sandal ağacı

gokceayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
392
140
sandal ağacı içerikli parfümleri bileniniz varmı?ev parfümünde keşfettim çok güzel kokuyor :)

sandal ağacı deyınce aklıma guccı rush gelıyor ayrıca sevmıyorum kendısını :))

Sandalağacı'nın temel en çok hissedilen notası olan parfüm bulmanız biraz zor. Fragantica'da biraz buldum aşağıda listelenmiş.
http://www.fragrantica.com/notes/Sandalwood-33.html
Ama eğer ara notalarda hissedilsin derseniz bir sürü parfüm var öyle. Mesela Givenchy Dahlia Divin. Araştırırsanız daha fazla bulursunuz.:KK66:
çok saol ama ben doldurma parfüm almayı düşünüyorum.orijinal parfümüm var:) sen parfümden anlıyosun sanırım:) bana önerebileceğin kalıcı ama aynı zamanda boğmayan güzel parfüm varmı doldurma alıcamda?

çok saol ama ben doldurma parfüm almayı düşünüyorum.orijinal parfümüm var:) sen parfümden anlıyosun sanırım:) bana önerebileceğin kalıcı ama aynı zamanda boğmayan güzel parfüm varmı doldurma alıcamda?
Canım doldurma kullanmıyorum ben ama kalıcı ve güzel olarak Dior Pure Poison önerebilirim. Açığını bargelloda pek beğenmemiştim ama D&P de nasıldır bilemem. Hem içinde sandal ağacı notasıda var belki seversin.

Canım doldurma kullanmıyorum ben ama kalıcı ve güzel olarak Dior Pure Poison önerebilirim. Açığını bargelloda pek beğenmemiştim ama D&P de nasıldır bilemem. Hem içinde sandal ağacı notasıda var belki seversin.
teşekkürler lancome la vie est belle nasıl güzel diyor herkes burda okudumda?

bargelloyuda inceledim öğrendiğim iyi oldu daha önce duymamıştım 1 alana 1 bedava kampanyası varmış :) evde dolu parfüm var ben hala parfüm bakıyorum :)))

versace bright cristal i seviyorum oda şekerli bi koku aslında.adını düzgün yazamamış olabilirim:)
Bright crystal şekerli değil ki.
Çiçeksi fresh bir koku. Bazı çiçeklerin tatlı kokusundan sana öyle gelmiştir. La vie est belle vanilya,paçuli ve çikolata notalarının hissedildiği bir parfm.

Bright crystal şekerli değil ki.
Çiçeksi fresh bir koku. Bazı çiçeklerin tatlı kokusundan sana öyle gelmiştir. La vie est belle vanilya,paçuli ve çikolata notalarının hissedildiği bir parfm.
elimdeki parfümler bitsinde o siteden almayı düşünüyorum bişeyler :) başka önereceğin parfüm varmı kalıcı etkileyici falan?

elimdeki parfümler bitsinde o siteden almayı düşünüyorum bişeyler :) başka önereceğin parfüm varmı kalıcı etkileyici falan?
Chanel Chance çok severim mesela. Çiçeksidir çok kalıcıdır ve erkekler genelde bayılırlar.
Şekerli parfüm seversen; yanık şekerden bahsediyorum Lolita Lempicka Feminine güzeldir.
Burberry'nin çoğu kokusunu severim. Classic,Brit ve Weekend başta olmak üzere.
Jean Paul Gaultier Classique aldım kendime yeni. Nostaljik bir koku azcık. Gül,pudra ve vanilyanın müthiş uyumu olmuş, tavsiye ederim onu da.
Versace Pour Femme'nin kokusunu da sevmiştim. Çiçekli pudralı temiz bir kokusu vardı. Gül kokusu istersende Chloe Roses de Chloe beğenmiştim geçen gün. Birde Chloe See by Chloe çok güzel kokuyordu elma çiçeği,misk,sandalağacı,yasemin.
Ben bir sürü parfüm kullandım ama sevgilimin en beğendiği kokum hep Chanel Chance oldu nedense:) bu yüzden Chance'i
ayrı seviyorum sanırım. Lolita Lempicka'yı da çok sever kendisi ayrıca :KK53:
Aslında parfümler kör alış yaparak almak biraz sakıncalı olabiliyor, çoğu zaman zevkler uyuşmuyor ama bunlarda benden ufak öneriler olsun :)

Chanel Chance çok severim mesela. Çiçeksidir çok kalıcıdır ve erkekler genelde bayılırlar.
Şekerli parfüm seversen; yanık şekerden bahsediyorum Lolita Lempicka Feminine güzeldir.
Burberry'nin çoğu kokusunu severim. Classic,Brit ve Weekend başta olmak üzere.
Jean Paul Gaultier Classique aldım kendime yeni. Nostaljik bir koku azcık. Gül,pudra ve vanilyanın müthiş uyumu olmuş, tavsiye ederim onu da.
Versace Pour Femme'nin kokusunu da sevmiştim. Çiçekli pudralı temiz bir kokusu vardı. Gül kokusu istersende Chloe Roses de Chloe beğenmiştim geçen gün. Birde Chloe See by Chloe çok güzel kokuyordu elma çiçeği,misk,sandalağacı,yasemin.
Ben bir sürü parfüm kullandım ama sevgilimin en beğendiği kokum hep Chanel Chance oldu nedense:) bu yüzden Chance'i
ayrı seviyorum sanırım. Lolita Lempicka'yı da çok sever kendisi ayrıca :KK53:
Aslında parfümler kör alış yaparak almak biraz sakıncalı olabiliyor, çoğu zaman zevkler uyuşmuyor ama bunlarda benden ufak öneriler olsun :)
çok teşekkürler gül içerikli kokuları sevmem ama onun dışındakileri deniycem mutlaka :) burbery weekendi baya bi kullanmıştım eşim le çıkarken severdi kokusunu ama bıraktım sonra kullanmayı.briti denemek istiyorum.lolita lempickanın kokusunu biliyorum pek sevmemiştim :)

ysl cinema yı güzel diye duymuştum kokusu nasıl biliyomusun?şimdilik alacaklarım chanel chance ve burbery brit :) daha sonrada diğerlerini deniycem.aslında La vie est belle merak ediyorum burbery britmi güzel yoksa bumu?

ysl cinema yı güzel diye duymuştum kokusu nasıl biliyomusun?şimdilik alacaklarım chanel chance ve burbery brit :) daha sonrada diğerlerini deniycem.
Ysl Cinema bana göre çok kadınsı bi parfüm:) Beni çok etkilemedi ama sevenleri de var elbet.
Güle güle kullan canım :21:

La vie est belle merak ediyorum burbery britmi güzel yoksa bumu? teşekkürler:)
La vie est belle Brit'e göre daha ağır bi koku. İkisini pek karşılaştıramıyorum çünkü tarzları çok farklı. Brit yumuşak tatlı bir kokuyken, La Vie est belle daha şekerli,yoğun bir koku. Mesela Flowebomb'a benzetiliyor kokusu. En son denediğimde bende epey benzettim. Ama Flowerbomb mu La Vie Est Belle mi dersen tabi ki La Vie Est Belle'yi seçerim.
Ama Burberry Brit ile bilmiyorum seçim yapamam sanırım:KK53:
ama gittiğin yerden koku bombasıyla gezmeyi seviyorsan Lancome La vie est belle daha doğru bir seçim olur tabi.

evet severim yoğun kokuları kalıcı olmasını :) şu ana kadar tenimde kalıcı olan parfümlerim bright cristal ve calvin klein beauty(hala bitmedi baya yoğun bi kokusu var ama özel günler için seviyorum tavsiye ederim)

evet severim yoğun kokuları kalıcı olmasını :) şu ana kadar tenimde kalıcı olan parfümlerim bright cristal ve calvin klein beauty(hala bitmedi baya yoğun bi kokusu var ama özel günler için seviyorum tavsiye ederim)
İkisinide kullandım:) onlar benim hafif parfüm katagorilerimdeler canım ya:KK45:
la vie est belle onlardan çok daha farklı bi yoğunlukta denersen anlarsın demek istediğimi

X