Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

peki bu sandoz sakızını nerden alıcaz yardım edermisiniz

canım hemen hemen her aktarda var sandaloz sakızı ama fiyatı değişiyor.Kime sorduysam hep farklı fiyat söyledi. Ben kilosu 30 liradan aldım 300 gram.Kuzenim kilosu 20 liradan almış.Hatta bizim hemen yakındaki aktar kilosuna 60 dedi sanki altın tozu satıyoo-tatlicadiarzu-

canım bugün başladım diyete sakızıda hemen alıcam inş. biraz kilo verebilirim ya acaba bu yeşil çayın faydası ne içsem yararmı

bacıgillerim ben bişey daha soracam bugün alıcam bu sakızdan ama regli düzenimde sorunvar benim zaten birde bunu kullanırsam bozulmaz değilmi yani onu etkileyen bişeymi bu acele cevap verin neolur

bacıgillerim ben bişey daha soracam bugün alıcam bu sakızdan ama regli düzenimde sorunvar benim zaten birde bunu kullanırsam bozulmaz değilmi yani onu etkileyen bişeymi bu acele cevap verin neolur

yok şekerim bozulmaz yerimseniben bu arada nasıl nick o yaa içim kıyıldı şöle çay yanında kurabiye olsada şııııı yöle bi yesek.. Browni de fena olmaz yanii :1rolleyes:

yok şekerim bozulmaz yerimseniben bu arada nasıl nick o yaa içim kıyıldı şöle çay yanında kurabiye olsada şııııı yöle bi yesek.. Browni de fena olmaz yanii :1rolleyes:

ben çay olayım sen kurabiye :)) ayyy zaten diyete başladım bugün tatsız tuzsuz şeyleri kemirip duruyorum acıktım beya

heheyyyttttttttt selamlaaaaaaaar bende aldım sandolazumu sirkemi oooohhh mis bekleyin kilolar ben geliyoruuuuuuuuuuuum ayrıca bugun son çikolatamı yedim senağlama bidaha yiyemem die bide çikolata aldım napim yedim valla kaydirigubbakcemile3 ama bundan sora çok dikkat etcem bi an önce kilo vermem lazım senağlama arkadaşlar yılmak yok o bizden korksun ya yeter onlarla uğraştığımız dimi ama kaydirigubbakcemile2 ben bide limonlu su ayrıca onla beraber sarımsak yutuyorum kaç gündür simdi sandolaza başladım bide soğan suyu ve elmalı bi karışım var onuda yapmayı düşünüyorum ama suan yapamam 1 2 haftaya kadar onlarada başlıcam allahın izniyle atcam bu yağı üstümden :jeyyar:

civcivim hoşgedlin direnişimize senide aramızda görmekten pek bir bahtiyar olduk :) bende bugün alıcam tadı nasıl buarada

canım bugün başladım diyete sakızıda hemen alıcam inş. biraz kilo verebilirim ya acaba bu yeşil çayın faydası ne içsem yararmı

hayırlı olsun sandalozun canım. Yeşil çay çok faydalıı.Şiddetle tavsiye ederim.Ben günde 3 bardak içmeye çalışıyorum:sm_cool:

merhaba
Benide aranıza kabul edermisiniz:))
2 gün oldu sandaroz sakızına başlayalı..bi sorum olcak kızlar bu sakız günde bir mi ikimi kullanılıyo????
teşekkürler iyi akşamlar

hoş bulduk canım ben yine kaçırdım ya :çok üzgünüm: ah babam ah :mymeka: almış gelmiş şeker pareyi gelde yeme senağlama iki tane yedim bide yetmiyomuş gibi bidaha yedim offfff offfffff ya ama pes etmek yok delikafadulden

tatı fena değil aslılnda tat yok ki tatsız tussuz bişey cokacimcoook ama bence onu severek ciyne ayyy bune ya iğrenç dersen beyin onu öle algılıyo ama güzel bu ben vercem bunla kiloları dersen ii geliyo en azından ban aöle oldu hiç zorlanmadım valla takır takır çiğnedim üstenede sirkeli su oooohhhhhhh hihoyyyt

yearslater canım sende hoş geldin gerçi bende yeniyim kaydirigubbakcemile3

canım sabah akşam aç karna çiğneyeceksin sandolozunu üstünede bir çorba kaşığı elma sirkesi koyduğun suyu içiverceksin işte buuuuuuuu gerisi sandoloza kalmış oda hemencecik yakıverceekk yağlarını bide bakmıssın incecik oluvermissin kaydirigubbakcemile2

kızlar varmı bi yanlışım varsa düzeltin gamyoncuiremsu

Günaydın. Sirkeli suyu zaten içiyorum ama hem meyvesini yiyip hem o 5+1çayını içmeden sonuç alan varsa sölesin alıcam arkadaşlar a.s.

kimse cevap yazmamış yine tatlı niye yenmiyo yiyipte kilo verebilen varmısesimi duyan varmı a.s.

kimse cevap yazmamış yine tatlı niye yenmiyo yiyipte kilo verebilen varmısesimi duyan varmı a.s.

Cnm bence tatlı ztn diyete zarar veriyo.Eğer kilovermek istiyorsak zaten yemememizlazım.Ben kendimi şekersiz çaya da alıştırdım. Tek tatlı yediğim günkurusu.

Bide ben 5i bi yerde içemedn vedim kilolarımı sdc sandaloz ve sirke içtim ha tabi bol bol yeşilll çay

sağol güzelim cevap içinyaa Şeniz etkisini azaltıyoişe yaramıyo falan dediler vazgeçiyodumalmaktan az daha. bende şekersiz içerim çayımı kahvemi yıllardır ama meyvesiz yapamam sen gün kurusu dediğine göre hemşommusun yoksam CADIARZU malatya ağzıdır gün kurursu

o 5+1 içmeyi düşünmediğim bişeydi iyioldu bucevap bana ama gerçi sen çok azimli davrandın bildiğimkadarıyla okumuştum topiğini sadece 2kere kaşamak yaptım yazmıştın şok geçirmiştim :1shok: spor falanda varsende normal zaten kilo vermen vermesen ayıp ama bişey merak ettim kaç kilon daha kaldıvermen gereken benim fazla yok zor veriliyomuş az olunca öyle söylüyolar

günaydın tatlım tatlıları kaçırdım ve kilo veremedim. tatlı etkisini kesiyorda ondan yasak. ben kahvaltıda bal reçel yemiştim tatlıdan kastım o gerisini sen düşün arttıkın.. Ben sandalozu bıraktım bu yüzden. çünkü ben reçelsiz kahvaltı yapamam ki kafamçokkarıştı :1hug:

Aarkadaslar bende basladım sandaloza 5bı yerde cayı ıcmıyorum ama yesıl cay tuketıyorum bıde dondurma yıyorum napıym tatlıdan gecemıyorum ama caya sker koyma gıbı alıskanlıgm yok alalhtan sonucları yazarımm zor kılo veren bırıyım bakalım neolcak 2lt az olmamak kaydıyla su ıcıyorum hadın kolay gelsın hepımıze

Yok cnm ben malatyalı diilimkaydirigubbakcemile3 Ama öle demeye alıştım onu isterken kuruyemişçilerden.
Evet cnm ben bu sefer azimliyim başlarda daha iradeliyim.Yaz geldi ya böyle dondurma yiyesim geliyor devamlı. Ama haftada bir dondurma alıcam sdc. Benim vermem gereken bi 10 kilo daha var cnm. diyetin başında 20 versem ne gzl olur diodum işte şimdi bi 10-11 kaldı sdc.O kadar da zor diilmişa.s.

Valla önce verdiklerin için tebrikler sonra vereceklerin için başarılar o zaman sen meyveni yedin canım eminsin dimi kaydirigubbakcemile3 gün kurusuda dünya şeker gerçi ona rağmen verdiysen alıcam bende teşekkürler Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…