Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabahları aç karına sandaloz sakızınıçigneyip yutuyorum üstüne sirkeli suyu içemiyorum sadece sakızla kilo verebilirmiyim?:kedi:
slm kızlar benimde bugün 4.günüm 1 kilo verdim sizce nasıl ? kilo vermem devam eder mi bilmem ilerki günlerde görücez artık
tebrikler çok güzel 4 günde 1 kilo
karbonhidrata dikkat ederek daha çabuk zayıflanıyormuşşş
ben regliyimm o nedenle tartılmayaa korkuyormmm
vallaha gel kullan diosun bana kaydirigubbakcemile3 senin syende kullancak gibiyim ama bırakırım diye bslayamıyorum bi trlüyoğurt sayesinde düzenli kullanmaya başladım..göbeğimden 2 cm daha gitti ama daha tartılamdım haftaya pazartesi tartılacağım..yanlız göbeğim için sabah akşam masaj aletide kullanıyorum..
genel bir incelmede söz konusu.:lepi:
arkadaşlar selam, ben aranıza yeni katıldım,umarım iyi vakit geçiririz..Bu konuda ki mesajların neredeyse büyük çoğunluğunu okudum,bu sakız iyi hoş kulağa güzel geliyor da , şimdi olmasada uzun vadede vücudumuzda bir tahribata neden olur mu?diye düşünmekten kendimi alamıyorum,yoksa hemen başlıycam.Benim boyum 1.60,kilom 62,hedefim ise şu anda 54....ne yapacağımı bilemiyorum,bir tafaftanda acaba şu zayıflama haplarındanmı alsam diyorum...sevgiler, bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
teşekür ederim evet bende karbonhidratla dikkat ediyorum sen en iyisi tartılma bügünlerde özel günlerin geçsin sonra insanın morali bozuluyo valla inşallah vermişsindir opuyorumnanaktan
selam arkadaşlaaaar.81,600 olmuşuuuuuum.uzun zamandır görmediğim rakamdı.10 gün gibi bir zamanda 2 kilooo üstelik ciddi bir rejim yapmadığım haldee.ben sirke kullanamıyorum.onun yerine bazen bol kekikli 5+1 çayı bazen sadece kekik içiyorum.yola devaaaaaaam
Hiç yapmamaktan iyidir başla bence...vallaha gel kullan diosun bana kaydirigubbakcemile3 senin syende kullancak gibiyim ama bırakırım diye bslayamıyorum bi trlünasıl kullandığını anlatrmsn acaba bna
yoğurt sayesinde düzenli kullanmaya başladım..göbeğimden 2 cm daha gitti ama daha tartılamdım haftaya pazartesi tartılacağım..yanlız göbeğim için sabah akşam masaj aletide kullanıyorum..
genel bir incelmede söz konusu.:lepi: