- 27 Nisan 2008
- 6.671
- 18
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pelincansandaloz sakızı nasıl bişey iki çeşidimi var?Kızkardeşime söyledim aktara gitmiş ona aktar demişki hangisinden istiyosun macunlu olanda var istersen onu vereyim demiş macunlu olan 10 milyonmuş diğeride 100gr 5 milyonmuş hangisini alayım?bi cevap ver yavvv:))
Kızlar iyi hoş yazışıyonuz da,pelin nerde?ona sormam gereken sorularım var.Kızlar sandaloz sakızını alan yokmu şunun resmini şuraya bi koysanız da nasıl bişey olduğunu bende görsem :)
canım sana katılıyorum kesinlikle yemeyerek rejim yapılmaz çok sık yemek lazım bu arada bence özelden yazma burdan yaz bizde görelim kız bizide bilgilendir
ne olur bızede motıvasyon ıcın bı seyler yazkafamçokkarıştı suan cokk bıtkın durumdayıım 87le 84 arası gıdıp gelıyorumm :çok üzgünüm: ne yapıcagımı sasırmıs bı durumdayım son ümıtte sandaloz sakızı oldu bakalım artık hayırlısı:sm_confused:
Günaydın çıtırlar:sm_cool: öznurcum sen birbuçuk ayda nasıl verdin 10 kiloyu? ne yedin ne içtin ? spor falan yaptın mı? :1shok:
sabah aşkam çigniyorum sakızı içiorum sirkeyi içiyorum beşibiyerde çayını ....ama sonuç beni züyo inşallah olacak kendi kendime söz verdim çarşamba gününe kadar tartıya çıkmayacam çarşamba sabahı başlamıştım ben çıktıkça moralim bozuluyo ya
canım senin adına sevindim :teytey: beşibiryerde çayını içtin mi? ben yarın başlayacam bu uygulamaya. acaba çayı illa sıcak mı içmek lazım. yani akşam demleyip şişeye doldursam gündüz işte soğuk içsem olmaz mı? fisfisfis