Arkadaşlar 6+2 haftalık gebeyim gebeliğimin başından 2 gün öncesine kadar karnıma hep ara ara sancı girerdi ama 2 gündür böyle bir durum yok çarşamba günü de kalp atışını duymak için randevu aldım Korkuyorum ya kötü bir manzara beni beklerse diye. Benimle aynı haftada olan yada gebeliğin in başında benim gibi bu durum başına gelen varmı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sancıları gitti
- Konu Sahibi Berrely
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe ile test
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 53
- 33
Benim ilk gebeligimde çok fazla belirtim vardı sürekli bir mini sizi göğüs hassasiyeti vs. Sonuç düşük. Şimdi yine hamileyim. 5+4 belirtim yok sonu güzel olur inşallah. Böyle şeyler düşünme bence. Yat dinlen.Arkadaşlar 6+2 haftalık gebeyim gebeliğimin başından 2 gün öncesine kadar karnıma hep ara ara sancı girerdi ama 2 gündür böyle bir durum yok çarşamba günü de kalp atışını duymak için randevu aldım Korkuyorum ya kötü bir manzara beni beklerse diye. Benimle aynı haftada olan yada gebeliğin in başında benim gibi bu durum başına gelen varmı
- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 1
- 4.796
- 133
Sağol Allah razı olsun cevabın için ne biliyim 1 yıl sonra kavuştum bende korkuyorum ya bişey olursa diyeBenim ilk gebeligimde çok fazla belirtim vardı sürekli bir mini sizi göğüs hassasiyeti vs. Sonuç düşük. Şimdi yine hamileyim. 5+4 belirtim yok sonu güzel olur inşallah. Böyle şeyler düşünme bence. Yat dinlen.
Merhaba ben de 5+4 günlük hamileyim ama heran adet olacakmısım gibi çok hafif ağrılarım oluyor bu kötü birşey mi sürkeli peçeteye kontrol ediyorumBenim ilk gebeligimde çok fazla belirtim vardı sürekli bir mini sizi göğüs hassasiyeti vs. Sonuç düşük. Şimdi yine hamileyim. 5+4 belirtim yok sonu güzel olur inşallah. Böyle şeyler düşünme bence. Yat dinlen.
Benimde öyleydi ama şimdi kesildi o ağırı bende neden kesildi diye korkuyorumMerhaba ben de 5+4 günlük hamileyim ama heran adet olacakmısım gibi çok hafif ağrılarım oluyor bu kötü birşey mi sürkeli peçeteye kontrol ediyorum
Ne güzel bende de keşke kesilse de korkum gitseBenimde öyleydi ama şimdi kesildi o ağırı bende neden kesildi diye korkuyorum
İnan bu sancılar olsa bir dert olmasa bir dertNe güzel bende de keşke kesilse de korkum gitse
Benim 3. Gebeliğim düşükleirm oldu bende çok korkuyorum sizinde oluyor Du dimi bu adet olacakmıs hissi sürekliİnan bu sancılar olsa bir dert olmasa bir dert
Bende 1 yıl sonra kavuştum bebeğime sancılar birden kesilince korkuyorum acaba bişey mi oldu diye 6+2 haftalık gebeyim bende yoksa bende de vardı aynı durumBenim 3. Gebeliğim düşükleirm oldu bende çok korkuyorum sizinde oluyor Du dimi bu adet olacakmıs hissi sürekli
- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 53
- 33
Bende de oluyor ara ara rahme gömüldüğü içinmişMerhaba ben de 5+4 günlük hamileyim ama heran adet olacakmısım gibi çok hafif ağrılarım oluyor bu kötü birşey mi sürkeli peçeteye kontrol ediyorum
- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 53
- 33
Bende iki sene oluyor inan insan hapşırmak bile istemiyor:) sanki hemen uçup gidecek:) Allah güzel bir gebelik yaşamak nasip etsin cümlemizeSağol Allah razı olsun cevabın için ne biliyim 1 yıl sonra kavuştum bende korkuyorum ya bişey olursa diye
Amin inşallahBende iki sene oluyor inan insan hapşırmak bile istemiyor:) sanki hemen uçup gidecek:) Allah güzel bir gebelik yaşamak nasip etsin cümlemize
Ayy inşallah çok sağolun Allah razı olsunGebeliğin ilk haftaları belirtiler bir anda gelip bir anda gidiyor. Benim de aniden şiddetli olan mide bulantılarım kesilmişti. Göğüs hassasiyetim bir anda gitmişti.
Bence sakince bekleyin. Sağlıkla devam ediyordur inşallah
merhaba,bende seninle ayniyim 6 +2 yim,benimde sancilarim vardi gecti simdi daha iyyim o anlamda dün kalp atisini duydum haftasina göre iyi dedi doktor,sakin ve güçlü ol canım,hayirlisiyla alacagiz kucagimiza.bendede bulanti hic olmuyor nerdeyse belki de rahat gececcek,senin bulantilarin varmiArkadaşlar 6+2 haftalık gebeyim gebeliğimin başından 2 gün öncesine kadar karnıma hep ara ara sancı girerdi ama 2 gündür böyle bir durum yok çarşamba günü de kalp atışını duymak için randevu aldım Korkuyorum ya kötü bir manzara beni beklerse diye. Benimle aynı haftada olan yada gebeliğin in başında benim gibi bu durum başına gelen varmı
İnstegramın varsa beni eklesene aynı haftadayuz senle en azından birbirimize sorup rahatlarız. Benim bu arda hemile olduğumu öğrenmeden önce baş dönmem ve bulantı vardı ama kusmuyordum sadece Bi tuhaf oluyordum bunlar 2 hafta sürdü geçti şimdide sadece kokulara karşı duyarlı oldum 2 metre uzağımdaki koku burnumun dibinde iş gibi geliyor ama 2 öncesine kadarda adet sancısı gibi bıçak saplanması gibi sancı çekiyordum bugün onlardan eser yok korktum bir anmerhaba,bende seninle ayniyim 6 +2 yim,benimde sancilarim vardi gecti simdi daha iyyim o anlamda dün kalp atisini duydum haftasina göre iyi dedi doktor,sakin ve güçlü ol canım,hayirlisiyla alacagiz kucagimiza.bendede bulanti hic olmuyor nerdeyse belki de rahat gececcek,senin bulantilarin varmi
benimde aynı,midem bulaniyor kusmuyorum,tedirginliklerim var,tuvalete girip cikinca kasiklarima agri oluyor hafiften ama normal diye düşünüyorum.kullanici adıni gönder banaİnstegramın varsa beni eklesene aynı haftadayuz senle en azından birbirimize sorup rahatlarız. Benim bu arda hemile olduğumu öğrenmeden önce baş dönmem ve bulantı vardı ama kusmuyordum sadece Bi tuhaf oluyordum bunlar 2 hafta sürdü geçti şimdide sadece kokulara karşı duyarlı oldum 2 metre uzağımdaki koku burnumun dibinde iş gibi geliyor ama 2 öncesine kadarda adet sancısı gibi bıçak saplanması gibi sancı çekiyordum bugün onlardan eser yok korktum bir an
İnşallahGebeliğin ilk haftaları belirtiler bir anda gelip bir anda gidiyor. Benim de aniden şiddetli olan mide bulantılarım kesilmişti. Göğüs hassasiyetim bir anda gitmişti.
Bence sakince bekleyin. Sağlıkla devam ediyordur inşallah
rjbn_ozdmr (rojbin Özdemir Duva)benimde aynı,midem bulaniyor kusmuyorum,tedirginliklerim var,tuvalete girip cikinca kasiklarima agri oluyor hafiften ama normal diye düşünüyorum.kullanici adıni gönder bana
- 6 Ağustos 2021
- 436
- 176
- 53
- 29