Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kıslarrr ramazanda da sahurda mı içceniz????
selam canlarım önce tatildeydim, evime geldim internet bağlantım kesilmiş sizlerden hayli uzak kaldım valla hepinizi çokk tarifsiz özledim.sizde umarım beni özlemişinizdir 1 aya kalmaz tekrar internetim bağlanacak.ben uzun zamandır devam etmiyordum tatilde 2 kilo aldım yarın sandaloz ve sirkeme+beşi biyerde çayıma kaldığım yerden devam edicem.tatlı yemediğiniz sürece süt ve süt ürünleri yemenizde hiç bir sakınca yok.görüşmek dileğiyle hepinizi çok seviyorum by
valla yeşil bir toz.aktardan isteyince veriyor.onlar biliyor.ben 1 kilo verdim 1 haftada. ama şu an adet dönemiolduğu için bilemiyom. belki daha fazla gitmiştir. sonra yazarım yine.
yeşil bir toz mu???sandaloz sakızı aynen limon tozu gibi bir şey tek şey tatsız tuzsuz .Yeşil olduğunu ilk kez duydum yoksa sizinki başka bitki ile karışık bir toz mu:?
valla yeşil bir toz.aktardan isteyince veriyor.onlar biliyor.ben 1 kilo verdim 1 haftada. ama şu an adet dönemiolduğu için bilemiyom. belki daha fazla gitmiştir. sonra yazarım yine.