Valla önce verdiklerin için tebrikler sonra vereceklerin için başarılar o zamansen meyveni yedin canım eminsin dimi kaydirigubbakcemile3 gün kurusuda dünya şeker gerçi ona rağmen verdiysen alıcam bende teşekkürler Şeniz
bacılarım peki bu sandalozu toz haline getirip tatlı kaşığı ile bir tane aldım ama ağzını kurutuyor insanın midem çok bulandı 3 çorba kaşığı light yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı koyup yiyorum bu doğrumu birde sirkeyi ılık suya 1 çorba kaşığı koydum ama tiksinç bişey ya içemedim içmesem yinede sakız işe yararmı
arkadaşlar bu sandonoz sakızını nerde bulabilirim.ben küçük bir yerde yaşıyorumda.isteyebilecegim bir yer varmı
bacılarım peki bu sandalozu toz haline getirip tatlı kaşığı ile bir tane aldım ama ağzını kurutuyor insanın midem çok bulandı 3 çorba kaşığı light yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı koyup yiyorum bu doğrumu birde sirkeyi ılık suya 1 çorba kaşığı koydum ama tiksinç bişey ya içemedim içmesem yinede sakız işe yararmı
arkadaşlar bu sandonoz sakızını nerde bulabilirim.ben küçük bir yerde yaşıyorumda.isteyebilecegim bir yer varmı
bacılarım n e çok soru sordum dimi ama herşey 4 kilo için ccmt başladım ama bişey gördüm burda günde 2 defa diyor sabah ve akşam ben yalnız sabah kullanıyorum aktarda bir öğun al demişti doğrusu birmi yoksa iki öğünmü
bacım bende senin gibi sütlü gevrekle diyete başladım müsli yiyeyim dedim ama aman tanrım nasıl iğrenç bişey o öle sirkeyi içmeye razıyım kova kovayemeklerden once kullanılmıoymu bıde sut yasakmı ben kahvaltıda sutlu gevrek le yaprım
yemeklerden once kullanılmıoymu bıde sut yasakmı ben kahvaltıda sutlu gevrek le yaprım
ya kızlar bende aldım sakızı çiğnedim sirkeli suyumuda içtim iğrençti
ama içine biraz limon damlattım sirkenin keskinliğini aldı daha iyi yani ama sabah nasıl olur bilemem sabahları hep midem bulanır benimbenneyaptımkibide bişi sorucam bu sandaloz sakızı irili ufaklı içerken hep aynı büyüklüktemi içilicek yoksa eline gelenimi içicez dengelemek gerekiyomu?:uhm::uhm:
cnm bir misket büyüklüğünde alınıyo diye biliyorum ben. Dengelesen iyi olur.
Herkese selamlarrrr kaydirigubbakcemile3 ben aranıza yeni katıldım siteyi uzun zamandır takip ediyordum artık yazmam gerektiğini düşündüm :1hug: bu sabah sandaloz sakızımı ezip yuttum sonra bir bardak ılık sirkeli su içtim tadı çok kötüydü ama içtim fisfisfis ayrıca sabah 30 dk egzersiz yaptım .. Bakalım inşallah zayıflarım işe yarar herkese iyi zayıflamalar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?