veveya tebrikler 6 haftada 9 kilo çok güzel
ben iyice dövüp yoğurtla yutabildim.
aktar kilolu bu arada :))))
peki bu sandoz sakızını nerden alıcaz yardım edermisiniz
canım hemen hemen her aktarda var sandaloz sakızı ama fiyatı değişiyor.Kime sorduysam hep farklı fiyat söyledi. Ben kilosu 30 liradan aldım 300 gram.Kuzenim kilosu 20 liradan almış.Hatta bizim hemen yakındaki aktar kilosuna 60 dedi sanki altın tozu satıyoo-tatlicadiarzu-
bacıgillerim ben bişey daha soracam bugün alıcam bu sakızdan ama regli düzenimde sorunvar benim zaten birde bunu kullanırsam bozulmaz değilmi yani onu etkileyen bişeymi bu acele cevap verin neolur
yok şekerim bozulmaz yerimseniben bu arada nasıl nick o yaa içim kıyıldı şöle çay yanında kurabiye olsada şııııı yöle bi yesek.. Browni de fena olmaz yanii :1rolleyes:
heheyyyttttttttt selamlaaaaaaaar bende aldım sandolazumu sirkemi oooohhh mis bekleyin kilolar ben geliyoruuuuuuuuuuuumayrıca bugun son çikolatamı yedim senağlama bidaha yiyemem die bide çikolata aldım napim yedim valla kaydirigubbakcemile3 ama bundan sora çok dikkat etcem bi an önce kilo vermem lazım senağlama arkadaşlar yılmak yok o bizden korksun ya yeter onlarla uğraştığımız dimi ama kaydirigubbakcemile2 ben bide limonlu su ayrıca onla beraber sarımsak yutuyorum kaç gündür simdi sandolaza başladım bide soğan suyu ve elmalı bi karışım var onuda yapmayı düşünüyorum ama suan yapamam 1 2 haftaya kadar onlarada başlıcam allahın izniyle atcam bu yağı üstümden :jeyyar:
civcivim hoşgedlin direnişimize senide aramızda görmekten pek bir bahtiyar olduk :) bende bugün alıcam tadı nasıl buarada
canım bugün başladım diyete sakızıda hemen alıcam inş. biraz kilo verebilirim ya acaba bu yeşil çayın faydası ne içsem yararmı
Günaydın. Sirkeli suyu zaten içiyorum ama hem meyvesini yiyip hem o 5+1çayını içmeden sonuç alan varsa sölesin alıcam arkadaşlar a.s.
kimse cevap yazmamış yine tatlı niye yenmiyo yiyipte kilo verebilen varmısesimi duyan varmı a.s.
Cnm bence tatlı ztn diyete zarar veriyo.Eğer kilovermek istiyorsak zaten yemememizlazım.Ben kendimi şekersiz çaya da alıştırdım. Tek tatlı yediğim günkurusu.
Bide ben 5i bi yerde içemedn vedim kilolarımı sdc sandaloz ve sirke içtim ha tabi bol bol yeşilll çay
kimse cevap yazmamış yine tatlı niye yenmiyo yiyipte kilo verebilen varmısesimi duyan varmı a.s.
sağol güzelim cevap içinyaa Şeniz etkisini azaltıyoişe yaramıyo falan dediler vazgeçiyodumalmaktan az daha. bende şekersiz içerim çayımı kahvemi yıllardır ama meyvesiz yapamam sen gün kurusu dediğine göre hemşommusun yoksam CADIARZU malatya ağzıdır gün kurursu
o 5+1 içmeyi düşünmediğim bişeydi iyioldu bucevap bana ama gerçi sen çok azimli davrandın bildiğimkadarıyla okumuştum topiğini sadece 2kere kaşamak yaptım yazmıştın şok geçirmiştim :1shok: spor falanda varsende normal zaten kilo vermen vermesen ayıp ama bişey merak ettim kaç kilon daha kaldıvermen gereken benim fazla yok zor veriliyomuş az olunca öyle söylüyolar
Yok cnm ben malatyalı diilimkaydirigubbakcemile3 Ama öle demeye alıştım onu isterken kuruyemişçilerden.
Evet cnm ben bu sefer azimliyim başlarda daha iradeliyim.Yaz geldi ya böyle dondurma yiyesim geliyor devamlı. Ama haftada bir dondurma alıcam sdc. Benim vermem gereken bi 10 kilo daha var cnm. diyetin başında 20 versem ne gzl olur diodum işte şimdi bi 10-11 kaldı sdc.O kadar da zor diilmişa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?