• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandalet ve Bilekte biten pantolon arıyorum/bulunmuştur.

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.566
298
75beden iç çamaşırı arıyorum, takım olabilir veya sadece üst olabilir
ve terlik arıyorum düz taban dışarda giyilcek spor tarzda
aynı şekilde krem rengi taşlı sandalette olabilir 37den 39a kadar oluyor numaralar :1:
özelden takas soran arkadaşlar sizler de varsa paylaşırsanız sevinirim :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı şekilde krem rengi taşlı sandalette olabilir 37den 39a kadar oluyor numaralar :1:

75 beden takım var bak istersen
$Foto12038.jpg $Foto12039.jpg

çok kaliteli hiç kullanılmadı

Canım bende var 75 beden iç çamaşırlar, takımda var tek de. Terlik de olması lazım bakayım bir ;)

Canım bende var 75 beden iç çamaşırlar, takımda var tek de. Terlik de olması lazım bakayım bir ;)

canım terlik güzel ama kalın taban bişi arıyorum ve daha spor duran tarzda birkenstock terlikleri gibi mesela
ince taban olanlar topugumu çok acıtıyor çünkü
lila iç çamaşırı begendim ama altını kullanamam ben onun :9: başka üst veya takım çıkarmı bişiler kuzum dolabından ?

canım terlik güzel ama kalın taban bişi arıyorum ve daha spor duran tarzda birkenstock terlikleri gibi mesela
ince taban olanlar topugumu çok acıtıyor çünkü
lila iç çamaşırı begendim ama altını kullanamam ben onun :9: başka üst veya takım çıkarmı bişiler kuzum dolabından ?

Canım birkenstock terliğim de var siyah :1: ama tatilde kullanırım onu o yüzden koymadım resmini.
Lila değil toz pembe renk farklı görünmüş :1: canım sütyen olarak başka yok, ama boxer var istersen kırmızı, bir kaç kullanılmamış alt çamaşırım da olması lazım bakmam gerek :1:

öncelkle bu resmleri koyarken utandığımı belrtmelym ama maalesef bütün iç gym bu resmlerle dolu:17::17:

destekli-dantelli-sutyen-kulot-takim-pierre-cardin-4031.jpg

Le-Jardin-Destekli-Sutyen-String_6950.jpg

böyle hatunları koyuyolar bizede böyle yakışacak sanıyoruz bizde işe :9:
siyah olana ba-yıl-dım ama onunda altını kullanamam ki off zaten en güzel modellerin altı zaten kullanamadığım tarzda :30:
teşekkür ediyorum:16:

Canım birkenstock terliğim de var siyah :1: ama tatilde kullanırım onu o yüzden koymadım resmini.
Lila değil toz pembe renk farklı görünmüş :1: canım sütyen olarak başka yok, ama boxer var istersen kırmızı, bir kaç kullanılmamış alt çamaşırım da olması lazım bakmam gerek :1:

hainnnn nasıl koymazsın birkeni :9: güle güle giy kuzum geçen gün boynere gittim uzaktan bi terlik gördüm hızlıca yaklaştım sonra baktimki birkenstock nefesimi tutup fiyatına baktım 239tlcik.. usulca uzaklaştım :60:
boxerda kullanmıyorum kuzum ya basmalı don giyecem yakında :52: başka bişiler çıkarsa ekle ama mutlaka
:23:

siyah olana ba-yıl-dım ama onunda altını kullanamam ki off zaten en güzel modellerin altı zaten kullanamadığım tarzda :30:

hainnnn nasıl koymazsın birkeni :9: güle güle giy kuzum geçen gün boynere gittim uzaktan bi terlik gördüm hızlıca yaklaştım sonra baktimki birkenstock nefesimi tutup fiyatına baktım 239tlcik.. usulca uzaklaştım :60:
boxerda kullanmıyorum kuzum ya basmalı don giyecem yakında :52: başka bişiler çıkarsa ekle ama mutlaka
sadece üst istersen onuda vereblrm cnm:)

Aynen ya pahalı oluyo birkenstocklar.. Çok sağol canım :16: O zaman canım ben yarın gündüz gözüyle benim çekmeceyi bir alaşağı edeyim bakayım ne var ne yok :37: uygun bişiler bulursam eklicem:34: iyi geceler kuzum :16:

Aynen ya pahalı oluyo birkenstocklar.. Çok sağol canım :16: O zaman canım ben yarın gündüz gözüyle benim çekmeceyi bir alaşağı edeyim bakayım ne var ne yok :37: uygun bişiler bulursam eklicem:34: iyi geceler kuzum :16:

tamamdır kuzum iyi gecelerrr :16:

Canım benim elimde de bunlar var biraz spor tarzda benimkiler.beyaz istememissin ama ben yine de bi tane krem rengide ekliyorum.
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401206947.145961.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401206956.181281.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401206965.647738.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401206973.980387.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401206984.618026.jpg

Back