kizlar,herkese merhaba. Bakin internette gezinirken ne buldum. Ben aldim yaptim ve yeni denemeye başladim. Sonuçlari yazarim.
Bunu hiç deneyen var mi?
alıntıdır!
(....ben bunda 2 sene önce çok kilolu bir kişi iken(118kg) bir arkadaşımın tarifi ile 8 ay içerisinde 45 kg verdim fakat ozamanda zombilere benzedim şimdilerde 82 kg dayım ve sürekli aynı kilomu koruyabiliyorum..
çok ucuz ve kolay tariftir,en azından bende işe yaradığı için paylaşıyorum..
"""aktardan 4 ytl'lik çiçek tozu+2 ytl'lik hibisküs+2 ytl'lik keten tohumu+2 ytl'lik sandoroz sakızı+1 kg nar ekşisi"""bu malzemelerin hepsini un gibi yapıp nar ekşisi ile beraber macun yapıp yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı (ilk 3 gün) sonrasında günde 1 defa tatlıkaşığı yenir,,,
kilo almamak için 3 günde bir 1 tatlı kaşığıyenebilir,,
hamile ve emziren hanımların kullanmaması gerekir çünkü müshil etkisi olan bitkiler bulunduğu için... şifa olması dileği ile....)
valla yeşil bir toz.aktardan isteyince veriyor.onlar biliyor.ben 1 kilo verdim 1 haftada. ama şu an adet dönemiolduğu için bilemiyom. belki daha fazla gitmiştir. sonra yazarım yine.
4 ytl demişin 2 ytl falan gr olarak verseydin daha iyi olurdu sen 4 ytl 50 gr alirsin belki ben burdan 4 ytl 100 gr alirim mesela onu nasil yapabiliriz cvp sevinirim
güzelim yazının başında alıntıdır diye yazmıştım. sanırım görmedin.yani yazan kişi öyle yazmış.bence degarm olsaydı iyi olurdu. ben öyle aldım. bencebişey olmaz .zaten hazır satılan zayıflama macunları gibi bişey oluyor.dolapta saklıyorum. çübnkü keten tohumu var içinde.
birde ben hepsini aldım ama yarısını karıştırdım.çünkü çok oldu.yarısı bile bir kavonoz oldu.müthiş bağırsak çalıştırıyor. kabızlığı olanlara şiddetle öneririm. 1 kaşık bile yetiyor. 0 yüzden ilk 3 gün zor geçti:)))
bu arada sandoroz ile sandoloz aynı:)
o zaman sen nar ekşisininde yarısını kullandın degilmi çok soru sordum ama kusura bakma
Bugün aktardan hibisküsve keten tohumunu un şekilnde aldım sandoloz sakızını olduğu şekiyle aldım onu kendim un haline getireceğim yalnız çiçek tozunu polen dediler yani ayrıca bir çiçek tozu yok dediler.Ben hepsinden 100er gram aldım .En kısa zamanda başlayacağım .umarım yararı olur.Herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?