• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Bende 1 haftadır kullanıyorum ve gözle görülür derecede zayıflamısım basenlerim incelmiş durmak yok zayıflamaya devam..:))

bu sandroz un ılacıda varmıs onu alıp kullanan var mı ????varsa lutfen yazsın olumlu yada olumsuz duymak ıstıyorum

slm kızlar benimde bugün 4.günüm 1 kilo verdim sizce nasıl ? kilo vermem devam eder mi bilmem ilerki günlerde görücez artık

merhaba kızlar, 8 ay önce doğum yaptım. 20 kilo almıştım hamileliğimde. son 5 ay da 17 kilosunu verdim. öyle ağır bir diyet yapmadım. benim oğlan akşamdan akşama emiyo daha. dün sandaloz sakızını ben de aldım. şu son kalan 3-5 kiloyuda vermek için . ama bizim aktar sıkı sıkı tembih etti bebek emiyorsa kesinlikle kullanma diye. kilo verdiren herşey bitkisel bile olsa sütle bebeğe geçer. dedi ben aldım ama memeden kesilince kullanacam. beklesin artık. bu başlığı takip eden başka emziren anneler de vardı. onlara da önerim kullanmasınlar. valla benim aktar öyle dedi.

sabahları aç karına sandaloz sakızınıçigneyip yutuyorum üstüne sirkeli suyu içemiyorum sadece sakızla kilo verebilirmiyim?:kedi:

sabahları aç karına sandaloz sakızınıçigneyip yutuyorum üstüne sirkeli suyu içemiyorum sadece sakızla kilo verebilirmiyim?:kedi:

canım merhaba bilbiğim kadaryla elma srkesi sakızın erimesini sağlıyo midede
eğer tadı çirkin geliyosa yarım çy kaşığı saf bal kat
sonra elma sirkesinin tadınada alışıyorsun valla hepimize kolay gelsinn
bu site bana iyiii geliyooooo

slm kızlar benimde bugün 4.günüm 1 kilo verdim sizce nasıl ? kilo vermem devam eder mi bilmem ilerki günlerde görücez artık

tebrikler çok güzel 4 günde 1 kilo
karbonhidrata dikkat ederek daha çabuk zayıflanıyormuşşş
ben regliyimm o nedenle tartılmayaa korkuyormmm

tebrikler çok güzel 4 günde 1 kilo
karbonhidrata dikkat ederek daha çabuk zayıflanıyormuşşş
ben regliyimm o nedenle tartılmayaa korkuyormmm

teşekür ederim evet bende karbonhidratla dikkat ediyorum sen en iyisi tartılma bügünlerde özel günlerin geçsin sonra insanın morali bozuluyo valla inşallah vermişsindir opuyorumnanaktan

arkadaşlar selam, ben aranıza yeni katıldım,umarım iyi vakit geçiririz..Bu konuda ki mesajların neredeyse büyük çoğunluğunu okudum,bu sakız iyi hoş kulağa güzel geliyor da , şimdi olmasada uzun vadede vücudumuzda bir tahribata neden olur mu?diye düşünmekten kendimi alamıyorum,yoksa hemen başlıycam.Benim boyum 1.60,kilom 62,hedefim ise şu anda 54....ne yapacağımı bilemiyorum,bir tafaftanda acaba şu zayıflama haplarındanmı alsam diyorum...sevgiler, bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yoğurt sayesinde düzenli kullanmaya başladım..göbeğimden 2 cm daha gitti ama daha tartılamdım haftaya pazartesi tartılacağım..yanlız göbeğim için sabah akşam masaj aletide kullanıyorum..
genel bir incelmede söz konusu.:lepi:
vallaha gel kullan diosun bana kaydirigubbakcemile3 senin syende kullancak gibiyim ama bırakırım diye bslayamıyorum bi trlü :delphin: nasıl kullandığını anlatrmsn acaba bna

arkadaşlar selam, ben aranıza yeni katıldım,umarım iyi vakit geçiririz..Bu konuda ki mesajların neredeyse büyük çoğunluğunu okudum,bu sakız iyi hoş kulağa güzel geliyor da , şimdi olmasada uzun vadede vücudumuzda bir tahribata neden olur mu?diye düşünmekten kendimi alamıyorum,yoksa hemen başlıycam.Benim boyum 1.60,kilom 62,hedefim ise şu anda 54....ne yapacağımı bilemiyorum,bir tafaftanda acaba şu zayıflama haplarındanmı alsam diyorum...sevgiler, bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım merhaba
senin vermengereken çok kilon yok sakın hap falan kullanma
ben elma krom aldm geçn yıl hiçbirişe yaramdı
hearbeal life kullandım 5 kilo verdim düğünden sonra balayı tatil derken geri gerisne fazlasıyla aldım
en güzeli yardımcı tkviyelerle elmasirkesi sadaloz gibi yaediklrimize dikkat etmek ve spor
ben sporyapamıyorumm çalışıyrumm çünki
artık ne kadar olursa

teşekür ederim evet bende karbonhidratla dikkat ediyorum sen en iyisi tartılma bügünlerde özel günlerin geçsin sonra insanın morali bozuluyo valla inşallah vermişsindir opuyorumnanaktan

evet iki üç gün daha tartılmamam gerek
ama arkadaşlarım inceldin diyorlar bugünde giyemediğim bir pantolomu giydim
sandalozu seviyrummmmmm
inşallah devam ederim ve bırakmam zemuszemuszemuszemus

Ben sandoloz sakızınıı 1 hafta kullandımm, çiğniyerek yutuyodumm zaten taş gibi bişey ağızda dağılıyo ama bi yararı var gibi gelmedii, tuvalete faln çıkamadımm :kedi: bi süre..
bıraktım bende, şimdi maydonoz + sirekeli su içiyorum valla daha iyi gibii

selam arkadaşlaaaar.81,600 olmuşuuuuuum.uzun zamandır görmediğim rakamdı.10 gün gibi bir zamanda 2 kilooo üstelik ciddi bir rejim yapmadığım haldee.ben sirke kullanamıyorum.onun yerine bazen bol kekikli 5+1 çayı bazen sadece kekik içiyorum.yola devaaaaaaam

selam arkadaşlaaaar.81,600 olmuşuuuuuum.uzun zamandır görmediğim rakamdı.10 gün gibi bir zamanda 2 kilooo üstelik ciddi bir rejim yapmadığım haldee.ben sirke kullanamıyorum.onun yerine bazen bol kekikli 5+1 çayı bazen sadece kekik içiyorum.yola devaaaaaaam

benim kilo göstergemi düzeltebilirseniz çoook mutlu olacağım.hihoyyyt

vallaha gel kullan diosun bana kaydirigubbakcemile3 senin syende kullancak gibiyim ama bırakırım diye bslayamıyorum bi trlü :delphin: nasıl kullandığını anlatrmsn acaba bna
Hiç yapmamaktan iyidir başla bence...
yoğurt sayesinde düzenli kullanmaya başladım..göbeğimden 2 cm daha gitti ama daha tartılamdım haftaya pazartesi tartılacağım..yanlız göbeğim için sabah akşam masaj aletide kullanıyorum..
genel bir incelmede söz konusu.:lepi:

bu sabh 65 çıktım..500gr daha gitti.hihoyyyt
yanlız yoğurdu üç öğün yiyorm içinede sandalozu ekliyorum akşamki öğüne keten tohumuda katıyorum...:lepi:

Back
X