sandık gerekiyor mu ?

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
kızlar hazıranda dugunum var ve suanda eksıklerımı tamamlamaya calısıyorum sıze bı sorum olcak ben bılemedım buyuk sandık gerekıyormu ceyızınden kullanmadıgın ıvırzıvırlarını koymak ıcın yada ne bıeyım hersey olabılır gelınlıgını koymak ıcın falan ben napım sandık alayım mı buyuk sızın varmı

bence gereksiz evde zaten gardorap var bazalı yataklar sandıklı koltuklar bir sürü alan varken sandık mantıksız.
tabi bu benim bakış açınız örf adetleriniz nasıl bilemem :54:
bence sen tatlım nişanlın ve ailenle konuşmalısın :54:

Son düzenleme:
oyle bu konularda bı adetımız falan yokta annem demıstı bende gereksız goruyorum evet bencede cok gereksız

kızlar hazıranda dugunum var ve suanda eksıklerımı tamamlamaya calısıyorum sıze bı sorum olcak ben bılemedım buyuk sandık gerekıyormu ceyızınden kullanmadıgın ıvırzıvırlarını koymak ıcın yada ne bıeyım hersey olabılır gelınlıgını koymak ıcın falan ben napım sandık alayım mı buyuk sızın varmı

merhaba, hayırlı olsun öncelikle.

ben sandık istemedim. ıvır zıvırlar çok oluyor sığdıramıyorsun ama ben yatağımı bazalı almıştım. kullanmadıklarımı ona koyuyorum. ben çok fazla şey olsun istemiyorum yatak odasında özellikle. zaten tuvalet masası, dolap, komidin vs vs ile odan dolup taşıyor. ben istemedim, kullanmadım. ama eşyalar seni rahatsız etmezse şık modeller hoş olabiliyor.

merhaba, hayırlı olsun öncelikle.

ben sandık istemedim. ıvır zıvırlar çok oluyor sığdıramıyorsun ama ben yatağımı bazalı almıştım. kullanmadıklarımı ona koyuyorum. ben çok fazla şey olsun istemiyorum yatak odasında özellikle. zaten tuvalet masası, dolap, komidin vs vs ile odan dolup taşıyor. ben istemedim, kullanmadım. ama eşyalar seni rahatsız etmezse şık modeller hoş olabiliyor.

evet eskıden bazalı yataklar olmadıgından sandıklar varmıs anneme kalsa sandıgı koycan ustunede yorganları dızcen hahhahahah allahım yaaa

bana kalırsa o koca sandıklara hiiç gerek yok zaten erkek tarafı nişan bohçası yerine küçükte olsa sandık alıo hem daha şık hem daha modern duruyo

canım once hayırlı olsun, bence de hıc gerek yok sandıga.. benım nısan bohcaı gelırken ırılı ufaklı bu suslu sandıklar yokmu onlardan getırdıler. oı bıle bence gereksız ama banyoda fılan kullanırım artık,havlu vs ıvır zıvırları koymaya yeter dıye dusunuyorum.
ama buyuk sandık eskıdendı yatak yorgan yıgılırdı ustune sımdı ınankı gereksız kalabalık bana gore.. :)

Annem çok zorlamasına teyzemlerin baskısına rağmen aldırmadım evde gereksiz hiçbir eşya istemiyorum canım senin tercihin ama gerçekten gereksiz bir eşya.

bence çok gereksiz alacaksın yer kaplayacak bana nişanımda erkek tarafı sepet getirdi onu bile gereksiz görüyorum umarım düğünde getirmezler :18:

Benim fikrim, ben hep sandıgı severim..
Kızın Gizli Hazinesi Gibidir Benim İçin..
Küçüklüğümden Beri Böyle Hissetmişimdir..
Annemin Sandığının içini hep Merak Etmişimdir..
Açıldığında İçinden Neler Çıkacağını Hep Meraklı Gözlerle İzlemişimdir..

Şuan annemin sandıgını kullanıyorum çok eski bir sandık.. içinde havlularımı, tülbentlerimi, patiklerimi vs.. koydum..
ara ara açıp bakıp tekrar yerleştiriyorum yerine :16:

ben kendimede sandık istiyorum, nişanda o gereksiz süslü püslü sepet ve küçük sandıgı aldırmayıp güzel bir sandık aldırmayı düşünüyorum..
içerisinede el emeği göz nuru eşyalarımı ona yerleştirmeyi düşünüyorum, çünkü el emeği göz nuru ağır şeyler zaten kullanılmıyor, bende ona koymayı düşünüyorum işte artık evime görede bi yere yerleştireceğim bakalım :31:

.

Back
X