Sancidan kendimi yerlere atiyorum

endriometriose kesinlikle arastir. ultrasyondan gözükmüyor tehsis zor. her ayin iki haftasi agridan geberiyorum acil ameliyat olmam lazim diyor doktor. coronadan sürekli erteleniyor... bugün bende 3 kere agri kesici ictim...
Endometriose rahim acilip bakilmadan anlasilmaz. Bana da ihtimal var dendi laparoskopi onerildi olmadim. Ciddi bir durum maalesef insan ne yapacaginu bilmiyor

Yaşınız kaç?

Hayir karin bolgesine sicak su torbası falan birakilmaz bu dogru bilgi degil !! Bağırsak ve rahim içi yapisikliga sebeb olur onerdiginiz sey doğru degil.
Mericeyncim asla yapma bunu. Sadece ayak altina birak sicak su torbasini

Ben ara ara uyguladığımda iyi geliyor. En azından ağrı kesici hiç içmiyorum böyle yapınca. Sonra ayaklarıma indiriyordum. Sürekli tutmuyorum zaten. Onu da yapmayayım bari

Ben ara ara uyguladığımda iyi geliyor. En azından ağrı kesici hiç içmiyorum böyle yapınca. Sonra ayaklarıma indiriyordum. Sürekli tutmuyorum zaten. Onu da yapmayayım bari
Sakin yapma. Bacak arana koyabilirsin fazla tutmadan tabi. Ama karnina asla tutma

Mağnezyum eksikliği de yapar, magnezyum almaya basla bir sonraki adetin daha rahat gecer bana dr öyle tavsiye etmişti, gene agrı oluyor ama o korkunç sancılar bitti mg sonrası

Bendede oluyodu ben geçen ay hayıt suyu içtim hem 2.içişimde hemen adet oldum hemde ilk iki gün normal sancı vardı sonraki günler adet değilmiş gibiydim, sancı için birebir, tavsiye ederim. Hamileler hariç bir zararı yok, hormonları da dengeye sokuyor.
Ben otunuda denedim ama suyu daha çok işe yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…