- 16 Ocak 2020
- 164
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mericeyncim
-
Hastaneye gidin belki kist vardırHanimlar oyle bi adet sancim oluyorki sancıdan kendimi yerlere atıyorum artık.belim,sirtim karnim kısacası her yerim ağrıyor üstelik ilk üç gün böyleyim.doktora gittim sorun yok kullanmadığım ağrı kesici kalmadı bana mısın demiyor.her dönem yeni şeyler oluyor önceden sadece sancim olurdu simdi ek olarak gogsum şişiyor ve ağrıyor.karnim tas gibi inanılmaz gazim oluyor.bu dertten nasil kurtulurum sinirden saçımı başımı yolacagim.8 tane ağrı kesici içtim ya yok yok yok zehirlenecegim ama ağrı geçmiyor.
Canım bahsettiğin şiddette bir ağrı normal değil gibi ama bazıları maalesef böyle geçiriyor.. Bence siz bi kadın doğumdan randevu alıp muayene olun yine de birşey olmadığından emin olun.. Benimde sancım olurdu adet zamanı ben acile gidip ağrı kesici iğne vurulurdum.. Başka türlü uyuyamazdım..Hanimlar oyle bi adet sancim oluyorki sancıdan kendimi yerlere atıyorum artık.belim,sirtim karnim kısacası her yerim ağrıyor üstelik ilk üç gün böyleyim.doktora gittim sorun yok kullanmadığım ağrı kesici kalmadı bana mısın demiyor.her dönem yeni şeyler oluyor önceden sadece sancim olurdu simdi ek olarak gogsum şişiyor ve ağrıyor.karnim tas gibi inanılmaz gazim oluyor.bu dertten nasil kurtulurum sinirden saçımı başımı yolacagim.8 tane ağrı kesici içtim ya yok yok yok zehirlenecegim ama ağrı geçmiyor.
Kaç yaşındasınız? Yaş ilerledikce benim de aynı sorunlar olmaya başladı. Eskiden ne zaman olacağımı bile anlamazdım pms sendromu diye bi şey yaşamıyordum pek ama şimdi duygusal olarak da zor geçiyor. Öncesinde civan percemi veya adaçayı ve magnezyum takviyesi almayı deneyin gercekten faydası oluyorHanimlar oyle bi adet sancim oluyorki sancıdan kendimi yerlere atıyorum artık.belim,sirtim karnim kısacası her yerim ağrıyor üstelik ilk üç gün böyleyim.doktora gittim sorun yok kullanmadığım ağrı kesici kalmadı bana mısın demiyor.her dönem yeni şeyler oluyor önceden sadece sancim olurdu simdi ek olarak gogsum şişiyor ve ağrıyor.karnim tas gibi inanılmaz gazim oluyor.bu dertten nasil kurtulurum sinirden saçımı başımı yolacagim.8 tane ağrı kesici içtim ya yok yok yok zehirlenecegim ama ağrı geçmiyor.
Kusura bakmayin da oha yani 8 tane ilac ne demek. Bosuna vücudunuza eziyet. Adeti agir gecenlerdenim sancim olunca evde dolanip duruyorm yürüyorum bacaklari surekli hareket ettiriyorm sancim azaliyor. Hareketsiz kalinca rahim daha cok kasiliyor. Ama yürüyüş ve hareket rahmin kasilmasini engelleyip rahatlamasini sagliyor. Ilac almayin bu dediklerimi yapın. Bide kekik kaynatip icin agri kesici etkisi var.Hanimlar oyle bi adet sancim oluyorki sancıdan kendimi yerlere atıyorum artık.belim,sirtim karnim kısacası her yerim ağrıyor üstelik ilk üç gün böyleyim.doktora gittim sorun yok kullanmadığım ağrı kesici kalmadı bana mısın demiyor.her dönem yeni şeyler oluyor önceden sadece sancim olurdu simdi ek olarak gogsum şişiyor ve ağrıyor.karnim tas gibi inanılmaz gazim oluyor.bu dertten nasil kurtulurum sinirden saçımı başımı yolacagim.8 tane ağrı kesici içtim ya yok yok yok zehirlenecegim ama ağrı geçmiyor.
Sakin olur musun önce ? Muhtemelen polip kistin var. O çok ağrı yapar. Bu dönemlerde ağrı kesici kanamanı durdurur. İçme.Hanimlar oyle bi adet sancim oluyorki sancıdan kendimi yerlere atıyorum artık.belim,sirtim karnim kısacası her yerim ağrıyor üstelik ilk üç gün böyleyim.doktora gittim sorun yok kullanmadığım ağrı kesici kalmadı bana mısın demiyor.her dönem yeni şeyler oluyor önceden sadece sancim olurdu simdi ek olarak gogsum şişiyor ve ağrıyor.karnim tas gibi inanılmaz gazim oluyor.bu dertten nasil kurtulurum sinirden saçımı başımı yolacagim.8 tane ağrı kesici içtim ya yok yok yok zehirlenecegim ama ağrı geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?