Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

evet cnm günkurusunu da yedim hergün 1 porsiyon meyve de yedim cnm. Seni de tebrik ederiz verdiğin kiloloardan ilerde:teselli:

bacılarım peki bu sandalozu toz haline getirip tatlı kaşığı ile bir tane aldım ama ağzını kurutuyor insanın midem çok bulandı 3 çorba kaşığı light yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı koyup yiyorum bu doğrumu birde sirkeyi ılık suya 1 çorba kaşığı koydum ama tiksinç bişey ya içemedim içmesem yinede sakız işe yararmı

Yoğurdun içerisine koyabilirisn bence oda fayda ederr.Mideye giriyor sonuçta. AMa sirkeyi içemiosan kendini zorlama.Sen sakızıda kullamayıp bal ile tatlandırıp içebilirsin sirkeyi.
Evet karışımın doru cnm..

merhaba tatlım neden sandalozu toz haline getiriyorsunki,sandalozu sabah akşam aç karına bir misket büyüklüğünde al ve çiğne yut bukadar.

kızlar anlaşılan bu diyetin efendisi sakız gibi görünsede aslında elma sirkesi zorlayp onu içicez artık ne yapalım vereceğim 4 kilo için değer :)) kolay gele bacıgillerim

bacılarım n e çok soru sordum dimi ama herşey 4 kilo için ccmt başladım ama bişey gördüm burda günde 2 defa diyor sabah ve akşam ben yalnız sabah kullanıyorum aktarda bir öğun al demişti doğrusu birmi yoksa iki öğünmü

cNm Ben sabah uyanır uyanmaz içiyiorum bide yatmadan önce.Zaten bayaaa geçmiş oluyor yemeğimin üzerinden. Bide herkes 2 öğün olarak kullanıyor sanırım

yemeklerden once kullanılmıoymu bıde sut yasakmı ben kahvaltıda sutlu gevrek le yaprım

ya kızlar bende aldım sakızı çiğnedim sirkeli suyumuda içtim iğrençti
ama içine biraz limon damlattım sirkenin keskinliğini aldı daha iyi yani ama sabah nasıl olur bilemem sabahları hep midem bulanır benimbenneyaptımkibide bişi sorucam bu sandaloz sakızı irili ufaklı içerken hep aynı büyüklüktemi içilicek yoksa eline gelenimi içicez dengelemek gerekiyomu?:uhm::uhm:

cnm bir misket büyüklüğünde alınıyo diye biliyorum ben. Dengelesen iyi olur.

Herkese selamlarrrr kaydirigubbakcemile3 ben aranıza yeni katıldım siteyi uzun zamandır takip ediyordum artık yazmam gerektiğini düşündüm :1hug: bu sabah sandaloz sakızımı ezip yuttum sonra bir bardak ılık sirkeli su içtim tadı çok kötüydü ama içtim fisfisfis ayrıca sabah 30 dk egzersiz yaptım .. Bakalım inşallah zayıflarım işe yarar herkese iyi zayıflamalar kaydirigubbakcemile3

aramıza hoşgeldin naf tabi direnişimizede :teytey: bende pzt başladım sakiz iyi güzle bi işekilde gidiyorda sirkeli su iğrençççç hele birde abarttım müsli yedim o daha iğrençtiii şimdi ortasını buldum sakızı çiğne sirekiyi iç gün içersindede yeşil çayı iç yediklerine dikkat et inş. işe yararda 4 kilo veririm

mrb herkeslere
bende bugun basladım..ama aklıma takılan sorular var..süt kesınlıkle yasak..pekı süt ürünleri peynır yogurt yıyebılırız dımı? tatlıda kesınlıkle yasak anladıgım kadarıyla? pekı tatlı ıhtıyacını dızgınlemekte zorlananlar ıcın bı alternatıf yok mu acaba ? mesela kuru ıncır kayısı fln yesek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…