Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetttt hanımlar aramaya devammm
düz taban parmak arası olması tercihim sandalet arıyorum. önceliğim dore, krem renklerinde. onun dışında yinede elinizde varsa görmek isterim modellerinizii
37-38-39 numara olabilir. veya dolgu topuk sandaletler oluyor burnu açık şekilde topugu çok az olması kaydıyla veya gizli topuk şeklimde elinde olan varsa onlara da bakabilirim
bilekte biten pantolonlardan arıyorum düşük bel dar paça 36-38 beden 36 olursa daha iyi olur
kare gözlük arıyorum rayban tarzı kotonun falan olabiliyor veya çakmalarısiyah tercihiiim öncelikle
takas olursa daha iyi olur benim için uygun fiyatlı olursa yine de bakabilirim umarım bulurum artık şunlarııı hadi bi el atın
Eki Görüntüle 1181282 Eki Görüntüle 1181283 Eki Görüntüle 1181285 Eki Görüntüle 1181287
CAnim pantalonlar dar paca bilekte biten modellerden en bastaki mango. Sandalet incinin parmak arasi duz taban
Her biri 2 tl
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1181327
Kot bu var canim Eki Görüntüle 1181328
Siyah bu
Baska sandalet yok canim.
Bunlar da 2 tl
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
düz taban parmak arası olması tercihim sandalet arıyorum. önceliğim dore, krem renklerinde. onun dışında yinede elinizde varsa görmek isterim modellerinizii
37-38-39 numara olabilir. veya dolgu topuk sandaletler oluyor burnu açık şekilde topugu çok az olması kaydıyla veya gizli topuk şeklimde elinde olan varsa onlara da bakabilirim
bilekte biten pantolonlardan arıyorum düşük bel dar paça 36-38 beden 36 olursa daha iyi olur
kare gözlük arıyorum rayban tarzı kotonun falan olabiliyor veya çakmalarısiyah tercihiiim öncelikle
takas olursa daha iyi olur benim için uygun fiyatlı olursa yine de bakabilirim umarım bulurum artık şunlarııı hadi bi el atın
Eki Görüntüle 1183787 Eki Görüntüle 1183789
Dolgu topuktan kastın böyle bişey mi bilmiyorum ama bi bak bakalım :107: Bir de düşünürsen pembe minik topuklu taşlı var onu da ekleyebilirim..
75beden iç çamaşırı arıyorum, takım olabilir veya sadece üst olabilir
ve terlik arıyorum düz taban dışarda giyilcek spor tarzda
aynı şekilde krem rengi taşlı sandalette olabilir 37den 39a kadar oluyor numaralar
özelden takas soran arkadaşlar sizler de varsa paylaşırsanız sevinirim![]()
elinize sağlık çok güzel olmuşta daha büyük mumlar varmıydı acaba elinizde daha belirgin ?? bide başka tabak süslemesi varmıydı sormuştum ya hani özelden![]()
Mumların renkli olarak yok elimde olanlar soluk kalır ama bu renklilerin sayısını arttırabilirim
iPad 'den gönderildi
ya bu süslemeler daha havalı gözüküyor gözüme nedensebu pek içime sinmedi gibi
Eki Görüntüle 1187096 Eki Görüntüle 1187097