Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları sandalyeye monte edilebilen mama sandalyesi

ChoqSeqeR

hayırlısını nasip et ALLAHım
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2007
6.015
1.146
773
41
selam kızlar;

oğluma sandalyeye monte edilebilen mama sandalyesi alacağız maka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum
çok lüks bişey almak istemiyorum sandalyeye monte edilsin temizlği ve kullanımı kolay bişey olsun yeter bizim için

bu resimdeki gibi bişey yani;

Eklentiler

• $16929547_0.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 1.017

ben bunu üye olduğum dergide görmüştüm hoş birşeye benziyor ve kullanışı olabilirCADIARZU

bu konuda pek bi bilgim yok ama sağlamlığı ve güvenliği açısından şüpheliyim normal mama sandalyeleri tercihimdir

cnm bende güvenirliliği açısındn şüpheliyim.geçen gün carrefourda indirim vardı.136/6 taksite mama sandalyesi aldım bende.tekerlekli,6 kademeli,sırt kısmı ayarlanabilir,çift tepsili.ayrıca 2 yılda garantisi var.iyi araştır bence.

valla bilmiyorum güvenliğini zaten kullanan var mı diye konu açtım tavsiye edin diye ben o kada yüksek fiyata alamayacağım canım hem ucuz olsun hem de yer kaplamasın evde

Son düzenleme:
fatmişkom ipeğe babannesi ile dedesi mama sandalyesi almış
ama inanırmısın hemen hemen hiç kullanmadık
çünkü içinde durmak istemiyo
bende herzaman yaptığımız gibi biliyon zaten
iri bi yastık atıyorum yere ipoşuda ona yatırıyom
tahminen 45 derece eğimli bi şekilde yatıyo
sen biliyon zaten nasıl olduğunu
işte öyle yediriyom mamalarını
öyle daha rahat oluyo
bence boşuna alma
birsürüde yer kaplıyo

Aslına bakarsanız bır ıkı ay daha almayıp sonra mobılya olanlarından almayı dusunuyorum..
hem az yer kaplar hemde mobılyama uyar hemde ucuz...

Evet bencede serap haklı cok yer kaplııyor en buyuk sıkıntım ondan zaten benim... heryer bırsey doldu ya sevmıyorum oylee...

anladım ablcım ama onur artık sabahları bizimle beraber kahvaltı ediyor biz de salona masa koyduk onda yicez artık yemekleri onur da bizimle otursun diye yerde yiyoruz mecburen normal karışım mamalardan yemiyo artık onur ekmek peynir reçel yumurta hepsinden yiyor

mobilya olanlar nasıl betül hiç duymadım (saduman hanım gibi oldu ha duymadum görmedum yimedum ) kaydirigubbakcemile3 :roflol:

valla şu anda rahatım.benimki katlananlardan.mesela şu anda içinde oturuyor bir yandan tarhana çorbasını içti bir yandanda 23 nisan şenliklerini izliyor.

sen kendin ve onur için en uygun olanını seç tabiki cnm.

Fatmacım, ben de mama sandalyesi seçerken,
mağazada sandalyeye monte edilebilenleri inceledim..fakat netteki görüntüsüne aldanma, oldukça minik geldi gözüme... bebek içinde sıkışır kalır gibi o derece küçüktü yani..
ikincisi sandalyeye bağlanacak olan kemerler sağlam gelmedi gözüme...
açıkçası ben onu sandalyenin tepesine takıp bebeğimi de bağlayıp, arkamı dönüp gidemezdim (bu konularda fazla evhamlıyım kaydirigubbakcemile3)

bir de şunu söylemek istiyorum..
mama sandalyesi evet çok büyük ve yer kaplıyor ama ; çok da faydasını görüyorum ben.....
mesela ; benim yaramaz yemeğini yerken mutlaka ya püskürtüyor, ya elini tabağa sokuyor kaşla göz arasında, ve o pis eliyle her tarafını batıırıyordu...
şimdi ise mama tablası bayağı geniş olduğundan püskürtse de, ellerini üzerine sürmeye çalışsa da başarısız oluyo....bebeğimin, aynı zamanda benim üstümüz başımız ve halılarım batmıyo kaydirigubbakcemile5
yani kısacası bence ;
bebeğim için beşiğinden sonra aldığım en faydalı şey diyebilirim :hooray:

bir de iki mağazada dolaştım ikisinde de,bu tarz sandalyeleri,portatif olması nedeniyle,
çoğunlukla fazla seyahat eden kişilerin tercih ettiğini söylediler..
:

Son düzenleyen: Moderatör:
mobilya olanlar nasıl betül hiç duymadım (saduman hanım gibi oldu ha duymadum görmedum yimedum ) kaydirigubbakcemile3 :roflol:

hehe... kaydirigubbakcemile3 canım ıkeada var... mobılyadan yapılmıs onunde tepsısı yok ama tepsılılerden de gelıcekmıs.. .
tepsısızde olsa farketmez masaya yaklastırıyorsun oyle yedırıyorsun o zaman tam sızın kahvaltıya uygun yanı masallah onura demek koca adam olmus...

teşekkür ederim mervecim yani ben de evhamlıyımdır onur da herşeye el atan karıştıran bi bebek kararsız kaldım

yakından cok daha sırın ıcıne renklı yada beyaz mınder kılıfları var buna uygun...
bırde buna benzeyen bı sandalye daha.. benımkı acktı doyurayım ıyıce bakıcam netten..

teşekkür ederim mervecim yani ben de evhamlıyımdır onur da herşeye el atan karıştıran bi bebek kararsız kaldım

gitti gidiyor gibi ikinci el satan sitelere de bi bak istersen..
geçen gün bir arkadaşım söyledi bizdeki modelin aynısının az kullanılmışını o siteden çok daha uygun fiyata almış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…