• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

bırde sabah aksam tekrarlıyoruz sanırım ..aksam yatmadan once mı yemekten önce mı olcak..ayy ne cok soru sordum bırden :utangac:

yaa süt niye yasak ki? ben öle bişey duymadım.Ben süt de içerim youğurt da yerim.Sandalozu da aç karnına sabah akşam kullanıyorum.5i biyerde içmedim üstelik.8 haftam oldu 10kilo verdim...

yaa süt niye yasak ki? ben öle bişey duymadım.Ben süt de içerim youğurt da yerim.Sandalozu da aç karnına sabah akşam kullanıyorum.5i biyerde içmedim üstelik.8 haftam oldu 10kilo verdim...

bende okudum bütün mesajları süt yasak diye bişey yok biri yasakmı diye sormuştu süt ve süt ürünleri geyik oldu sonrasında yasakmı diye.-tatlicadiarzu- Sana helal bacım valla 10 gitti 10 kaldı inşalah dimi bende hazırlanıcam irazdan ezandan sonra yürümeye gidicem inşallah bu hafta acık gayret edeyim haftaya sandalozuda alıp deniycem bi o kaldı zaten burnumu sokmadığım kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnn kızlarr kaydirigubbakcemile3 bu sabah sandaloz sakızını yuttum üstüne de limonlu sirkeli su içtim ( bu şekilde içebiliyorum ) x- tra gel de sürdüm sositososito

zayıflama çayımıda içtimmmm hatta sabah üşenmedim 06:30 gibi evden çıktım 30 dk kadar yürüdüm koştum bizim evin orda jimnastik aletleri var onlarda tepindim birass :dance:

azimliyimmmm vericem bu kiloları kaydirigubbakcemile4

Öpüyorum sizleriii kaydirigubbakcemile3

arkadaslar gogle yazın sandaloz sakısı sut dıye orda yazıyo yasakmıs sut ıcılmesı aklım karıstırdı kahvaltıdaa ben hep sut ıcerım

arkadaslar gogle yazın sandaloz sakısı sut dıye orda yazıyo yasakmıs sut ıcılmesı aklım karıstırdı kahvaltıdaa ben hep sut ıcerım

merhabalar arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye oldum sayılır.sandaloz sakızı diyetine pazar günü başladım gayet iyi gidiyor dün tartıldım 1 kilo vermişim tabi tatlıyı kestim daha vermem gereken 6 kilo var ben sabah ve akşam yemeklerden önce uyguluyorum spor yapamıyorum zamanım yok üstelik işim masa başı umarım 6 kiloyu da veririm size de başarılar resmimi inşallah 2 haftaya kadar eklerim en sevdiğim pantolonumla :emir_bebek:

merhaba arkadaşlar ne zamandır bu sandaloz dikkatimi çekiyordu ama aslı yoktur diye irdelemedim hiç rastgelince burda bir bakayım dedim işe yarıyor sanırım baya..aklıma takılan bu toz halinde mi sakız halinde mi??? yoksa toz da ağzımıza aldığımız zaman sakız haline mi geliyor???aktarlarda satılıyor demişsiniz sandaloz deyince onlar anlayıp veriyor mu yoksa içine başka şeylerde katılıyor mu alırken???çok soru sordum ama sayfaların hepsini okuyamadım ve öğlen dışarı çıkıcam alıcam kısmetse.birde (gerçi çok bir oldu ama :) ) kullanımı nasıl olacak,ne kadar alıcaz aktardan fiyatı nasılsır onuda öğrenebilir miyim??? hayırlı zayıflamalar hep beraber cokacimcoook

merhaba arkadaşlar ne zamandır bu sandaloz dikkatimi çekiyordu ama aslı yoktur diye irdelemedim hiç rastgelince burda bir bakayım dedim işe yarıyor sanırım baya..aklıma takılan bu toz halinde mi sakız halinde mi??? yoksa toz da ağzımıza aldığımız zaman sakız haline mi geliyor???aktarlarda satılıyor demişsiniz sandaloz deyince onlar anlayıp veriyor mu yoksa içine başka şeylerde katılıyor mu alırken???çok soru sordum ama sayfaların hepsini okuyamadım ve öğlen dışarı çıkıcam alıcam kısmetse.birde (gerçi çok bir oldu ama :) ) kullanımı nasıl olacak,ne kadar alıcaz aktardan fiyatı nasılsır onuda öğrenebilir miyim??? hayırlı zayıflamalar hep beraber cokacimcoook

slm aramıza hoş geldin kaydirigubbakcemile2 inş vercez kiloları şimdi bu sandolozsakızı ağzına aldığın zaman kum gibi dağılıyo yani bildiğimiz sakız gibi çiğneyemiyosun sen akrata sandaloz sakızı de o anlar verir yanında bişey isteme bazı aktarlar kitremi ne öle bişey veriyolarmış ama pelincan onu almanıza gerek yok demişti sende öle yap bende sadece sandaloz sakızını kullanıyorum sabah aksam aç karna sandalozu bi misket büyüklüğünde ciğniyosun sora üstüne de bir çorba kaşığı elma sirkesi koyduğun suyu içiyosun ooohhh sonra yansın yağlar kaydirigubbakcemile5

canım maşallah ya inş hepimiz öle kilo veririz :Saruboceq: sen neler yaptın bi anlatırmısın spor falan bide göbek gittimi bende varda kocaman hemde ya nası gitcek bilmiyorum fisfisfis

spor yapmayıda hiç sevmiyorum ya :1no2:

slm aramıza hoş geldin kaydirigubbakcemile2 inş vercez kiloları şimdi bu sandolozsakızı ağzına aldığın zaman kum gibi dağılıyo yani bildiğimiz sakız gibi çiğneyemiyosun sen akrata sandaloz sakızı de o anlar verir yanında bişey isteme bazı aktarlar kitremi ne öle bişey veriyolarmış ama pelincan onu almanıza gerek yok demişti sende öle yap bende sadece sandaloz sakızını kullanıyorum sabah aksam aç karna sandalozu bi misket büyüklüğünde ciğniyosun sora üstüne de bir çorba kaşığı elma sirkesi koyduğun suyu içiyosun ooohhh sonra yansın yağlar kaydirigubbakcemile5

hb canımcım evet inşş gidecek inatçı yağlar kilolar kaydirigubbakcemile2
hmm tamam canım sadece sandoloz diyip alıyoruz sabah akşam çiğneyip sirkeli suyumuzu içiyoruz okydir civciv06cım.
birşey daha sorsam ben zayıflama hapı kullanıyorum li da yı onunla birlikte alsam olur mu acaba??? yada birini birini bırakayım mı??? :uhm:

hmm tamam canım sadece sandoloz diyip alıyoruz sabah akşam çiğneyip sirkeli suyumuzu içiyoruz okydir civciv06cım.
birşey daha sorsam ben zayıflama hapı kullanıyorum li da yı onunla birlikte alsam olur mu acaba??? yada birini birini bırakayım mı??? :uhm:

meraba niye lida yı kullanıyosun ki bence sadece sandaloz iidr heralde iilada kullancaksan bence başka bişi kullan ondan ölen insanlar oldu biliyosun teşhir edildi sonuçta o ilaç kaldırıldı die biliyorum genede sen bilirsinbenneyaptımkibenneyaptımki

yasaklı bir ilaç olması şurda dursun ölümcül sonuçlar doğuran bi ilaç Allah korusun. En basiti körlük karaaciğer bozukluğu lütfen içmeyin böyle şeyler biz doğal bi sakızdan bile çekinirken lida gibi bi ilaç kullanmak :1shok: Hayat sanin tabi arkadaşım yanlış analama kimsenin canına zarar gelsin istemem hepsi bu yerimseniben

meraba niye lida yı kullanıyosun ki bence sadece sandaloz iidr heralde iilada kullancaksan bence başka bişi kullan ondan ölen insanlar oldu biliyosun teşhir edildi sonuçta o ilaç kaldırıldı die biliyorum genede sen bilirsinbenneyaptımkibenneyaptımki

biliyorum tatlım çok dikkat ederk herşeyine harfiyen uyarak kullanıyorum allaha şükür bi problem olmadı.15 gün kullandım grip olduğum için bırakmıştım ilaç kullanıcam diye.20 gündür kullanmadım ha bugün ha yarın derken bugün tekrardan aldım diğer 15ide bitirmekiçin derken sandaloz mevzusuna takıldım almaya karar verdim.77 kilo idim lidayla 7 kilo verdim fitnessda yaptım sabah tartıldım hiç almamışım fazl fazla yediğim halde ama daha doğal olsun diye sandaloza başlıyım diyorum,gene fitnessada devam edicem bakalım geriye kaldı 12 kilo inşallah gider oda.ben kullanayım anneme de haber verdim onada alıcam bende kullanayım dedi garibim senelerdir uğraşıyor kilo vermek 79 80 de takılı kaldı.şimdide dizlerinden rahatsızlandı muhakkak kilo vermek zorunda yoksa dr u ameiyat sonu dedi inşallah annecimde de işe yarar.sonuçları size yazıcam muhakkak :1hug:

yasaklı bir ilaç olması şurda dursun ölümcül sonuçlar doğuran bi ilaç Allah korusun. En basiti körlük karaaciğer bozukluğu lütfen içmeyin böyle şeyler biz doğal bi sakızdan bile çekinirken lida gibi bi ilaç kullanmak :1shok: Hayat sanin tabi arkadaşım yanlış analama kimsenin canına zarar gelsin istemem hepsi bu yerimseniben

çoookk teşekkür ederim canım düşündüğün için ama çok oburixim birde moralim bozulunca direk yemeye veriyorum kendimi ben ve de bebek düşünüyordum aldıkça alıyordum 77ye dayanınca ibre artık gözüm görmbişey :çok üzgünüm: kullandım şimdi sandaloza başlıca kısmetse göbeğimden kurtulcam yediğim cipsler sonucu doğurmuş gibi bi göbeğim var çok kötü duruyor :çok üzgünüm: inşallah kurtulcam göbişimden :sm_cool:

biliyorum tatlım çok dikkat ederk herşeyine harfiyen uyarak kullanıyorum allaha şükür bi problem olmadı.15 gün kullandım grip olduğum için bırakmıştım ilaç kullanıcam diye.20 gündür kullanmadım ha bugün ha yarın derken bugün tekrardan aldım diğer 15ide bitirmekiçin derken sandaloz mevzusuna takıldım almaya karar verdim.77 kilo idim lidayla 7 kilo verdim fitnessda yaptım sabah tartıldım hiç almamışım fazl fazla yediğim halde ama daha doğal olsun diye sandaloza başlıyım diyorum,gene fitnessada devam edicem bakalım geriye kaldı 12 kilo inşallah gider oda.ben kullanayım anneme de haber verdim onada alıcam bende kullanayım dedi garibim senelerdir uğraşıyor kilo vermek 79 80 de takılı kaldı.şimdide dizlerinden rahatsızlandı muhakkak kilo vermek zorunda yoksa dr u ameiyat sonu dedi inşallah annecimde de işe yarar.sonuçları size yazıcam muhakkak :1hug:

canım ya anlıyorum seni çok kötü bi durum hepimiz öleyiz şuan :1no2: ama bence lidayı kullanma zaten sporda yapıyomussun bide biraz dikkat ederek sandalozla beraber daha kalıcı ve sağlıklı kilo verebilirsin inş :Saruboceq: zaten çoğu insan hapı bırakınca yine aynı kiloyu alıyolar tabi dikkat etdilmesse benneyaptımki annenede geçmiş olsun inş sağlığına kavusur :Saruboceq: lida konusunda karar senin ama baya kullanmıssın yine zararlarıda çok bence bırak onu sandaloza devam et belki az verirsin ama sağlıklı verirsin en azından kaydirigubbakcemile5

fransiyum sölemeyi unutmusum sandalozla beraber beşi biyerde çayı içilcekti ama ben yeşil çayı içiyorum bunda hatırlatayım sen hangisini içmek istersen onu iç maksat boşaltımı sağlamak bildiğim kadarıyla :CüvCüv:

ay 5i biyerdeyi içemem ben ama yaa kokusu bile yetiyr bana
yeşil çayı içerim bak bu güzel oldu zaten uzun zamandır siyah çayı içmiyorum yeşil içiyorum yeşil yeşil olucam yakında kaydirigubbakcemile3

Back
X