selam kızlar;
oğluma sandalyeye monte edilebilen mama sandalyesi alacağız maka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum
çok lüks bişey almak istemiyorum sandalyeye monte edilsin temizlği ve kullanımı kolay bişey olsun yeter bizim için
bu resimdeki gibi bişey yani;
fatmişkom ipeğe babannesi ile dedesi mama sandalyesi almış
ama inanırmısın hemen hemen hiç kullanmadık
çünkü içinde durmak istemiyo
bende herzaman yaptığımız gibi biliyon zaten
iri bi yastık atıyorum yere ipoşuda ona yatırıyom
tahminen 45 derece eğimli bi şekilde yatıyo
sen biliyon zaten nasıl olduğunu
işte öyle yediriyom mamalarını
öyle daha rahat oluyo
bence boşuna alma
birsürüde yer kaplıyo
mobilya olanlar nasıl betül hiç duymadım (saduman hanım gibi oldu ha duymadum görmedum yimedum ) kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Fatmacım, ben de mama sandalyesi seçerken,
mağazada sandalyeye monte edilebilenleri inceledim..fakat netteki görüntüsüne aldanma, oldukça minik geldi gözüme... bebek içinde sıkışır kalır gibi o derece küçüktü yani..
ikincisi sandalyeye bağlanacak olan kemerler sağlam gelmedi gözüme...
açıkçası ben onu sandalyenin tepesine takıp bebeğimi de bağlayıp, arkamı dönüp gidemezdim (bu konularda fazla evhamlıyım kaydirigubbakcemile3)
bir de şunu söylemek istiyorum..
mama sandalyesi evet çok büyük ve yer kaplıyor ama ; çok da faydasını görüyorum ben.....
mesela ; benim yaramaz yemeğini yerken mutlaka ya püskürtüyor, ya elini tabağa sokuyor kaşla göz arasında, ve o pis eliyle her tarafını batıırıyordu...
şimdi ise mama tablası bayağı geniş olduğundan püskürtse de, ellerini üzerine sürmeye çalışsa da başarısız oluyo....bebeğimin, aynı zamanda benim üstümüz başımız ve halılarım batmıyo kaydirigubbakcemile5
yani kısacası bence ;
bebeğim için beşiğinden sonra aldığım en faydalı şey diyebilirim :hooray:
bir de iki mağazada dolaştım ikisinde de,bu tarz sandalyeleri,portatif olması nedeniyle,
çoğunlukla fazla seyahat eden kişilerin tercih ettiğini söylediler.. :
bak resım bulabılırsem ekleyım mobılyalardan...
teşekkür ederim mervecim yani ben de evhamlıyımdır onur da herşeye el atan karıştıran bi bebek kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?