• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

selamlar herkese ballı elma sirkesini araştırırken busayfayıbuldum ve sandolozla elma sirkesini uygulamaya karar verdim ve bu cuma günü başladım tartının pili bitmiş ama pil alıptartılacam vesonuçlarıburadan paylaşırım o zaman :1: sayfa canlılığını yitirmiş ama keşke yeniden canlansa:33::34:

selamlar herkese ballı elma sirkesini araştırırken busayfayıbuldum ve sandolozla elma sirkesini uygulamaya karar verdim ve bu cuma günü başladım tartının pili bitmiş ama pil alıptartılacam vesonuçlarıburadan paylaşırım o zaman :1: sayfa canlılığını yitirmiş ama keşke yeniden canlansa:33::34:

ben canlı kalırım :32: sen uygula bakalım. bende şimdi farklı diyet uyguluyorum o bittikten sonra buna geçmeyi düşünüyorum

Sonuç ne oldu? sandoloz hapını mı almalıyız yoksa sandalosun kendısını mı acaba??

Bunu hemen denemem lazımm :52: yarın ilk işim alıp başlamak olacak. Aralıkta düğünüm var tırım tırım acil zayıflama yöntemleri arıyordum. ki her ne kadar sağlıksız bulsamda :) ben şimdi zaten diyetteydim bu formülde yardımcı olacak sanıyorum. Başlıyım aşamaları sizinle paylaşacağım :46:

Merhaba kızlar bende bugün başladım sandaloz sakızına...artık zayıflamak istiyorumyaaa çok fazlam var çünkü şuanki kilom 87 hedef 70 başta ben olmak üzere herkese başarılar..öpüyurumm

Selam şekerlerrrrrr :) Ben zaten diyet yapıyorum 3 aydır.12 kilo verdim ama 1-1,5 ay fln tamamen durdu,hiç veremedim.2 gündür elma sirkesine başladım ve 600 gram oynama var kilomda.şuan tam 76,9 kiloyum.Gelişmelerden haberdar ederim sizleri.Sandaloz sakızı kullanmıyorum şuan ama anneme aldırıcam aktardan :)

kızlar ben de sandaloz sakızının şiddetli adet sancılarına iyi geldiğini duymuştum, zayıflatıcı etkisini de sizden öğrendim. 2-3 kilo fazlam vardı o da gitmiş olur 1 taşla 2 kuş :1:

arkadaşlar bende kullanmak istiyorum ama bayağıdır herhangi birşey yazılmamış konuya son durumlar nedir kullananlar memnunlarmı ?

bende bu sabah başladım amma o sandaloz ne acaip bişey iğnemesi kötü ya toz haline getirip suya karıştırıp yutsak olmazmı acaba ayrıca doğal elma sirkesinin kokusu iğrenç geldi bana siz nasıl yapıyorsunuz aktar bana yarıç çay bardağı suya geceden saldalozu koy sabahta 2 çorba kaşığı sirke koyup iç dedi ben bir çorba kaşığı koydum
ama bu sirkenin kokusu hala burnumda :25:

canım ben sandaloz sakızı vede sirkeyle zayıfladım evet sirkenin kokusu kötü sandaloz sakızınınkide biraz kötü ama emek olmadan yemek olmaz o yüzden azcık dişini sıkacaksın akşamdan suya koyma olarak ben yapmadım denemedimde istersen dene belki bir sonuç alırsın ama kendi deneyimlerime dayanarak diyorum bu süre zarfında çikolata şeker vb şeyleri hayatından çıkar eğerki canın çook isterse ucundan kopar çikolatanın şekerin
ama eminim bu yolu başarıyla geçeceksin
bende tekrardan sandaloz sakızına başlayacağım son zamanlarda azcık kendimi saldım ama toparlarım hemen

bende bu sabah başladım amma o sandaloz ne acaip bişey iğnemesi kötü ya toz haline getirip suya karıştırıp yutsak olmazmı acaba ayrıca doğal elma sirkesinin kokusu iğrenç geldi bana siz nasıl yapıyorsunuz aktar bana yarıç çay bardağı suya geceden saldalozu koy sabahta 2 çorba kaşığı sirke koyup iç dedi ben bir çorba kaşığı koydum
ama bu sirkenin kokusu hala burnumda :25:

çiğnemek bencede zor. 3 yemek kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı sandaloz sakızı tozu koy karıştır ye. hiç tadı gelmiyor.
ben sirkeyle yapmamıştm diyeti 1ayda 4kg vermiştim.
şu an 10 kg fazlam var yeniden başladım.

sirke zararlı değil mi mide zarını eritiyor diye duymuştum...
elma sirkesi olunca değil diyorsanız bilemem ama

ben yurtdisinda oturuyorum türkiyeden getirdim bende acayip derecede sislik ve kilo yapti annemede almistim ondada kilo artisi yapti ama annem belki bir iki ayda tepkisini gösterir diye bayagi bir uzun kullandi gecen hafta ameliyat oldu bagirsaklarina zarari olmus bagirsak dügümlenmesinden ameliyat oldu benim gözüm korktu ve herseyi denemiyorum artik

canım belki yanlış bir şey aldınz ya da size yaramadı.

bana yaradı. kilo verdirdi. içimide temizliyor

Back
X