Sancidan kendimi yerlere atiyorum

Mericeyncim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
164
73
28
Hanimlar oyle bi adet sancim oluyorki sancıdan kendimi yerlere atıyorum artık.belim,sirtim karnim kısacası her yerim ağrıyor üstelik ilk üç gün böyleyim.doktora gittim sorun yok kullanmadığım ağrı kesici kalmadı bana mısın demiyor.her dönem yeni şeyler oluyor önceden sadece sancim olurdu simdi ek olarak gogsum şişiyor ve ağrıyor.karnim tas gibi inanılmaz gazim oluyor.bu dertten nasil kurtulurum sinirden saçımı başımı yolacagim.8 tane ağrı kesici içtim ya yok yok yok zehirlenecegim ama ağrı geçmiyor.

Kist olabilir mi acaba annemde çok sancılı geçirirdi adet dönemlerini, çok büyük bir çikolata kisti varmış meğerse hatta acile gitmiştik bir kere

Benim de aynı iki çocuğum var hala ağrılarım olur doktorda da anormal bişey çıkmıyor ama her ay ilk 3 gün hasta yatıyorum bazen az ağrıyor ama genelde çok ağrılı ve zor geciriyorum ama bende ağrı kesiciler işe yarıyor

Hastaneye gidin belki kist vardır

Canım bahsettiğin şiddette bir ağrı normal değil gibi ama bazıları maalesef böyle geçiriyor.. Bence siz bi kadın doğumdan randevu alıp muayene olun yine de birşey olmadığından emin olun.. Benimde sancım olurdu adet zamanı ben acile gidip ağrı kesici iğne vurulurdum.. Başka türlü uyuyamazdım..

Öncelikle 8 ilacı kesin..ilaçlar da gaz yapar iyi gelmez.evlimisiniz birde kaç yaşindssiniz? Bu yaşadıklariniz normal degil.

Çözümü bilen varsa ben de merak ediyorum doğrusu. Yıllardır çözemediğim iştir benim de. Yurtta kalırken kaç kere ambulansla gittiğim oldu sancıdan. Herhangi bir sağlık sorunum da yok. Kadın doğuma da kaç kere gittim yani. Henüz çözebilen çıkmadı. Artık sadece gece olmasın diye dua ediyorum. Geri kalan durumlarda kabullendim mecburen.

8 tane ağrı kesici mi içtiniz gerçekten?
Başka doktora gidin, mutlaka vardır bir sebebi.
Benim kistlerim varken her regl dönemi hastanelik oluyordum sancıdan. Sizinki de kist sebepli olabilir. Benimkini de 2. gittiğim doktor fark etmişti. Belki tecrübe, belki cihaz farklılığı bilmiyorum ama ilk doktor anlamamıştı sebebini.
Sizinki de böyle bir durum olabilir.

Ben de aynen böyleydim. Defalarca doktora gittim ve hiçbir sorunumun olmadığını söylediler. Spora başladıktan sonra aniden durdu. Düzenli olarak spor yapınca regl olduğumu hissetmiyorum bile o derece ama spor yapmadığım zamanlar eskisi gibi oluyorum yine. Düzenli olarak spor yapabilirsiniz evde bi deneyin bence. Bu arada muz yüksek oranda B6 vitamini içerdiği için ağrılara çok iyi geliyor

1 bardak kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı kekik atıp 5dk dinlenince için benimde öyle oluyodu rahatlatır sizi bide maximus ağrı kesici

Aynı şekilde geçiriyorum bende .. felaket kelimesi bile eksik kalırdı sanırım .. kesinlikle maydonozu suda kaynatın 5 dk kadar ılıyınca için ,çok faydasını görüp teşekkür edeceksiniz .. Sizi çok iyi anlıyorum şifa olsun inşallah

Kaç yaşındasınız? Yaş ilerledikce benim de aynı sorunlar olmaya başladı. Eskiden ne zaman olacağımı bile anlamazdım pms sendromu diye bi şey yaşamıyordum pek ama şimdi duygusal olarak da zor geçiyor. Öncesinde civan percemi veya adaçayı ve magnezyum takviyesi almayı deneyin gercekten faydası oluyor

Şiddetli ağrım oluyordu aynı bahsettiğiniz gibi. Ben herkesin ağrı eşiği farklı benimki düşük herhalde diye önemsemedim. Bir gün akıntı şikayetiyle doktora gittim ve çikolata kistine sahip olduğumu öğrendim iki tane. Apar topar tedaviye başladık 8 ay kadar sürdü. Bu süre zarfında hiç regl olmadım. Geçen ay tedavim bitti ilk reglimi bir hafta önce oldum. Ağrım aynı devam ediyor. Hiçbir değişiklik yok malesef. Kistimin biri yok oldu diğeri de 4 cm küçüldü buna rağmen ağrılarım kesilmedi

endriometriose kesinlikle arastir. ultrasyondan gözükmüyor tehsis zor. her ayin iki haftasi agridan geberiyorum acil ameliyat olmam lazim diyor doktor. coronadan sürekli erteleniyor... bugün bende 3 kere agri kesici ictim...

Kusura bakmayin da oha yani 8 tane ilac ne demek. Bosuna vücudunuza eziyet. Adeti agir gecenlerdenim sancim olunca evde dolanip duruyorm yürüyorum bacaklari surekli hareket ettiriyorm sancim azaliyor. Hareketsiz kalinca rahim daha cok kasiliyor. Ama yürüyüş ve hareket rahmin kasilmasini engelleyip rahatlamasini sagliyor. Ilac almayin bu dediklerimi yapın. Bide kekik kaynatip icin agri kesici etkisi var.

Sakin olur musun önce ? Muhtemelen polip kistin var. O çok ağrı yapar. Bu dönemlerde ağrı kesici kanamanı durdurur. İçme.
Sıkı giy ayacıklarını sıcak tut. Bir de sıcak su kompresi. Karın bölgene uygula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…