75beden iç çamaşırı arıyorum, takım olabilir veya sadece üst olabilir
ve terlik arıyorum düz taban dışarda giyilcek spor tarzda
aynı şekilde krem rengi taşlı sandalette olabilir 37den 39a kadar oluyor numaralar
özelden takas soran arkadaşlar sizler de varsa paylaşırsanız sevinirim
75beden iç çamaşırı arıyorum, takım olabilir veya sadece üst olabilir
ve terlik arıyorum düz taban dışarda giyilcek spor tarzda
aynı şekilde krem rengi taşlı sandalette olabilir 37den 39a kadar oluyor numaralar
özelden takas soran arkadaşlar sizler de varsa paylaşırsanız sevinirim
75 beden takım var bak istersen
Eki Görüntüle 1131762 Eki Görüntüle 1131763
çok kaliteli hiç kullanılmadı
Canım bende var 75 beden iç çamaşırlar, takımda var tek de. Terlik de olması lazım bakayım bir
Canım bende var 75 beden iç çamaşırlar, takımda var tek de. Terlik de olması lazım bakayım bir
canım terlik güzel ama kalın taban bişi arıyorum ve daha spor duran tarzda birkenstock terlikleri gibi mesela
ince taban olanlar topugumu çok acıtıyor çünkü
lila iç çamaşırı begendim ama altını kullanamam ben onunbaşka üst veya takım çıkarmı bişiler kuzum dolabından ?
öncelkle bu resmleri koyarken utandığımı belrtmelym ama maalesef bütün iç gym bu resmlerle dolu
Canım birkenstock terliğim de var siyahama tatilde kullanırım onu o yüzden koymadım resmini.
Lila değil toz pembe renk farklı görünmüşcanım sütyen olarak başka yok, ama boxer var istersen kırmızı, bir kaç kullanılmamış alt çamaşırım da olması lazım bakmam gerek
sadece üst istersen onuda vereblrm cnm:)böyle hatunları koyuyolar bizede böyle yakışacak sanıyoruz bizde işe
siyah olana ba-yıl-dım ama onunda altını kullanamam ki off zaten en güzel modellerin altı zaten kullanamadığım tarzda
teşekkür ediyorum
hainnnn nasıl koymazsın birkenigüle güle giy kuzum geçen gün boynere gittim uzaktan bi terlik gördüm hızlıca yaklaştım sonra baktimki birkenstock nefesimi tutup fiyatına baktım 239tlcik.. usulca uzaklaştım
boxerda kullanmıyorum kuzum ya basmalı don giyecem yakındabaşka bişiler çıkarsa ekle ama mutlaka
sadece üst istersen onuda vereblrm cnm:)
böyle hatunları koyuyolar bizede böyle yakışacak sanıyoruz bizde işe
siyah olana ba-yıl-dım ama onunda altını kullanamam ki off zaten en güzel modellerin altı zaten kullanamadığım tarzda
teşekkür ediyorum
hainnnn nasıl koymazsın birkenigüle güle giy kuzum geçen gün boynere gittim uzaktan bi terlik gördüm hızlıca yaklaştım sonra baktimki birkenstock nefesimi tutup fiyatına baktım 239tlcik.. usulca uzaklaştım
boxerda kullanmıyorum kuzum ya basmalı don giyecem yakındabaşka bişiler çıkarsa ekle ama mutlaka
Aynen ya pahalı oluyo birkenstocklar.. Çok sağol canımO zaman canım ben yarın gündüz gözüyle benim çekmeceyi bir alaşağı edeyim bakayım ne var ne yok uygun bişiler bulursam eklicem iyi geceler kuzum
bliorm cnm fkrini değiştrrsen msj atarsncanım tek ürün için kargoya degmez başka bişiler varsa bakabilirim ve başlıkte belirttiğim gibi takasla arıyorum bilgin olsun
aranıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?