Sancı

cnm bnm gızun aydın bebegıne kavustun ya coook cok gözün aydın Allahım bundan sonrakı hayatınızda sana bebegıne ve tum sevdıklerıne bol yıllar ve sağlık versın normal dogumun tum acılarını yasadın sen de bebegun de melek oldunuz gunahsız ınşallah. cok dua ettım sana Allaha emanetsın bıtanem hemen gecer ınsallah agrıların

canim gozunn aydin Allah saglikli uUzun omurler versin bebegine lutfen uzulne elinden geleni yaptin inşallah bebeginde iyi olacak sende oyle.Allah yardimcin olsun cabucak toparlan uykusuz geceler sende tat :)

gözün aydın canım allah sana da bebeğine de bir an önce toparlanma gücü versin inşallah bebeğine de yakında kavuşursun zor olmuş ama olsun kurtuldun sonuçta.

Allah razı olsun canım çok saolasin. Bende öyle düşünüyorum Allah im gunahlarima Kefaret kabul eder inşallah çektiğim sıkıntıları. Tek sıkıntım şimdilik bebegin kuvoz de olmasi o da kaka yaptığı için. Dua edin nolur inşallah bebisim biran önce çıkar da kavusuruz birbirimize.

gözün aydın canım allah sana da bebeğine de bir an önce toparlanma gücü versin inşallah bebeğine de yakında kavuşursun zor olmuş ama olsun kurtuldun sonuçta.

canim gozunn aydin Allah saglikli uUzun omurler versin bebegine lutfen uzulne elinden geleni yaptin inşallah bebeginde iyi olacak sende oyle.Allah yardimcin olsun cabucak toparlan uykusuz geceler sende tat :)

Çok çok saolun arkadaşlar Allah razı olsun hepinizdrn de. Gerçekten çok sıkıntı cektim hala da çekiyorum sezeryan sıkıntısı bu kezde. Ama olsun önemli değil bebeğim iyi ya az kaldı kavusacagiz ya inşallah bütün sıkıntılara degermis. Gittim gördüm oglumu okadar kanı kaynıyor ki insanın alıp sarasim öpüp koklayasim geldi ama sadece izleyebildim. Gözlerim dolu dolu oldu. Bu halimede binlerce şükür allahım dedim. Çok şükür bebeğim iyi sadece kavuşmak için gün sayıyoruz .

ı

bebeğin iyi olacak inşallah. sen o fırsatta güzelce dinlen enerjiye cok ihtiyacın olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…