• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sancılar başladı...

apsuva

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
26
0
16
Düzce
dün gece sanılarım başladı 1 saat sonra hafiflledi ve geçti belim kasıklarım ve bacaklarıma vuran keskin bir ağrıydı ara ara hafifleyip ara ara şiddetlendi sonrada geçti ben doğum başlıyor sandım ama yalancıymış sabahta kontrolde nst de hafif haif sncı çıktı acaba gerçek doğum ne zamn hiç bu kadar sancılı kasılmam olmamıştı doğum yapan arkadaşlar bilgilendirirse sevininrim bu arada 39 haftayı doldurdum bugun.

Ben normal doğum yaptım canımozaman doğum yaklaşmış demek epidural normal doğum yaptı cesaretli ol doğumdan sonrası çok güzel olacak öyle düşün;))

ben doğum yaptım:) umduğum gibi normal doğum olmadı malesef 1 haziran sabahı sancılandım hastaneye gttik hiç açılmam yoktu yatışımı yapılar akşam 6 ya kadar sancı çektim ama hala açılmam yoktu ve sonunda sancılarımın arası iyice açıldı ve azaldı doktorum sezeryana karar verdi spinal anesteziyle sezeryan oldum iyiyki uyumamışım ve bebeğimin sessini duymuşum doğduğu ana tanık olmak muhteşem bi duygu ve iyiyki sezeryana hemen girdim çünkü oğlum kakasını yapmış doğumda farkettik ama iyi çok şükür allah herkese kolay bir doğum nasip etsin...

Back