekleniyor olabilir.
![]()