- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.169
- 498
- Konu Sahibi Mericeyncim
-
Endometriose rahim acilip bakilmadan anlasilmaz. Bana da ihtimal var dendi laparoskopi onerildi olmadim. Ciddi bir durum maalesef insan ne yapacaginu bilmiyorendriometriose kesinlikle arastir. ultrasyondan gözükmüyor tehsis zor. her ayin iki haftasi agridan geberiyorum acil ameliyat olmam lazim diyor doktor. coronadan sürekli erteleniyor... bugün bende 3 kere agri kesici ictim...
Yaşınız kaç?Hanimlar oyle bi adet sancim oluyorki sancıdan kendimi yerlere atıyorum artık.belim,sirtim karnim kısacası her yerim ağrıyor üstelik ilk üç gün böyleyim.doktora gittim sorun yok kullanmadığım ağrı kesici kalmadı bana mısın demiyor.her dönem yeni şeyler oluyor önceden sadece sancim olurdu simdi ek olarak gogsum şişiyor ve ağrıyor.karnim tas gibi inanılmaz gazim oluyor.bu dertten nasil kurtulurum sinirden saçımı başımı yolacagim.8 tane ağrı kesici içtim ya yok yok yok zehirlenecegim ama ağrı geçmiyor.
Hayir karin bolgesine sicak su torbası falan birakilmaz bu dogru bilgi degil !! Bağırsak ve rahim içi yapisikliga sebeb olur onerdiginiz sey doğru degil.Sakin olur musun önce ? Muhtemelen polip kistin var. O çok ağrı yapar. Bu dönemlerde ağrı kesici kanamanı durdurur. İçme.
Sıkı giy ayacıklarını sıcak tut. Bir de sıcak su kompresi. Karın bölgene uygula.
Ben ara ara uyguladığımda iyi geliyor. En azından ağrı kesici hiç içmiyorum böyle yapınca. Sonra ayaklarıma indiriyordum. Sürekli tutmuyorum zaten. Onu da yapmayayım bariHayir karin bolgesine sicak su torbası falan birakilmaz bu dogru bilgi degil !! Bağırsak ve rahim içi yapisikliga sebeb olur onerdiginiz sey doğru degil.
Mericeyncim asla yapma bunu. Sadece ayak altina birak sicak su torbasini
Sakin yapma. Bacak arana koyabilirsin fazla tutmadan tabi. Ama karnina asla tutmaBen ara ara uyguladığımda iyi geliyor. En azından ağrı kesici hiç içmiyorum böyle yapınca. Sonra ayaklarıma indiriyordum. Sürekli tutmuyorum zaten. Onu da yapmayayım bari
Bendede oluyodu ben geçen ay hayıt suyu içtim hem 2.içişimde hemen adet oldum hemde ilk iki gün normal sancı vardı sonraki günler adet değilmiş gibiydim, sancı için birebir, tavsiye ederim. Hamileler hariç bir zararı yok, hormonları da dengeye sokuyor.Hanimlar oyle bi adet sancim oluyorki sancıdan kendimi yerlere atıyorum artık.belim,sirtim karnim kısacası her yerim ağrıyor üstelik ilk üç gün böyleyim.doktora gittim sorun yok kullanmadığım ağrı kesici kalmadı bana mısın demiyor.her dönem yeni şeyler oluyor önceden sadece sancim olurdu simdi ek olarak gogsum şişiyor ve ağrıyor.karnim tas gibi inanılmaz gazim oluyor.bu dertten nasil kurtulurum sinirden saçımı başımı yolacagim.8 tane ağrı kesici içtim ya yok yok yok zehirlenecegim ama ağrı geçmiyor.
Gerçekten miHayir karin bolgesine sicak su torbası falan birakilmaz bu dogru bilgi degil !! Bağırsak ve rahim içi yapisikliga sebeb olur onerdiginiz sey doğru degil.
Mericeyncim asla yapma bunu. Sadece ayak altina birak sicak su torbasini
Zararlı evet. Bacak arana yada ayak altina tutman lazm. O da fazla olmamaliGerçekten miben hep yapıyodum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?