Sandviç - Kanepeler Sandviç ve Kanepeler

En başarılı bulduğunuz Sandviç ve Kanepe

• Ankete Katılan
    174
kategori yaş pastalar olsun mu ?

Köfteler kategorisini bekliyorduk ama :26: Tabi birinci olan arkadaşımız karar verecek :16:

Tebrik ederim BÖYLESİNE arkadaşım :16: Diğer arkadaşlarında ellerine kollarına paylaşımlarına sağlık :16: Vallahi çok güzel paylaşımlar oldu :29:

yeni kategori pastalar mı, umarım hazır pandispanyayla yapılanlarda olur:27::27:

Böylesine tebrikler :46:
Tüm katılımcıların ellerine emeğine sağlık. Bakınca gülümseten , gayet hoş , yaratıcı ve iştah kabartan tariflerdi.Teşekkürler.:46::46::46::46::46:

Tebrikler arkadaşım , tekrar eline emeğine sağlık .

Tebrikler böylesine emeklerine saglik..
Hediyelerini gule gule kullanman dilegiyle...

bence yemek yarismasi sezon finali yapmali tanemin dedigi gibi :1:

cogu kisi tatile cikti dönmelerini beklesek daha cok katilim olur diye düsünüyorum

cogu kisi tatile cikti dönmelerini beklesek daha cok katilim olur diye düsünüyorum
Kesinlikle katiliyorum size kizlar:29::29:Benimde fikrim yeni yemek yarismasinin baslangici eylulde olmali.simdi herkes tatile gidiyor ozelliklede temmuz-agustos kimseler olmayacak zaten ramazan girecek araya.Hem yapilmasin bende olmayacagim ama :84::84::84::84::84::84::84:

Kategori belirlenmemis daha :44:
Ara mi verilcek yoksa :26:
Yas pasta olursa katilirim ben :56:

Kesinlikle katiliyorum size kizlar:29::29:Benimde fikrim yeni yemek yarismasinin baslangici eylulde olmali.simdi herkes tatile gidiyor ozelliklede temmuz-agustos kimseler olmayacak zaten ramazan girecek araya.Hem yapilmasin bende olmayacagim ama :84::84::84::84::84::84::84:

Ben de öyle düşünüyorum son yarışta bile bayağı az talep olmuştu:44:Ama yaş pastaya katılmak isteyenlerde var:44:Sezeon finali olsun:1:Eylülde bomba gibi sezona başlayalım:9:

Böylesine tebrikler arkadaşım.Diğer arkadaşlarımında ellerine sağlık.:46:

Köfteler kategorisini bekliyorduk ama :26: Tabi birinci olan arkadaşımız karar verecek :16:

Tebrik ederim BÖYLESİNE arkadaşım :16: Diğer arkadaşlarında ellerine kollarına paylaşımlarına sağlık :16: Vallahi çok güzel paylaşımlar oldu :29:

boylesine,tebrik ederim canim:46::46::46:

Tebrikler boylesine :71:

Teprikler böylesineee :)

Böylesine tebrikler :46:
Tüm katılımcıların ellerine emeğine sağlık. Bakınca gülümseten , gayet hoş , yaratıcı ve iştah kabartan tariflerdi.Teşekkürler.:46::46::46::46::46:

Tebrikler arkadaşım , tekrar eline emeğine sağlık .

Tebrikler böylesine emeklerine saglik..
Hediyelerini gule gule kullanman dilegiyle...

çokk çoookkkk teşekkür ederimm kızlarrrr:16::16::16::16:

ben bu ayrıntıyı gözden kaçırmışım sanırımm, ben mi karar verecem bir sonraki kategoriyee :44::44::44::44:

ben bu ayrıntıyı gözden kaçırmışım sanırımm, ben mi karar verecem bir sonraki kategoriyee :44::44::44::44:

Evet canım bir sonra ki kategoriyi yarışmanın 1.si belirliyor..:31:Ama Kazen yaş pastalar olur mu diye yazmıştı sende cevap bekleniyor olabilir.:29:

Evet canım bir sonra ki kategoriyi yarışmanın 1.si belirliyor..:31:Ama Kazen yaş pastalar olur mu diye yazmıştı sende cevap bekleniyor olabilir.:29:

çoğunlukta yaş pastaları istemiş sanırımm :16::16::16:
yaş pastalar olsun o zamann, görsel şölen olsunn topikteee:56::56::56:

Back
X