Sandviç - Kanepeler Sandviç ve Kanepeler

En başarılı bulduğunuz Sandviç ve Kanepe

• Ankete Katılan
    174

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.365
En iyi cevaplar
2
69.486
1.623
101
510-Domatesli-Kanape.jpg

- Yarışma kategorisi : Sandviç ve Kanepeler
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Birinciye sürpriz bir hediye + kk Pro üyelik hediye edilecektir, Hali hazırda Pro üye ise sadece mutfak eşyası, daha önce derece yapmış arkadaşlar yarışmaya katılabilir ama birinci olması durumunda oylamada 2. olan üyemiz 1. kabul edilir.
- 5 adaydan az katılım olursa kategori iptal edilecektir,
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kullanıcı insiyatifine bırakılmıştır.
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Süzme Yoğurt, Mahalle Kasabı Kazım Abi sponsorluğunda gibi ...)

- Yarışmaya katılım şekli;

Bu kategoriye konu ismi : Ürün İsmi / Kullanıcı Adı şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.

Katılım başlama tarihi : 15 Mayıs 2013
En son başvuru tarihi : 26 Mayıs 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 27 Mayıs 2013
Oylama bitiş tarihi : 2 Haziran 2013 / 23:59 Pazar

Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım, Mutfakta Mutluyum

Konuya ekleme oldukça burayı güncelleyeceğim ...

Tüm katılanlara başarılar dileriz...

Sandviçler Hakkında

Sandviçin hazırlanmasında, kullanılan gereçlerin taze olmasına önemle dikkat edilmelidir. Ekmeğin kalitesi, kabuklarının çıkarılması, ekmeğe pürüzsüz şekil verilmesi özellikle, kalıplarla kesilen ekmeklerin üzerilerine konacak gereçlerin aynı kalıplarla seçilmesine riayet edilmesi gerekmektedir.

Sandviç hazırlamada, sandviçleri süslemek için maydanoz, gibi ıslak gereçleri iyice süzmek, nemini almak gerekmektedir.
Hazırlanan sandviçleri kurumadan saklanması için, nemli temiz bir peçeteyi sandviçleri yerleştireceğimiz tepsinin altına yaylı ve sandviçler dizildikten sonra üzerilerine değmeyecek şekilde nemli bir peçete ile örtülmelidir. Bu biçimde sandviçler bir süre tazeliğini muhafaza eder.

Sıcak sandviçlerin servisi hemen yapılmalıdır. Ziyafetler için hazırlanan sandviçlerin kalınlıkları 4 milimi geçmemelidir, altlık yağları sürüldükten sonra üzerilerine konacak süslerin çok sanatlı göz zevkimizi okşayacak şekilde adeta bir resim tablosu kadar güzel olmalıdır. Bu tip hazırlanan sandviç şekillerine (kanepe) adı verilir.

Kanepeler, çay servislerinde, sütte kahve, limonata veya meyve suları ile beraber verilir.

Doyurucu sandviçler, öğle yemeği, akşam yemeği yerine geçer. Bu gibi hallerde, ayran, meyve suları, yardımcı olarak servis edilir.

Sandviç ekmeklerinin hazırlanmasında genelde mayalı hamurlardan faydalanılır.

Gelsin bir birinden guzel kanepeler sandwichler :52::52::52::52::52:

yeni yarışımız hayırlı olsun hatunlar :124:

Son düzenleme:
busefer katilim cok olur umarim :52::52::52: katilacak olan arkadaslara basarilar dilerim :16::16::16:

Yeni kategori hayırlı olsun,yarışacak tüm sunumlara başarılar...
Bu kategoriye ben değilde eşim katılmalı harika ve ilginç sunumları varrrr:52:

hadi bakalım kolay gelsin.tüm katılımcılara başarılar.

Yeni kategori çok güzel atıştırmalık tam benlik:56::56:
Katılacak tüm arkadaşlara başarılar merakla bekliyorum tariflerinizi:40:

Hayırlı olsun..
Katılımcılara bol şans

ayy ben o uğur böcüklü kanepelerden istiyorum çok şirinler
sanırım içimdeki çocuk hiç büyümeyecek :24:
şimdiden herkese bol şans

Yani kategorimiz hayırlı olsunn... :16:

Güzel,sıcak yaz günlerinde kahvaltı sofralarımızı süsleyen,özel davetlerde çeşit çeşit sunumlarla gördügümüz atıştırmalık kanepelerr..:52: Gelsin güzelim tarifler,sunumlarr... :42:
Katılacak arkadaşlara kolay gelsin diyorum,farklı sunumlar ve tarifler bekliyorum :46:

Degisik bir kategori olmus,kahvaltilarda yiyebiliriz :56:
Simdiden kolay gelsin yarismacilara :70:

Yeni kategorimiz hayırlı olsun kızlaar :46::46::46:bu sefer daha fazla ve farklı tarif görmeyi umuyorumm...Katılacak tüm arkadaşlara bol şans diliyorumm
:72::72::72:

Son düzenleme:
Yeni kategori hayrlı olsun :):)
Cok guzel, farklı, iştah kabartan sunumlar olur inşallah :):):)

yeni kategori hayırlı olsun
çok değişik ve güzel sunumların olacağına eminim
bu kategoriyi zevkle takip edeceğim
katılacak arkadaşlara şimdiden bol şans diliyorum

Back
X