Tamam canım bulursan bekliyorum banada yazmanıYa ben anneme 3 sene önce sipariş etmistim hali örtüsü ama siteyi bir türlü hatirlayamadik. O kadar guzel ki kalitesi, defalarca yikanmasina rağmen renklerin de solma falan olmadi. Simdi kendi evime de alicam aynisindan ama arastiriyorum o siteyi. Bulursam yazarim sana siddetle tavsiye ederim. Ebatlari falan tam istedigimiz gibi gelmisti guvenilir bi site.
Benim ablamgil almış bende sandalye icin almak istiyom güvenilir yer yani ablam hem hali örtüsü hem sandalye icin aldi
Istagramda caglahome var ben ordan aldim hem koltuk örtüsü hemde hali örtüsü hatta 280 tl vermistim hepsine gayet mükemmel birsekilde geldiMerhaba kızlar, mutfak sandalyelerimin rengini beğenmiyorum sandalye kılıfı almak istiyorum ve ona uygun bir lastikli halı örtüsü almak istiyorum ama komşum internet sayfasından sandalye kılıfı almak isterken dolandırıldı kargoya kumaş parçaları koyup 120 lirasını aldılar engellediler ulaşamadı.Güvenilir önerebileceginiz bir sayfa var mı ?
Öğreneyim yazarm cnmHangi sayfadan aldı canım
Teşekkür ederim canım bir bakayım o sayfayaIstagramda caglahome var ben ordan aldim hem koltuk örtüsü hemde hali örtüsü hatta 280 tl vermistim hepsine gayet mükemmel birsekilde geldi
Ben kendim kumasciya gidip begenip hali ortusu aldim 3 kurus ucuz olsun derken dolandırmaktansa diyerekMerhaba kızlar, mutfak sandalyelerimin rengini beğenmiyorum sandalye kılıfı almak istiyorum ve ona uygun bir lastikli halı örtüsü almak istiyorum ama komşum internet sayfasından sandalye kılıfı almak isterken dolandırıldı kargoya kumaş parçaları koyup 120 lirasını aldılar engellediler ulaşamadı.Güvenilir önerebileceginiz bir sayfa var mı ?
Mantıklı aslında:)Ben kendim kumasciya gidip begenip hali ortusu aldim 3 kurus ucuz olsun derken dolandırmaktansa diyerek