• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandalet ve Bilekte biten pantolon arıyorum/bulunmuştur.

Canım benim elimde de bunlar var biraz spor tarzda benimkiler.beyaz istememissin ama ben yine de bi tane krem rengide ekliyorum.
Eki Görüntüle 1132791
Eki Görüntüle 1132792
Eki Görüntüle 1132793
Eki Görüntüle 1132795
Eki Görüntüle 1132796

canım bedenleri 75 dimi ? desenleri çok hoş. takasla arıyorum dediğim gibi konularıma bakabilirsin begendiğin bişi çıkarsa takas yapabiliriz

Eki Görüntüle 1132794 Canım istediğin terlikten var bende 38 numara kırmızı. Resim soluk görünüyor ama normalde daha güzel canlı bir kırmızı

kuzum tam da aradıgım model böyle ama siyah, krem renklerinde arıyorum malum kırmızıyı herşeye uyduramıyorum :31:

canım bedenleri 75 dimi ? desenleri çok hoş. takasla arıyorum dediğim gibi konularıma bakabilirsin begendiğin bişi çıkarsa takas yapabiliriz

kuzum tam da aradıgım model böyle ama siyah, krem renklerinde arıyorum malum kırmızıyı herşeye uyduramıyorum :31:

Evet canım 75 bedenleri yani 80 ede olur iki bedene de uyumlu.takasla yazmissin gordum ama yani aslinda bende takas dusunmuyorum ama cok uygun zaten 5 tl ya😁

kuzum tam da aradıgım model böyle ama siyah, krem renklerinde arıyorum malum kırmızıyı herşeye uyduramıyorum :31:[/QUOTE]

haklısın cnm. aradıgın model oldugunu görünce ekleyeyiim dediydim. inşallah bulursun tatlım gönlüne göre birşeyler:16:

Evet canım 75 bedenleri yani 80 ede olur iki bedene de uyumlu.takasla yazmissin gordum ama yani aslinda bende takas dusunmuyorum ama cok uygun zaten 5 tl ya😁

canım sadece takasla alabilirim bu aralar maalsef :31: sağol ilgilendiğin için :16:

haklısın cnm. aradıgın model oldugunu görünce ekleyeyiim dediydim. inşallah bulursun tatlım gönlüne göre birşeyler:16:[/QUOTE]

teşekkürler kuzum :16:

canım sadece takasla alabilirim bu aralar maalsef :31: sağol ilgilendiğin için :16:

haklısın cnm. aradıgın model oldugunu görünce ekleyeyiim dediydim. inşallah bulursun tatlım gönlüne göre birşeyler:16:

teşekkürler kuzum :16:[/QUOTE]

Ne demek canim benim bende takas dusunmuyorum ama yine de bi yaziyim demistim😁

Eki Görüntüle 1136422 75 beden önden kopçalı
75beden iç çamaşırı arıyorum, takım olabilir veya sadece üst olabilir
ve terlik arıyorum düz taban dışarda giyilcek spor tarzda
aynı şekilde krem rengi taşlı sandalette olabilir 37den 39a kadar oluyor numaralar :1:
özelden takas soran arkadaşlar sizler de varsa paylaşırsanız sevinirim :16:

bilekte biten pantolonlardan da arıyorum hanımlar ve sandalettt

hala arıyorummm sandalett ve terlik özellikle yokmu kimsede sandalet yahu :31:

cnm bende iki sandalet iki terlik var ama takas düşünmüyorum :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelkle bu resmleri koyarken utandığımı belrtmelym ama maalesef bütün iç gym bu resmlerle dolu:17::17:

destekli-dantelli-sutyen-kulot-takim-pierre-cardin-4031.jpg

Le-Jardin-Destekli-Sutyen-String_6950.jpg

Canm siyah takım kullanıldı mı kaç beden fiyatı nedir

hanımlar sandalet arıyorum takasla
uygun fiyatlı oln varsa onlrada bakabiliriiiim

kimsede sandalet yokmu yahuu :ssz:
gümüş, dore, siyah, krem, pudra renklerinde olursa iyi olur herşeye uyabilecek renkler olun istiyorum yani
kırmızıda olabilir. ipli olabilir parmak arası taşlı vs uygun fiyatlı olursa takassız da alabilirimm

Back