Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam Kızlarr...
Pelincan canımönceki sayfalarda sandalozoun tansiyonu düşürdüğnü okumuştum salı gününden beri düzenli içtim ama benim tansiyonumu çok düşürdü zaten normaldede düşüktür tansiyonum 3 gündür sandalozu kullanmıyorum iyiyim bana ne önerirsin canım yaa..... CADIARZU
arkadaşım bence de ara ver. sporla göndermeye çalış bu kahrolası yağları. 5 i bir yerde içiyormuydun sen. ben kızımı emzirirken yeşil çay içiyordum. ebe bana 2 fincandan fazla içme demişti ki 5 i birye bence hiç faydalı gelmez bebişlere. ayriyetten bu sandalozun paket halinde satılan markalar var. onların açıklama kısmında hamileler ve emzirenler kullanamaz yazıyordu.araştırırken gözüme çarpmıştı. bir bak sende istersen.a.s.
5i bi yerde çayı içmiyordum zararlı olur diye evet bende okudum ama onun içinde başka şeylerde oldugu için olabilir hamile ve emzikli annelerin kullanmaması gerekir bu sadece bi toz o gün aktardan alınca aktar tanıdıgım emzirdigim için bebegi zayıflatabilir yag parçalayıcı özelligi oldugu için bide digerini sordum kına renginde olan sandolozu onun içinde sinameki var dedi ben onu hazırlamıyorum dedi alırsanızda aklınızda bulunsun
bunları ayrı ayrı alıp mı demliycem
ben sadece biberiye içiyorum o olmaz mı
bir de bu çay aç karnına mı tok mu olcak nasıl kullanımı
kızlaaar motivaasyona ihtiyacımvar.çok demoralize olduuuum.umudumu kaybetmek istemiyorum.ama kilo veremeyince çok moralim bozuluyo..moralim bozulunca canım hiçbişey yapmak istemiyo........yardım lütfen.....:enbuyukkk:
arkadaşım bende de çok açlık hissi oldu 1 hafta olacak neredeyse hayatımda hiç acıkmadığım kadar acıktığımı hissediyorum tatlicadiarzu:uhm: neden acep?