• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

sağol civciv06 arkadaşım benim 4 kilo fazlam var şu an 57 kiloyum bakalım nasıl olacak inlallah verebilirim ben lida kullanıyorum aslında ama arkadaşım frensuyum önerdi bende aldım nasıl kullanmam gerek tam anlamıyla haftada bir tatlı yemek serbest mi

merhaba kızlar yaza az kaldı bende bu pazartesi başlıyorum.harika formülüme.

sabah ,akşam aç karına bir misket büyüklüğünde sandalozu çiğneyip yutun. ardından sıcakla ılık arası bir bardak suyun içine bir yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip için. gün içinde mutlaka beş bardağı geçmeyecek şekilde beşibiyerde çayı demleyip acıktıkça için.bir buçuk ayda 6kilo yağ yaktım ve vucudum muhteşem sıkılaşmıştı.epeydir kullanamadım verdiğim kilolarında tamamını çook yememe rağmen almadım.59 kiloya düşmüştüm şimdi 62 kiloyum. pazartesiden itibaren yansın kilolar diyorum.

süt ,yoğurt kesinlikle serbest. sadece TATLI KESıNLıKLE YASAKKK

Son düzenleme:
mrs bu sandalozla alakası yook. aktardan sadece sandaloz sakızı isteyin.içine kitrede koyalım derler kesinlikle koydurmayın.

iyi geceler pelincan bende sandoloz sakızı aldım fakat içinde siyah bişeyler var.daha önceki yazılarında sanki onların karınca fosili olduğunu yazmıştın bu doğrumu hatırlıyorum acaba.eğer öyleyse benim içim bile bile bunu almıyor ama içmekte istiyorum napabilirim sence.

sabah ,akşam aç karına bir misket büyüklüğünde sandalozu çiğneyip yutun. ardından sıcakla ılık arası bir bardak suyun içine bir yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip için. gün içinde mutlaka beş bardağı geçmeyecek şekilde beşibiyerde çayı demleyip acıktıkça için.bir buçuk ayda 6kilo yağ yaktım ve vucudum muhteşem sıkılaşmıştı.epeydir kullanamadım verdiğim kilolarında tamamını çook yememe rağmen almadım.59 kiloya düşmüştüm şimdi 62 kiloyum. pazartesiden itibaren yansın kilolar diyorum.

cnm 5ibiyerde yerıne gunde enaz 2fıncan yesılcaybergamutlu ıcsek olmuyomu:::(

Merhaba bende buĞÜn sandoloz sakızını aldım ama aktar bana sandolozun ÇekılmıŞını verdı dıŞıne yazık onun yerıne bunu al dedı fıyatıda aynıydı ÇekılmıŞını verdı yarın sabah baŞlıyacaĞım ınŞallah ıŞe yarar ÇekılmıŞıde aynı etkıyı gÖsterır deĞılmı ÇekılmıŞını alan varmı

kızlar annem tatlılar içine şu form diyet bisküvileride giriyor mu diyor??? bence girmez ama ne dersiniz??? yeşil çayın yanına güzel gidiyo onlar ya atıştırmalık hemde formda kalyosun sositososito

Merhaba bende buĞÜn sandoloz sakızını aldım ama aktar bana sandolozun ÇekİlmİŞİnİ verdİ dİŞİne yazık onun yerİne bunu al dedİ fİyatıda aynıydı ÇekİlmİŞİnİ verdİ yarın sabah baŞlıyacaĞım İnŞallah İŞe yarar ÇekİlmİŞİde aynı etkİyİ gÖsterİr deĞİlmİ ÇekİlmİŞİnİ alan varmı

ya bu aktarlarda çok biliyo haaaaa :mymeka: canım öle dişini mahfetcek bişey değil yani hemen kırılıyo mübarek taşmıki dişine yazık olsun kaydirigubbakcemile3 bi arkadaşda öle çekilmişini almıştı ve göz kararı bi misket büyüklügü olcak şekilde kullanıyodu sende öle yap istersen bu bitince çektirmeden al sen onlara bakma boşver yerimseniben

evet civcivcim bende dün aktara gittim aktarcı yok o tek başına bi işe yaramazda bugün 4 5 kişi daha geldi sandaloz içinde bende onlara çayı önerdim aldılar ettilerde falanda filan dedim sadece sandaloz ver o çayları içemiyorum dediği çayın fiyatıda 17 milyon içinde sandaloz tozu da varmışmış.
dedim siz önce kendinize kullanın işe yararsa bende alıcam söz dedim kaydirigubbakcemile3 ayıp oldu demem ama napiim kendi kaşındı :dilcikar:

Back
X